• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Yazdıklarınız utanç verici resmen oyuncak oynar gibi ilişkileriniz olmuş, evlilik dışında birlikte olmalar nasıl da modernleştirerek anlatıyorsunuz normal şeymiş gibi bence o fotoğraf size kocaman alın lekesi diyorum ve susuyorum allah'tan korkun biraz..
Herkes evlenecek diye biriey yok Buda benim tercihim fakat ben ciddi bir ilişki için bir adım atmıştım o çocuktan sonra eski hayatıma son vermiştim herkes aynı hayatı yaşayacak diye birşey yok

Milenyum tarihindeki uzun iliskim olan eski sevgilim ile flört zamanımızdaki diyalog geldi aklıma. Ögrenci evinde 4 kisi kalıyorlardı. Bir erkek arkadasıyla ortaktık tanışıyorduk. Digerlerini bilmiyorum.

Bir aksam üzeri dedi ki “ yan oda cok fena isi pisiriyorlar” dedi. Girmis iceri görmelerine ragmen devam ediyorlarmış yapmaya öyle anlatıyor. Nasıl yani seni görmelerine ragmen devam mı ettiler dedim aynen dedi. Dur yine girip bakayım dedi. Girip baktıgını ve halen devam ettiklerini anlatmıstı. Fotoğraflarını bi cek at dedim. Olmaz battaniye yok üstlerinde demisti. 😂😂 üzerinde hiç durmadım ama inandırıcılığı düsük.

Benim hayatım da keşke öyle olsa tam herşey düzeldi düzenli bir ilişkim var diyordum yaptığıma bak
Dün yediğin hurmalar.....

Böyle hergün başkasıyla yatarsan az bile olur bu başına gelenler

O kız arkadaşında odaya girip seni çektiyse yarın anana babana da atar fotoları... o da hangi kafada ayrı bi olay da....

Evlilik dısı iliskisi olması sizi alakadar etmez. Herkesin yasamı, düsünceleri hayat biçimi sizin gibi olmak zorunda degil. Nasıl ki insanlar sizin hayatınıza saygı duyuyor, siz de saygı duymak zorundasınız?

Allahtan korkarak hareket edilmemeli. İçten gelip isteyip “ama allahtan korkuyorum” demenin bir anlamı yok insanın ici, niyeti önemli.
Anamin ruhunu ortaya koyuyorum 😂

Bi de bayıl istersen Feriha😁 ay ne var bunda utanacak? Gül geç işte😂 ne arkadaşmış yalnız kiminle yatsan foto çekiyo üstüne , hem de gülmek için 😂 biz de yeterince güldük, sen de sütünü iç yat çocuğum, kendine başka eğlenceler bul, bu hikayeler tutmaz burda, git kaynanalı görümceli hikayeler yaz, daha popüler

Back
X