Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Aşı henüz araştırma aşamasında ve alınan sonuçlar pekte memnun edici degil şuan icin. O yüzden aşı olsun yada olmasın yinede korunmak en iyisi.
yıllardır var o aşı türkiye de.nasıl oluyor araştırma aşamasında hadibea?

Kendinize de hastasınız o zaman

Sizin çocuklarınıza anlatmanizla konumuzun ne alakası var? Siz üyeye sormussunuz çocuğunuz yaparsa ne yaparsiniz diye bende size sordum.

Kendinize de hastasınız o zaman

Sizin çocuklarınıza anlatmanizla konumuzun ne alakası var? Siz üyeye sormussunuz çocuğunuz yaparsa ne yaparsiniz diye bende size sordum.
Ozaman sorunuza cevap veriyorum. Şuan icin çocuğumun böyle bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşa yazdım uzunca cevap yazdım zaten. Diyelim herseye rağmen çocuğum yaptı böyle bişey ve bende bunu öğrendim ozaman başka çareler aramaya bakarım. Daha doğrusu neden tek eşlilikten memnun olmadığı konusunda , altında başka psikolojik sorunların mı yattığı konusunda vs.

Ya inanamıyorum müthiş olay çok zor bi durum ama. Bu durum nasıl sonuçlanıcak merak ettim gelişmeleri yazarsın umarım

Sayfaları biraz okuyım dedim nickler full grileşmiş. Bir ergenin wattpad hikayesi yazar gibi yazdığı troll bir hikaye yüzünden banlansam çok üzülürdüm ya
herkese sen de haklısın dersen banlanmayabilirsin sanırımmm

Ya inanamıyorum müthiş olay çok zor bi durum ama. Bu durum nasıl sonuçlanıcak merak ettim gelişmeleri yazarsın umarım
Ben şöyle elektrik alıyorum cevap konusunda. " Sevgilim, bak bizi çekmiştim sana da atayım diye yatakta bir foto atti" Aaa baktım o ben değilim. Ben olmayi geçtim benzemiyorum bile fotoları sarışın benim saçlarım siyah. Sizce bilerek mi yaptı yoksa kafası mı karisti

demek ki battaniye aynı battaniyeydi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…