Ben de inanmıyordum önceleri sosyal medyadan hakaret edene bir şey olmuyordur vs. diyordum da. Bir tane yayıncı var, eskiden takip ederdim. Adam en ufak bir hakaret kelimesini bile dava ediyordu. Sonra işte uzlaşma vs. derken bir sürü kişiden para almış oldu. Uzlaşmazsa o da sıkıntı tabi.sonra yalvarıyorlar ama ailem eşim duyacak tazminat ödemek zorunda kalıcam diye
zaten onu da ödeyemiyorlar
yassık
İşte o yayıncı da anlatıyordu, 15 yaşında çocuk çıktı annesi babası rica etti ama yine de kabul etmedim diye. Bazısı kınadı, çocuk işte affet diye vs. diye.
Ama ben katılmıyorum, 15 yaşında da olsa eylemlerinin sonuçlarını görmüş oldu işte.
Yani demem o ki herkes amaaan uğraşmazlar şikayetle vs. diye rahat rahat hakaret ediyor. Ama bazı insanlar şikayetle uğraşıyor, ciddi ciddi takip ediyor. İnsanların işi gücü vardır, vakit bulamazlar falan dememek lazım. Bazen takmak istersen takıyorsun ve zaman yoksa da yaratırsın.
Birinin gergin bir anına denk gelirsin, o da tam vaktinde olur, ondan sonra uzlaştırmacı mahkeme falan uğraşırsın. Gereği var mıydı peki?
Bence yok.