- 18 Şubat 2018
- 12.184
- 2
- 54.637
- 598
- 44
Yok tatlım, henüz girmedim. Devam edelim, sardı sohbetinBorellus80 gel kız konuşalım çok istiyorsan menopoz zor mu teyzem ? Başına vurmuş gibi görünüyor. Aç camı ferahlarsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım, henüz girmedim. Devam edelim, sardı sohbetinBorellus80 gel kız konuşalım çok istiyorsan menopoz zor mu teyzem ? Başına vurmuş gibi görünüyor. Aç camı ferahlarsin.
Konu sahibi gibi kaç tane insan geçti elimden. Hastanede olsaydık muma çevirirdim , kiminle dans ettiğini anlardı, zira bariz kişilik bozukluğu belirtileri taşıyor.
İnsanı emek verip yaptığı işi bu şekilde küçümsemek merhamet yoksunluğu olanların ancak yapabileceği birşey.Çok kırıcı olmuş.Yok olmaz hakaret etmeden kendini ifade edebildiği forum içinde bile görülmedi
lütfen yalvardığı mesajları paylaşKonu sahibi gibi kaç tane insan geçti elimden. Hastanede olsaydık muma çevirirdim , kiminle dans ettiğini anlardı, zira bariz kişilik bozukluğu belirtileri taşıyor.
Ancak sosyal medyada olduğumuza göre, çok yakın savcı arkadaşıma bizzat iletiyorum bu mesajları.
Burada kendinizi anonim sanmayın, bana beyinsiz demişsiniz, yakında kiminle dans ettiğinizi anlarsınız.
Bu sitede evinden kimleri aldırmışım bi araştırın olur mu.
Sayın üyeler 10 senedir buradayım beni çok nadir bu kadar sert üslupla ve öfkeyle konuştuğumu görmüşsünüzdür.
Bekleyin görün bakalım. Daha fazla muhatap olmayacağım konu sahibiyle, iyi akşamlar.
Menopozlu ninelerle neden muhattap oluyorsun tatlım, etrafında kimse kalmadı mı? Yaşıtların napıyor neredelerTamam menopoz mağdurları öfkenizi anlıyorum tamam. Siz de haklısınız. Bu günler geçer ninelerim gerilmeyin can teyzeler
Ağzından lağım düşmeyene hakaret bile etmem. Çok kötü durumdasinO senin lağım fareligin
şu çocuğun numarasını verseneMenopozlu güruh ve 7 kocalı hurmuzler üstüme geliyor amanın. Teyzeler siz bir su serpin. Sevisgen güller siz de yaşadığınız cinsellikten gocunmayin size laf etmedim ben. Sakin olun ya. Ben kendim istemiyorum dedim isteyen kızlar kötüdür demedim niye bu öfke.
Kudurtma makinesi ayağınıza geldi . Evliyim çocuğum var mutluyum . Birde üstüne mühendisim hiç kimseye böyle hakaret etmeyecek kadar iyi bir ailede yetistirildim . Erkekleri tavlamak için numara istemek zorunda kalmadım . Konuştuğum insanlara hiç bu kadar hakaret etmedim .Hayır terk eden benim. Ha edepsizlik edip terk etme noktasına getiren oydu. Aynı senin gibi ebleh demek ki. Heralde fazlaca cinsellik yaşayıp laçka olmuşsunuz ki bu teklife hakaretle karşılık vermek anormal geliyor size
yav he hekendim istemiyorum dedim
Uğraşılır çok güzel uğraşılır avukat tanıdıklarım da var zevkle hallederler fakat gerçekten değer mi Kudra . Oturdum ders çalışıyorum zaten şimdi böyle konuşan kadina mi enerji harcayayim ? Çok ciddiye alınacak biri mi yazdiklarina baksana