Acaba rica etsem sonrasında bizi günceller misiniz Otrera? Süreci bilmeyenlere belki fikir olur.Konu sahibi gibi kaç tane insan geçti elimden. Hastanede olsaydık muma çevirirdim , kiminle dans ettiğini anlardı, zira bariz kişilik bozukluğu belirtileri taşıyor.
Ancak sosyal medyada olduğumuza göre, çok yakın savcı arkadaşıma bizzat iletiyorum bu mesajları.
Burada kendinizi anonim sanmayın, bana beyinsiz demişsiniz, yakında kiminle dans ettiğinizi anlarsınız.
Bu sitede evinden kimleri aldırmışım bi araştırın olur mu.
Sayın üyeler 10 senedir buradayım beni çok nadir bu kadar sert üslupla ve öfkeyle konuştuğumu görmüşsünüzdür.
Bekleyin görün bakalım. Daha fazla muhatap olmayacağım konu sahibiyle, iyi akşamlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimden özür dilemeli miyim?
- Konu Sahibi Nilvari
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2014
- 5.859
- 1
- 47.978
- 748
Hiç merak etme arkadaşım, Allah şahidim olsun ki direkt hakim arkadaşıma yazdım. Yarın da savcı olanla görüşeceğim. Normalde pek takılmam böyle şeylere ama bu sefer peşini bırakmayacağım, herkes haddini bilecek.lütfen yalvardığı mesajları paylaş
zaten kadın değil de muhtemel reşit bile değil
bakalım ana babasına nasıl hesap verecek
Bilen bilir beni, asla altı boş olan şeyler konuşmam. Benden haber bekleyin sadece.
Cinsellik yaşamak istemiyorum dedim diye ne kadar malum peynir cinsi varsa üstüme saldırdı. Şu an istemiyorum belki sevdiğim güvendiğim biriyle ben de yaşarım sakin olun kimse size bir şey demedi. Benim seçimim sizi niye enterese ediyor . Cinsellik yaşayan kadınlarla ilgili ağzımdan tek söz çıkmadı benim. Konu benimle ilgili. Dileyen yaşar kime ne .
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Benim babamın da böyle bir davası oldu. Babamin ifadeye gitmesi gerekiyormus sonra yurt dışından gelince gözaltına alındı dava sonuçlandı şuanda 5 yıl ceza almamasi gerek şuanda bişey yapmiyor okuyor sadece hahaBen de inanmıyordum önceleri sosyal medyadan hakaret edene bir şey olmuyordur vs. diyordum da. Bir tane yayıncı var, eskiden takip ederdim. Adam en ufak bir hakaret kelimesini bile dava ediyordu. Sonra işte uzlaşma vs. derken bir sürü kişiden para almış oldu. Uzlaşmazsa o da sıkıntı tabi.
İşte o yayıncı da anlatıyordu, 15 yaşında çocuk çıktı annesi babası rica etti ama yine de kabul etmedim diye. Bazısı kınadı, çocuk işte affet diye vs. diye.
Ama ben katılmıyorum, 15 yaşında da olsa eylemlerinin sonuçlarını görmüş oldu işte.
Yani demem o ki herkes amaaan uğraşmazlar şikayetle vs. diye rahat rahat hakaret ediyor. Ama bazı insanlar şikayetle uğraşıyor, ciddi ciddi takip ediyor. İnsanların işi gücü vardır, vakit bulamazlar falan dememek lazım. Bazen takmak istersen takıyorsun ve zaman yoksa da yaratırsın.
Birinin gergin bir anına denk gelirsin, o da tam vaktinde olur, ondan sonra uzlaştırmacı mahkeme falan uğraşırsın. Gereği var mıydı peki?
Bence yok.
- 4 Aralık 2022
- 860
- 1.071
- 43
- 35
Adam zaten seninle yapamaz.Karsindaki senin düşüncelerini onaylamayinca aşırı çirkinleşiyorsun.Normal arkadaşlık ilişkilerin de yoktur eminim.Menopozlu güruh ve 7 kocalı hurmuzler üstüme geliyor amanın. Teyzeler siz bir su serpin. Sevisgen güller siz de yaşadığınız cinsellikten gocunmayin size laf etmedim ben. Sakin olun ya. Ben kendim istemiyorum dedim isteyen kızlar kötüdür demedim niye bu öfke.
Oooo kimleri görüyorum kraliçem naber?Lütfen gülen bir tek ben olamam dimi? Çok güldüm hala gülüyorum. Kızlar güldüyseniz beni dürtün ahsjskslslsls.
Temizlikcinin adresi neydi? Bi’ arkadas soruyor da.
Güldüm bu arada. :)
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Anıra anıra güldüm gülüyorum umarım fakedir.Oooo kimleri görüyorum kraliçem naber?
Güldüm bu arada. :)
İyi güzelim senden naber
İşte yani ne gerek var, boş yere 5 sene tetikte bekleyecek amca.Benim babamın da böyle bir davası oldu. Babamin ifadeye gitmesi gerekiyormus sonra yurt dışından gelince gözaltına alındı dava sonuçlandı şuanda 5 yıl ceza almamasi gerek şuanda bişey yapmiyor okuyor sadece haha
Cidden değmez yani gözaltına alınmak vs bir sürü sıkıntı.
- 16 Temmuz 2023
- 1.809
- 4.628
- 53
Çok ağır konusmussunuz . Ne demek evimi tuvaletimi temizletmeye layıksın? Lağım fareleri tuvalete layıktır? Şok içerisinde okudum. Cinsellik istemiyor olabilirsiniz ama bunu belirtme üslubunuz çok yanlış. İş işten geçti. Şimdi özür dilemeli miyim diyorsunuz. Cinsellik iki tarafın isteğiyle yaşanmalı. Cinsellik istemek gibi bunu yaşamak istememek de normal. Fakat siz düşmana söylenmeyecek laflar etmişsiniz.Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.
Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.
Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.
Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?
Son düzenleme:
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.204
- 448
telefonunu bile istedim vermediLütfen gülen bir tek ben olamam dimi? Çok güldüm hala gülüyorum. Kızlar güldüyseniz beni dürtün ahsjskslslsls.
Temizlikcinin adresi neydi? Bi’ arkadas soruyor da.
pijama diyorum başka şey demiyorum
adama özür bile dilettiriyor demek ki burda çare arıyor
- 4 Aralık 2022
- 860
- 1.071
- 43
- 35
Cinsellik istemediğin için değil,ağır hakaretler ettiğin için burda insanlar o adamın adına üzülüp tepki gösterdi.Aslinda siz de anladınız da..Cinsellik yaşamak istemiyorum dedim diye ne kadar malum peynir cinsi varsa üstüme saldırdı. Şu an istemiyorum belki sevdiğim güvendiğim biriyle ben de yaşarım sakin olun kimse size bir şey demedi. Benim seçimim sizi niye enterese ediyor . Cinsellik yaşayan kadınlarla ilgili ağzımdan tek söz çıkmadı benim. Konu benimle ilgili. Dileyen yaşar kime ne .
Adamım tavrı birçok kadın için itici ve yanlış bence ..orasını belli eden foto atması,yatak olmadan yakın hissedemem demesi falan falan...bu çeşit yakınlaşma böyle başlamamalı değil mi?keşke adama,işi üzerinden hakaret etmek yerine bu tavırların hoşuma gitmedi ,birbirinize göre değiliz ,rahatsız oldum ,bi daha görüşmeyelim deseydiniz. Yalnız yaşayan bi kadın gördüklerinde bunlar kendilerini ne zannediyorlar böyle,yalnız olan kadın yatağa atılmaya hazır sanki..seccade istiyor ama bi taraftan da yatmadan yakınlaşamam diyebiliyor
- 26 Ağustos 2017
- 2.895
- 7.574
- 158
O fotoğraf zaten belli nedenle atılmıştır. Ben evlilik öncesi yaşamayı tercih etmediğimden böyle durumlarda çok açık olurdum. Muhtemelen ilişkiden beklentilerimiz aynı değil zamanımızı harcamayalım diye belirtirdim. Karşıdaki kişi de ya onaylardı ya da tavırlarını değiştirirdi. Neden hakaret ettiniz ki?
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.972
- 498
Siz her kızdığınızda karşınızdakilere karşı bu kadar çirkinleşiyor musunuz? Sizinle ne dost ne arkadaş ne sevgili olunur, gidin psikiyatrik tedavinizi olun; problem ciddi duruyor. Sevgilim başlığı attığınız adam işinden dolayı lağım faresi, hemcinsleriniz malum peynir cinsi oldu. Hiç aile terbiyesi de mi almadınız?Cinsellik yaşamak istemiyorum dedim diye ne kadar malum peynir cinsi varsa üstüme saldırdı. Şu an istemiyorum belki sevdiğim güvendiğim biriyle ben de yaşarım sakin olun kimse size bir şey demedi. Benim seçimim sizi niye enterese ediyor . Cinsellik yaşayan kadınlarla ilgili ağzımdan tek söz çıkmadı benim. Konu benimle ilgili. Dileyen yaşar kime ne .
- 12 Haziran 2019
- 18.279
- 110.746
- 598
- 36
Çok yanlış kayaya çarptın ve farkında bile değilsin. Daha fazla haddini aşma derim.Otrera zekanı baz alıp bunları kandırma. Saba inanırlar. Gerçi aynı zeka seviyesindesiniz ahaha
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.