biraz mantıklı düşününce kankası ile konuşmaktanda vazgeçtim.sonuçta bu adamda kabahatli, o ortamdaydı.bizim salak sustuysa bile bu adam konuşmalıydı yaşça daha büyük daha mantıklı olmalıydı.ama olmadı.o zaman o şahıstan bi farkı yok...
gitçem ama sadece sus demek için!ben olayın aslını öğrenmek istiyordum belki bu salak abarttı etti diyordum ama abartmış olsa bile o sölediği laflar yenilir yutulur bi laf değil...
ben asla barışmak istemiyorum.dünkü tavrından sonra dahada soğudum.özür dilemek yerine bana surat yapmayı tercih etti.ben son dk ya kadar çabalarım ileride geriye dönüp baktımda ahh çeşke dememek için.ben son çabamı gösterdim.artık bundan sonra geberse umrumda değil........
bu haftasonu gitçem markete ama orda eğer verdiğim kzıkardkşlarım için.ve dönüp adamın suratına bakarsam yazıklar olsun bana...
ve şunu öğrendim.bir olay olunca kişilerin gerçek yüzünü görüyorsun,hele birde o kişi erkekse!
bugün bir salaklık yaptımki sormayın....
orada oturan br arkdşıma sözüm ona dertleşmeye gittim.oda ya seninkinin kankasına gidelim konşlım dedi.adam bana kimseye bişi deme bu konuştuklarımız aramızda kalsın dedi ama o kankasıda ortamdaydı.bu laf gerçekten edildimi?o kişi harbiden öküzce sustumu?kendisi niye bişi demedi.çünkü o kankası daha büyük ve aklı başında mantıklı bir adam.yok bide işi şu adamdan öğrenelim diye gittim.gittim adam yokmuş.yanında çalışan ablaya yarın o kankası gelince bana msj atsın konuşçaklarım var dedim.meğer kadın bu kişiyle aramızda bişiler olduğunu biliyormuş ya kankası söledi yada belki laf arası duydu...bana aman dilekk sen barışırsınız tekrar, o iyi çocuk(!) dedi....ne demek yaa bana bu kadar laf etti dedim.ya yok özür dileyince bişi kalmaz....kadının zihniyeti belli uğraşamaya değmez ben öyle dünmüyorum iyi akşmlr dedim çıktım.sonra orada kardeşim gibi sevdim bi çocuk suratımı görmüş ne o kız hayırdır.bu arada bizimkinin önünden geçtim dönüp suratıma bakmıyor!!!bide bu adama yarın grşlm diyecektim.ya harbi geri zekalıyım...
bu çocuk 19 yaşında ama o aşağıda abladan "daha mantıklı".tmm o iyi biride bu lafı çok ağır ya...ne demek leke ya..ama sen kendini üzme yaa.o sinirlendiğinde deliye döner.bana bile kaç kere bağırdı.lafı çok ağır bi abi.ama siniri geçince kesin gelip gönlünü alır..bende ona bende sinirliyim bende ona sen çok namuslumusun bir kendini tart diyecekti ama dilimi ısırdım.sonradan utanarak hatırlıcam bir laf söylememek için.o bnm yüzüme bakamaz ama ben onun yüzüne bakalabilirim dedim..haklısın ne diyeyimki dedi.şimdi gene hsonu o marketteyim.eğer bu şahıs erkenci olursa onunla konuşçam.gerçi o an konuşyım diye düşünmem sen kendini haklı san, ama seninde suçun var demek içindi.ama düşünüyorumda ne konuşçam.bu mantıkta olan halen daha benden özür dilememeiş biriyle ne konuşçam...o bana bişi demedikçe ne konuşacağım?kendimi mi düşüreyim?
ama bi yandan kendimi savunmuyorum diye içim içimi yiyor ama beklicem.ne olursa olsun beklicem.ilk konuşan o olmalı.işte o zaman eteğimdeki taşları dökeceğim............
yooo ben bu salakla buluşmadım.sadece 5 sn bi önünden geçtim o kadar.hatta devamında birde ayy ben ne salakmışım.bide buna gel buluşlım dicektim die yazmıştım ya.
şuan bile aklıma geliyor.ben vedalaşırken bir anda pişman olsa diye..ama bunu kafamdan silmeye çalıışyorum çünkü bu seven tarafımın bi isteği.ama böle olmıcak zaten.ben hayal kırıklığı yaşarım.bu yüzden bunuda kafamdan silmeye çalışıyom.herkese sölemk gibi oldu ama sadece güvendim insanlara söledim.o kanka olayınıda şimdilik sussun diye kapttımdı.eğer haftasonu gittimde soru soracak olursa halettik.şimdi sakın olayı açıp moral bozma dicem.diğer kişi mehmette kardeşim gibi sevdim insan..güveniyorum ama tetikteyim aynı zamanda.zaten artık güvenmek yada güvenmemek gibi bi durum kalmadı..haftasonu gitmek zorundayım firma yolladı.ki helalleşmek istedim insanlar var.sonra ercanada buradaki yazıların çıktısını,okudukça utansın diye vericem.ona verdim matematik kitabını kardeşinden getirmesini isticem.birde bi kart vermişti.onuda vercem.onun cep teli ile üsküdarda resim çekmiştim.onlarıda sil diye yazcam,sen hep kadınlarklübünde ne yazdımı merak ederdin,al işte yazdıklarım,birde cep telinden numaramı sil diye yazcam bi kağıda.tenezzül edip konuşmıcam bile..
pzr akşamıda helalleşip (sevdiğim insanlarla ama!) birdaha oraya gitmemek üzere çıkcam o marketten..
Canım bende evelden öle marketlerde calıstım dedıgım gıbı, samımı olma oranın elemanıyla artık, ıyı yaparsın bır de silsin resmını falan resım cektırme artık kımseyle baksana adamlar dogru duzgun cıkmayabılıyr böyle işte,
senın ajansın yenıden farklı bır marka ıcın oraya gonderebılır bunu da bil,
ayrıca baska ajansa yazılırsan orası da farklı bır markayla aktıvıte ıcın de gönderebılır bu da var, o yuzden öle helallestım bıttı kurtuldum deme kaydirigubbakcemile devamı var,
hem o markete gezmeye bıle gıdebılırsın ılerde, öle buyuk vedalara kalkısma, eskı sevgılıne de kaygıt magıt bısey verme, kardesınden kıtabını al o önemlı vermezse canı ceeheneme dersın, bu sıteyı de verme boşa zaten haklısın sen adam haysıyetsız sadece.
sen de hata yapmıssın onlarla takılmıssın resım cektırmıs sohbete gırmıs konusmus adamdan saymıssın, yaz bunları bı kenarına da bıdaha yapma
bıde unıversıte okuyomussun -tatlicadiarzu- bızım basımızı da bu kadar agrıttın yani be kızım kendını de derde soktun şu derde bak adam sana lekesın dıyo sen hala muhabbet cevırıon bunun ustune nalet olsun. :ecrin_bebek: neyse büyümüşsündür belkı bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?