Bi kere en büyük hatayı ben sen de buldum,sevgilin dediğin o çocuğa hiç bakmıyorum haydan gelen huya gidermiş...onun kişiliği bu tür demek ki
1,5 aylık bir ilişkin var ve oldukça yeni..ne diye tutup tanımadığın çocuğun arkadaşlarıyla aynı masada oturup muhabbete dalıyosun...bu hata bir...
çocuk sana birkaç kez kalkalım demiş sen hala inatla hayır oturalım diyorsun,birşey anlatıyodum kalkamadım diyorsun bu tip insanlarla paylaşabilceğin ne olabilir ki senin bu iki....
bu forumda bangır bangır bağırılıyor hadi bu forumu geç herkez biliyor artık erkeklere bu denli güvenilmeyeceğini...sen neyine güvendin de 1aylık bir insana güvendin bu üç..
insan yeni tanıdığı birine karşı biraz mesafeli olur ,ipleri hemen suya indirmez...sen bırak ipleri suya indirmeyi,suya indirdiğin iplerle maceraperestlik yapıp yüzmeye bile kalkmışsın bu da dört...
bak canım günümüzde artık hiçbirşeye güven yok...adam yıllarca aynı anda iki üç bayanla çıkıyor birbirlerinin ruhu bile duymadan bu terbiyesizliği büyük bir ustalıkla ciddiyete bile taşıyor..gene yıllarca çıkıyor kızı uyutup zorla sahip oluyor...bunlar artık haberlerde gazetelerde sıradan şeyler olarak geçiyor..neden çünkü alıştı artık millet bu tür haberleri duymaktan görmekten,herkes daha dikkatli davranmaya yöneldi...
senin gibi şirin kızlar varsa getir-bırak durağa kadar bırakmayı evine kadar bile bırakır-evin anahtarını verelim sen götür olmazsa biz götürürüz ...tek kelimeyle iğrenç karakterli mahluklar bunlar...
karakterleri tam anlamıyla oturmamıl,yüce rabbimin verdiği akıldan nasiplerini zerre kadar almamış,zavallı acınacak zatlar bunlar...başka açıklaması yok olamaz bu haysiyetsizlerin...
güzelim sen sen ol sakın birdaha bu tür hatalara düşme...kendine sahip çık,erkeklerle herzaman arana bir sınır koy..