Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım neyse hıkayenı okudum en azından kurtulmussun temız bı sekılde olayı kapatmıssın
hay allah bıdaha dıkkat et de böle olaylara gırme hele kı unılısın bıraz tutucu ol unılıden baskasıyla gorusme zarar verebılıorlar sana bunlardan bazıları bu cahılıklerıyle .. kötükedihüso
bi dahamı allah korusun!şuan erkekle oturup konuşmayı tokalaşmıyorum bile.kaç yıllık arkdşlarımd abile toklaşmıyorum.millet şaşkın.ama bundan sonra böyle artık..bi hocam allah cahilin şerrinden korusun demişti haklıymış.... kötükedihüso
Valla Dilekçim bu cahillik değil. Bence çok doğru bi düşünce. Benim başımada aynı şeyler çok geldi. Ne alaka arkadaşça konuşuyoruz bi kötülük yok derdim. Ama varmış. Sende yoksa da onlarda varmış. Kardeşim dediğim insandan beklemedik davranışlar çıktı..
Tabi senin ki daha farklı ve daha koyucu. İlk kez tanıştığın birileri ile o şekilde sohbete girmen ne kadar doğru. Bi kenarda oturup sadece onları dinleyebilirdin. Yada erkek arkadaşın kalkalım dediğinde neden kalkmadın. Kusura bakma ama yaşım 23 ve bende öyle davranan kız hakkında aynı şeyi düşünürüm. Bu saflık değil. Bunun arkasanına sığınma bence.
Valla Dilekçim bu cahillik değil. Bence çok doğru bi düşünce. Benim başımada aynı şeyler çok geldi. Ne alaka arkadaşça konuşuyoruz bi kötülük yok derdim. Ama varmış. Sende yoksa da onlarda varmış. Kardeşim dediğim insandan beklemedik davranışlar çıktı..
Tabi senin ki daha farklı ve daha koyucu. İlk kez tanıştığın birileri ile o şekilde sohbete girmen ne kadar doğru. Bi kenarda oturup sadece onları dinleyebilirdin. Yada erkek arkadaşın kalkalım dediğinde neden kalkmadın. Kusura bakma ama yaşım 23 ve bende öyle davranan kız hakkında aynı şeyi düşünürüm. Bu saflık değil. Bunun arkasanına sığınma bence.
kalkalım dedıgınde evet kalkabılırdı ama açıkladıgı gıbı bu davranıs onu samımıyetsız ve soguk kız olarak gosterecegını düşünüyordu ve saygıdan dolayı kalkmadı.
ayrıca unıversıte ortamlarında ve baska sosyal ortamlarda bu gıbı durumlarda erkek kalkalım bıle dese aman ne var oturalım dıyebılr devam edılebılır, ama oturdugu kısıler yanlış kişiler
haklısınız bu durumda yoksa ortam yanlış ortam, hareketınde bı yanlışlık yok normalde. cokacimcoook
valla sadece dileğin yazdıkların okudum diğer arkadaşların görüşlerin okumadım
dilek sen kendini bilyorsn içini biliyorsan kimseye hele de 1 buçuk aylık sevgiline bu derece hesap vermek zorunda değilsin nie oraya gittiğin konusunda,düşünüyorum eğer beni de erkek arkadaşım çağırsaydı ama yanında tanımadığım iki erkek olsaydı yine de giderdim çünkü benim sevgilim orda ve bunda eğer öteki iki erkek de sevgilinin arkadaşları olan iki erkek de adam gib adamlarsa sorun çıkmaz
bacım derler sohbet ereler basıp giderler sorunu zaten o iki erkek çıkarmış boşuna sizi birbirinize girdirmişler
Baştan sona okudum biraz zor oldu ama nihayetinde bitti şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yerlere
1. 1.5 aylık bir ilişkide bırak kankasını arkadaşlarını sevgilini tam olarak tanıyamazsın ve kimin kim olduğunu bilmediğin bir ortama girip biz istanbulda rahatız tavrı sergileyemezsin
2.Sana kalk gidelim derken sen bir espiri daha patlatayım diye dur otur diyemezsin
3.gay,top gibi bayağı espirilerin havada uçuştuğu yerde bir kız olarak oturamazsın
4.senin gibi şirin kız arkadaşların varsa onlarıda getir dedikleri zaman susup dinleyemezsin
5.tokalaşma ve el sıkışma aynı anlama gelir sen acaba ben elini sıkacaktım ama o öptümü demek istedin eger böyle birşey varsa eee bu çocuk daha ne yapsın... Neyi savunsun
6.beni seviyor durak soğuk diye ilgilenmedi deme... bence olay bitmiştir...
şimdi gelelim zırtların bittiği noktaya... güzelim bu işler malesef böyle sen samimi davrandığını sanırsın karşındaki seni basit alğılar... sen iyi niyetli olduğunu düşünürsün karşındaki seni saf ve salak görür..
Ama yazılmamış ama kendince belli sınırları olan kurallar vardır insan ilişkileride bunun içinde hiç bir erkek kız arkadaşının bir ortamda fazla konuşmasını ve fazla rahat olmasını istemez keza bende bir bayan olarak erkek arkadaşımın daha ağır olmasını yerine göre konuşup yerine göre espiri yapmasını isterim... boşver biten bitmiş sen bundan kendine alman gereken dersleri al biraz daha mesafeli ol insanlara karşı özellikle yeni tanıştığın erkeklere karşı..