• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Menopoz lafına gucenir mi insan askolsun. Çoğunuz menopozlu ve eğlence için burada değil misiniz şimdi. iftira mı atıyorum
Menopoza kaç yaşında giriliyor ortalama haberin bile olmayabilir mi? Yorum yazanların büyük çoğunluğu gayet genç hanımlar. Menopoz ne alaka başka bir şey bulamadın mı

@Otrera öfkeli kuşum mütevazi beyinlim. Anonim hesaplara hakaretten sonuç çıkmaz. Menopoz demek de kesinlikle hakaret sınıfına girmez zaten . Olmayan hukuk bilginle şov yapma burada
Menopoz mu demedin,lağım faresi mi demedin.. Ayrıca bu siteyi daha önce takip etmediğin belli,yoksa burda böyle hakaret edenlere dava açılıp yaptırım uygulandığını bilirdin.

İşte yani ne gerek var, boş yere 5 sene tetikte bekleyecek amca. :KK53:
Cidden değmez yani gözaltına alınmak vs bir sürü sıkıntı.
Biz babamı bekliyoruz dışarda herkes cikti, babam yok sonra beni aradi beni çıkarmıyorlar gözaltına alındım dedi. Kendide neden olduğunu bilmiyor suna yazmıştım,buna yazmistim diyor facebook haber vs sayfalarının altina yorum ama bambaşka birşey çıktı ünide bir bölüm başkanı ,doçent kadin hocaya ağiza alınmayacak şeyler söylemişti ona yazmış. Bir daha tek kelime yazma kimseye dedik. Sanki ne oluyor yazinca hic

Daha yeni yeni konuşurken cinsel organının belli olduğu fotoğraf atması ve siz doğru dürüst ona alışmadan direkt cinsellik odaklı olması bana çok çirkin geldi. Ben sinirlenmenize hak verdim. Böyle birinin 5 vakit namaz kılması da ayrı şaşırttı beni

Biz babamı bekliyoruz dışarda herkes cikti, babam yok sonra beni aradi beni çıkarmıyorlar gözaltına alındım dedi. Kendide neden olduğunu bilmiyor suna yazmıştım,buna yazmistim diyor facebook haber vs sayfalarının altina yorum ama bambaşka birşey çıktı ünide bir bölüm başkanı ,doçent kadin hocaya ağiza alınmayacak şeyler söylemişti ona yazmış. Bir daha tek kelime yazma kimseye dedik. Sanki ne oluyor yazinca hic
İşte sanırım bulamazlar sanmış babanız. Bir üst nesil sosyal medya konusunda bazen yanılabiliyor.
Geçmiş olsun amcaya.
Dediğinize katılıyorum, hakaretsiz tartışmak gayet mümkün.

Seni ben bir zirlatirim. Yaran ne senin..temizlikçi olmak mı yoksa cinsellik mi doğru söyle
Milette yaran ne yaran ne diye salya sümük saldırıyorsunuz ama o beğenmediğiniz TEMİZLİKÇİyle 5 ayda hayal kurup terk edilince burada krize giren sizsiniz yani yaranın basınca zırlayanın da kim olduğu çok açık

istediğini söyleyen istemediğini işitir linç çetesi. Önce sakin ve usturuplu olacaksınız sonra saygı bekleyeceksiniz. Sizde iyi niyet olsa eleştiri yapacak olsanız bile üsluplu bir şekilde elestirirsiniz. Ben de buna saygı duyarım belki ders çıkarırım bana da faydası olur.
Ama sizin bu linç çabanız faydalı olmadığı gibi derdiniz üzüm yemek yerine bağcı dövmek olduğu için hakaret etmemden hakkettiğiniz cevabı almaktan rahatsız olmayacaksınız.iste o kadar.

Anonim bir kaçkın olarak menopoza girdiğim falan söylenir diye konuya yazmıyorum ama okumak çok eğlenceli 😂 😂

istediğini söyleyen istemediğini işitir linç çetesi. Önce sakin ve usturuplu olacaksınız sonra saygı bekleyeceksiniz. Sizde iyi niyet olsa eleştiri yapacak olsanız bile üsluplu bir şekilde elestirirsiniz. Ben de buna saygı duyarım belki ders çıkarırım bana da faydası olur.
Ama sizin bu linç çabanız faydalı olmadığı gibi derdiniz üzüm yemek yerine bağcı dövmek olduğu için hakaret etmemden hakkettiğiniz cevabı almaktan rahatsız olmayacaksınız.iste o kadar.
Temizlik yaparken beğendiğin adama ayrılırken temizlikçi diye hakaret eden üstüne lağım faresi diyen siz mi üslûptan bahsediyorsunuz

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. muhtemelen hakkında sayısız şikayet raporu önüne düşmüştür ama bu kişi ya akıl hastası ya da resmi tatilde okulu olmayan bir ergen. Ancak çok ciddi terbiyesiz ve ahlaksız yorumlar yapmakta. Acilen ban verebilir misin? Daha fazla prim vermeyelim zaten Otrera başta olmak üzere hukuk yoluna gidilecek kendisi hakkında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back