• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

A aptalsaptal1
tenor.gif

çocuk görünce ne tepki verdi ?
uzerine hic bulustunuz mu bir sey dedi mi ?
suan gorustugun cocuk fotograftaki cocugu taniyor mu?
eski hikaye de gecistirmeye bak

Yazdıklarınız utanç verici resmen oyuncak oynar gibi ilişkileriniz olmuş, evlilik dışında birlikte olmalar nasıl da modernleştirerek anlatıyorsunuz normal şeymiş gibi bence o fotoğraf size kocaman alın lekesi diyorum ve susuyorum allah'tan korkun biraz..
Evlilik dışı birliktelik yasamak isteği , evlenince birliktelik yasamak isteği gibi gayet modern bir istek

Bir insan karşıdaki insanın rızası da söz konusu olarak ister evlenmeden ister evlenip birlikte olur
Bu iğrenç alın lekesi adı altına aldığınız zihniyet yüzünden insanlar intihar ediyor dayaktan komalık olup yaşamaya çalışıyor veyahut evleneceği adama bir ömür yalan söyleyip diktirme gibi uygulamalarda bulunuyor .

Sizin evlenip birlikte olma zihniyetiniz kadar diğeri de normal

Lütfen dini hemen karıştırmayalım belki hiçbir dine sahip değil , belki dinine düşkün değil o bizi baglamaz

çocuk görünce ne tepki verdi ?
uzerine hic bulustunuz mu bir sey dedi mi ?
suan gorustugun cocuk fotograftaki cocugu taniyor mu?
eski hikaye de gecistirmeye bak
Keşke görmeseydim dedi ve birşey yazmadı bende kendimi açıkladım ve yazmak istemezsen anlarım dedim özür diledim.
Evet birbirlerini tanıyorlar Şuan ki sevgilim onunla olan geçmişimi biliyor biz bir daha açmamak üzere kapatmıştık yattığımı da biliyordu ama sorun etmemişti. Olay olalı 1saat olmadı buluşmamız 2/3gün sonra olacaktı ama benim Midem kaldırmazdı sanırım ayrılacak benden🥺

Keşke görmeseydim dedi ve birşey yazmadı bende kendimi açıkladım ve yazmak istemezsen anlarım dedim özür diledim.
Evet birbirlerini tanıyorlar Şuan ki sevgilim onunla olan geçmişimi biliyor biz bir daha açmamak üzere kapatmıştık yattığımı da biliyordu ama sorun etmemişti. Olay olalı 1saat olmadı buluşmamız 2/3gün sonra olacaktı ama benim Midem kaldırmazdı sanırım ayrılacak benden🥺

Bence grup olun rahatlayın ortamdaki herkes birbirinin gtünü memesini görmüş nasılsa çekinecek bir durum yok:bicak:

bence sakin ol , sana arkadaslarin o fotografi yeni mi atti ? ona gore bir cizum bulalim

Komik birşey yok benim de fotoğrafa midem almadı lafın gelişi güldük geçtik dedim
Ben o msjda gülmüşüm mü Allah aşkına miden almadıysa niye sildirmedin kızmadın bu haddi siz vermişsiniz o kişiye bak ne çoraplar örmüş başınıza dolaylı yoldan. Diyorsunuz ki yine çekmiş ben de sevgime gönderdim yani bu tekrar eden bir olay bence oturun bi arkadaş çevrenizi gözden geçirin yarın bir gün yollarınız ayrılırsa boy boy fotolarınızı sokaktan toplarsınız artık

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sakin ol , sana arkadaslarin o fotografi yeni mi atti ? ona gore bir cizum bulalim
Hayır ben fotoğraftan haberdardım fakat canım sıkılınca arkadaşımın telefonuna bakayım dedim, fakat daha önce O çocukla olan fotoğrafımızı gelmediğim için yine aynı şeyi yaptıklarını sanıp panikleyerek kendime attım ve mesajı sildim arkadaşımdan sonra da sevgilime anlattım bakmadan ona attım

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
Boyle ölmezsiniz füze deneyin🤦🏻‍♀️ valla durum cok feci olmus ben olsam onun terketmesine dayanamayacagim icin ben terk eder sonra aramasi icin dua ederdim.🤷🏻‍♀️

ne kadar terbiyesiz bir yorum ya .
grup olun falan .grup yapmak isteseler yaparlar zaten senden akıl almaya ihtiyaçları yok .

Konu feyk değilse bile ben terbiyesizce bir yorum yapmadım, kimin eli kimin cebinde belli değil mide bulandırıcı ilişkiler. Ben yazınca mı kötü oluyor? Feyk konuya sebep banlanmak istemiyorum ama IQnuz tek basamak, ahlak çıtası hakkında dalga geçilmek istemeyen insanlar böyle acaip ilişkilere bulaşmazlar o kadar. Konu sahibesini de bu iğrenç ilişkiler yumağında durması için zorlayan kimse yok, çıkar o evden gider adamdan ayrılır, eski sevgiliyi engeller bir daha da kimseyle görüşmez olur biter.

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
Ne iğrenç bir hayat

🥺 çok iğrenç gerçekten ben anlamıyorum neden bu kadar iğrenç düşünmek zorundalar

3 kişi aynı evde çıplak takıldığınız için olabilir mi?
Çıplak resimlerinizi etrafa yaydığınız için olabilir mi?
Sizin ahlak çıtanız var mı ki benim yaptığım yorum iğrenç olsun? yazdığım yorum aynen yaşadığınız hayata uygun.

Back
X