• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Evlilik dısı birliktelik yasaminiz bide anlatiyorsunuz cok ornek oluyorsunuz👏👏👏
Niye cinsellik için evlilik şart mı? Herkes sizin kurallarınıza göre yaşamak zorunda mı?

Bu sizin özeliniz, cinsellik yaşamanızda da fotoğraflaşmanızda da bence sıkıntı yok;ama cinsellik yaşadığınız insanla “tek gecelik” bile olsa mahreminiz olsun. Ne demek arkadaşım gelecek de bizi fotoğraflayacak? Ne iğrenç ne laçka ilişkiler bunlar. Size de diyecek söz yok, artık hatlar iyice karışmış.

Bir kere kurguyu iyi yapmamissin. Sevgili olaylarına uzak olduğunu söyleyip tek gece takıldığın birini eski sevgili ilan edip bir de yeni sevgilime gönderdim diyorsun. Daha güzel kurgular bekliyoruz. Mantık hatası yapmamaya çalışalım lütfen biraz daha üstünde dusunurek konu açalım
İsim vermemek ve Şuan çok panik olduğum için bu şekilde anlatabildim

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
Olay Lahey’de geçiyor bu Arada :d cjdlldşdldld

Evlilik dısı birliktelik yasaminiz bide anlatiyorsunuz cok ornek oluyorsunuz👏👏👏
Siz ve sizin gibiler asla bitmeyeceksiniz. Biliyorum asla. Ya bundan size ne? S i z e n e ?

Evli degilim 3 fuckbuddy’im var cinsel seks hayatım var. Aynı zamanda flörtüm var. Bundan size ne? Herkes sizin gibi yasamak sizin tıynette olmak zorunda değil.

Düşman topraklarına saldırır gibi seslenir gibi gargamel gibi her seye atlıyosunuz!!!!!!!!

S i z e n e.

Siz ve sizin gibiler asla bitmeyeceksiniz. Biliyorum asla. Ya bundan size ne? S i z e n e ?

Evli degilim 3 fuckbuddy’im var cinsel seks hayatım var. Aynı zamanda flörtüm var. Bundan size ne? Herkes sizin gibi yasamak sizin tıynette olmak zorunda değil.

Düşman topraklarına saldırır gibi seslenir gibi gargamel gibi her seye atlıyosunuz!!!!!!!!

S i z e n e.
Vizildama burada

Bariz bir ara tatile giren ergen konusu. Ama problem mantık hatasında bence. Mesela fotoğrafı karıştırmanız adamın sizi terk etme ihtimali değil ki sorun!? Normal zekada biri buna takılmaz baştan odaya girip fotoğraf çekilmesine takılır. Fake olduğu ordan belli
Sizi taciz etmişler, belki şantaj için saklıyorlar. Yani böyle bir şeyi yapan insanlarla ahahaha diye gül oyna devam etmeniz şuursuzluk. İleride videolarınızı sitelere düşürürlerse o zaman da gülersiniz artık.
Ben geniş insanımdır ama bunu bana yapan kişileri pişman ederim mesela.
Asıl problemi atlayıp neye üzülüyorsunuz yahu

Bence de konu fake. Neden son günlerde insanların fake atası var buraya bilmiyorum ama neyse!.

Diyelim ki aynen bu şekilde bir yaşamı seçtiniz ve tarzınız bu. Şaka diye sizi partnerinizle yatakta çıplak fotoğraflayan arkadaşınız var. (Bu nasıl bir şaka ve espri anlayışıysa artık!) bunu da geçtik.

Siz gırgırına çekilmiş çıplak yatak fotosunu neden tlf nunuzda saklıyorsunuz, neden silmiyorsunuz ki! Hani adam bir gecelik ya!

Hadi onu da geçtik. Şimdiki sevgilinizle de mi yatakta çıplak fotolarınızı çekti arkadaşlarınız ki siz fotoları karıştırıyorsunuz? Arkadaşlarınız her yattığınızla fotonuzu mu çekiyorlar böyle? Birisiyle cinsellik özel bir durum değil midir, birlikte olduğunuz kişilerle yatağınızda fotoğraflanmak komik bir durum mu sizler için??

Haydi bunu da geçelim. İnsan partnerli çıplak ve yatakta bir pozu birine atarken fotoya şöyle bir bakmaz mı. Eğer adamları bu kadar ayırt edemiyorsanız belki çok da özel biri değildir sizin için ne dersiniz

Bunu da geçtim sevgili edinmekten yana olmadığınızı belirttiğiniz halde neden üzülüyorsunuz ki? En fazla geçer gider siz de önemsemezsiniz değil mi ama!

Ya hepsini geçtim bence yatak odanıza bir anahtar alın siz. Belli ki arkadaşlarınızın tuhaf espri anlayışları var ve siz de kişileri karıştırıp ciddi işler açıyorsunuz başınıza. Kişilerle yatakta fotoğraflanıp durmanın çok daha ciddi tehlikeleri vardır zira

Ben bunların hepsini de geçip susayım en iyisi. Malum Şimdi konuda hiç kasdetmediğim, bahsini bile etmeyeceğim konularda kendi kafalarındaki şahsi yargılarıyla ve algılarıyla saldırmalar başlar. 😊

S i z e n e.
Allah daha da versin gözümüz yok 🤣🤣

Ya bu işin neresi normal? Cinsel tercihidir ister tek gecelik takilir ister uzun süreli buna kimse birşey demez.

Olayda geçen iki kişinin çırılçıplak 3.bir şahıs tarafindan fotograflanmasinin neresi normal? Bu kişinin ciddi düşünüyorum dedigi ilişkiye hâlâ(!) tlfunda olan x kişiyle olan fotoğrafı atmasinin neresi normal? Ve hâlâ nasil gulunuyor bu fotoğraflara?

MissCherryBlossom MissCherryBlossom madem bu kadar rahat mahrem bir yere yatakodasina girebiliyor hatta fotograflaniyor o zaman ohoooo gidin grup yapin bari demiş. Kız sadece direkt bam bam bam yazmis. Yoksa niyeti bu mu? Değil

Ahahhhss bu fake konular tartışma çıksın diye açılıyor galiba. Konu sahibinin elinde çekirdek, yüzünde tebessüm ile yorumları okuduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam:)
Konu sahibi montaj de fotoğrafa, montajlayan pislik battaniyeyi bile almış de.
Allah aşkına çöpe atıp yak o battaniyeyi de
Ya da küvete atıp üstüne 3 litre çamaşır suyu falan dök. Sonra banyoda kalma ama sakin

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
A aptalsaptal1 yazmışsın işte...

Back
X