Bence de konu fake. Neden son günlerde insanların fake atası var buraya bilmiyorum ama neyse!.
Diyelim ki aynen bu şekilde bir yaşamı seçtiniz ve tarzınız bu. Şaka diye sizi partnerinizle yatakta çıplak fotoğraflayan arkadaşınız var. (Bu nasıl bir şaka ve espri anlayışıysa artık!) bunu da geçtik.
Siz gırgırına çekilmiş çıplak yatak fotosunu neden tlf nunuzda saklıyorsunuz, neden silmiyorsunuz ki! Hani adam bir gecelik ya!
Hadi onu da geçtik. Şimdiki sevgilinizle de mi yatakta çıplak fotolarınızı çekti arkadaşlarınız ki siz fotoları karıştırıyorsunuz? Arkadaşlarınız her yattığınızla fotonuzu mu çekiyorlar böyle? Birisiyle cinsellik özel bir durum değil midir, birlikte olduğunuz kişilerle yatağınızda fotoğraflanmak komik bir durum mu sizler için??
Haydi bunu da geçelim. İnsan partnerli çıplak ve yatakta bir pozu birine atarken fotoya şöyle bir bakmaz mı. Eğer adamları bu kadar ayırt edemiyorsanız belki çok da özel biri değildir sizin için ne dersiniz
Bunu da geçtim sevgili edinmekten yana olmadığınızı belirttiğiniz halde neden üzülüyorsunuz ki? En fazla geçer gider siz de önemsemezsiniz değil mi ama!
Ya hepsini geçtim bence yatak odanıza bir anahtar alın siz. Belli ki arkadaşlarınızın tuhaf espri anlayışları var ve siz de kişileri karıştırıp ciddi işler açıyorsunuz başınıza. Kişilerle yatakta fotoğraflanıp durmanın çok daha ciddi tehlikeleri vardır zira
Ben bunların hepsini de geçip susayım en iyisi. Malum Şimdi konuda hiç kasdetmediğim, bahsini bile etmeyeceğim konularda kendi kafalarındaki şahsi yargılarıyla ve algılarıyla saldırmalar başlar.