E
EU3
Ziyaretçi
hep sevgilini suclamıssın neden oyle yapmadı neden boyle yapmadı falan fırt...
oysa sucun buyugu sende
henüz 1,5 aylık bi ilişkin var
daha birbirinizi tanıyamadan onun arkadaşlarının yanına oturup muhabbet çevirmenin mantıgını anlamadım ben
ki mantık aramak da hata aslında bu harekette :1closedeyes:
illa birilerinin sana onu yapma bunu yapma şunu söyleme şöyle davranma demesi mi lazım?
koskoca kızsın
dogruyu yanlışı ayirt edebilirsin
ki erkek arkadaşın defalarca gidelim demiş kalkmayan sen olmuşsun
bahaneleri es geçiyorum dikkate dahi almadım zati
sen orda erkek arkadasinin sozunu dinleyip peki canım deseydin başında taşirdi böyle imalarla canını yakmazdı emin ol
bak canım
insanların hele hele erkeklerin melek yüzlü de olsa asla iyi niyetli olamayacaklarını anladıgımda çok geç olmuştu benim için de ne yazık ki...
abi dedigin, bundan kötülük gelmez diye yaklaştigin insanların gerçek yüzünü görünce babandan bile soguyosun emin ol...
sen sen ol ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar kankan, dostun postun kulun köpeğin olursa olsun asla erkeklerle aranda olması gereken o hayati önem taşıyan nüansı yok sayma.
bırak arkandan suratsız ukala kendini begenmiş kızın teki desinler
ama böyle evin anahtarini verelim götür muhabbeti yapmasınlar
bundan böyle dikkat et
öyle kötü niyetli öyle haysiyetsiz insanlar var ki; senin söz gelmesin diye didindigin kişiliğine onuruna namusuna attıkları çamurlar yanlarına kar kalır sanıyolar.
sen sen ol sevgilini tanıyana kadar ve seni tanımasını sağlayana kadar değil arkadaşı; kardeşi ile bile sulu muhabbetlere girme, hanımefendi davran sengözlerimebaksanab
nokta......................