• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Konu feyk değilse bile ben terbiyesizce bir yorum yapmadım, kimin eli kimin cebinde belli değil mide bulandırıcı ilişkiler. Ben yazınca mı kötü oluyor? Feyk konuya sebep banlanmak istemiyorum ama IQnuz tek basamak, ahlak çıtası hakkında dalga geçilmek istemeyen insanlar böyle acaip ilişkilere bulaşmazlar o kadar. Konu sahibesini de bu iğrenç ilişkiler yumağında durması için zorlayan kimse yok, çıkar o evden gider adamdan ayrılır, eski sevgiliyi engeller bir daha da kimseyle görüşmez olur biter.
kimin eli kimin cebinde belli degil diye bir durum yok konuda.
kinu sahibimin eski onenighti ile olan fotografi lacka arkadaslari tarafindan cekilmis , simdiki flortude ona benziyormus yanlislikla o zannedip ona atmis .
burdan grup yapmaları gerektiğini nerden cikardiniz ?

🥺 çok iğrenç gerçekten ben anlamıyorum neden bu kadar iğrenç düşünmek zorundalar
Siz bu yazdığınız kelime var ya o hayatı yaşıyorsunuz. MissCherry hakli. Balık baştan kokmuş zaten. Tuzda kokmuş. Buyur burdan yak.

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyor nasıl ikiskileriniz var ya sizin çok utanç verici hiç kusura bakmayın nasil yaziyorsunuz buraya insan utanir yazarken eger fake degilseniz tabi iliskilerinize ara verin biraz dünyanın sonu bu ya

Hayır ben fotoğraftan haberdardım fakat canım sıkılınca arkadaşımın telefonuna bakayım dedim, fakat daha önce O çocukla olan fotoğrafımızı gelmediğim için yine aynı şeyi yaptıklarını sanıp panikleyerek kendime attım ve mesajı sildim arkadaşımdan sonra da sevgilime anlattım bakmadan ona attım
sevgilini bilmem zaten onceki iliskinden haberdarmis sen sakin ol , akisina birak ama o laçka arkadaslari degistir onlarla ayni evde kalma .
insanlarin ciplak fotosunu heleki biri yanindayken cekmek hic dogru ve iyi niyetli bir is degil .
arkadaslarin iyi niyetli kesinlikle degil velevki cok iyi niyetli olsalar bile telefonlari calinsa senin bi adamla uyurken ciplak fotografin icinde olacak .durum çok nahoş .o evden kesinlikle ayril.

🥺 çok iğrenç gerçekten ben anlamıyorum neden bu kadar iğrenç düşünmek zorundalar

Sizin bu fotograflariniz cekilince gulmeniz falan aşırı aşırı normal. arkadaşlarınız gülerken bu tepkiyi verdiniz mi? onun için mu fotoğrafları saklıyorsunuz?

Keşke fake olsa o kadar çok isterdim ki konuyu dalga amaçlı atmış olmayı
Bir kere kurguyu iyi yapmamissin. Sevgili olaylarına uzak olduğunu söyleyip tek gece takıldığın birini eski sevgili ilan edip bir de yeni sevgilime gönderdim diyorsun. Daha güzel kurgular bekliyoruz. Mantık hatası yapmamaya çalışalım lütfen biraz daha üstünde dusunurek konu açalım

Keşke biriniz de olayın ciddiyetini anlayarak yazsanız kendimi çok kötü hissediyorum zaten böyle yorumlar geldikçe kendimi öldüresim geliyor
Bu olaydan hepsiyle bağlantını koparmadan nasıl çıkmayı düşünüyorsun acaba??? Ev arkadaşını bir daha hayatına girmeyecek şekilde çıkar.. sevgilinide ayrılalım de bitir yani daha da çıkamazsın bu işin içinden...

3 kişi aynı evde çıplak takıldığınız için olabilir mi?
Çıplak resimlerinizi etrafa yaydığınız için olabilir mi?
Sizin ahlak çıtanız var mı ki benim yaptığım yorum iğrenç olsun? yazdığım yorum aynen yaşadığınız hayata uygun.
ya 3 kisi ciplak degil hanfendi akliniz fikriniz grup konusunda valla 😂.
üçüncü bir ciplak yok .siz grup olayına takmissiniz

sevgilini bilmem zaten onceki iliskinden haberdarmis sen sakin ol , akisina birak ama o laçka arkadaslari degistir onlarla ayni evde kalma .
insanlarin ciplak fotosunu heleki biri yanindayken cekmek hic dogru ve iyi niyetli bir is degil .
arkadaslarin iyi niyetli kesinlikle degil velevki cok iyi niyetli olsalar bile telefonlari calinsa senin bi adamla uyurken ciplak fotografin icinde olacak .durum çok nahoş .o evden kesinlikle ayril.
Evden ayrılacak maddi gücüm yok işten de ayrıldım bir iş bulup ev bulmam ne yazık ki çok zamanımı alır

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
Evlilik dısı birliktelik yasaminiz bide anlatiyorsunuz cok ornek oluyorsunuz👏👏👏

neden kimse kimsenin yaşamına saygı duyamıyor ya. konu fake olsun olmasın
konu sahibi size hayatım nasıl diye mi sordu?
yok iğrenç bi hayat yok kimin eli kimin cebinde yok grupseks yapın.
değişiksiniz cidden.
ya sorma kadın takmis grup sekse .
bide diyoki 3 kisi evde ciplak takiliyosunuz . hayir 3. ciplak kim onu bulamadim bastirilmis duygular boyle boyle cikiyor iste .insan kendi yapamayin gidin grup yapin bence falan diyor

Cok işgüzar ev arkadaşın var. Ayrıca kimin eli kimin ayağı nerde belli degil gibi bişey olmuş. Beraber olduğun arkadaşın zaten nasıl biri olduğunu biliyordur sonuçta oda diğerleri gibi aynı şeyi yaptı , yani tek gecelik ilişki yaşadı bence çokta dert edeceğini sanmıyorum.

değişiksiniz cidden.
Yalnis birsey yazmmaislar sonucda

Konuyu ciddiye alıp yorum yapacağım. Nasıl iki adamı birbirimizi karistirip birini atacaginiz fotoyu digerine attın acaba? Tiplerinin benzemesi ne alaka??

değişiksiniz cidden.
Anlattıklarından öyle anlaşılıyor zaten , yok bu onun sakalı yok bu onun degil bunun bacağı vs…

Yalnis birsey yazmmaislar sonucda
birine git bence grup sex yap demek yablis degil mi ?
yada yasam tarzina saygi duymayip ayy igrenc fakan demek . hanimlar yil 2021 cinsel ozgurlukler falan uyanın biraz .illa kendini kocasına mi saklayacak . su ahlak bekciliginden kurtulun .

Back
X