Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Herkesin cinsel hayatina kimse karisamaz, herkes hayatini sizin baktığınız pencereden bakarak, ayni seylere ayni hassasiyeti gostererek yasamak zorunda degil, kimse sizle ayni inanca sahip olmak ve ayni dini duyarliligi göstermek zorunda degil, size yanlis gelen baskasina da yanlis gelmek zorunda degil, bu sebeple sizin gibi dusunmuyor ya da yasamiyor diye bu size baskalarina hakaret etme hakki vermiyor. Madembu kadar ahlakli ve prensiplisiniz once baskalarina saygi duymayi becerin.

Muhatap şeklinde yazılıyor.
Sondaki ünsüz harf( p) ünlü ile başlayan bir ek aldığında yumuşar.
Örnek : Muhatabını hiç dinlemez.
Hocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasını

İmla kurallarına ve yazım şekillerine dikkat edelim lütfen , öğretmenlerimiz çok kızıyor bu yüzden

Biri azarlamış şu kelimeyi böyle yaz Türkçeyi öğren falan diye . Sanırım ordan çıktı bu

Hocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasını
Yazım hatalarına düşmemeye özen gosterenler çok mutlu ediyor canım. İyi niyetli cevabınız için teşekkür ederim.
Demezsem çatlarim " sağ olsun " olacak yukaridaki de" nin kullanımına bir şey demiyorum çünkü o da yanlış
Hadi bea kızma

Hocam hoş gör , haftada 2 saatlik Türkçe dersiyle anca bu kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…