SEVGİLİMDEN AYRILIŞIM VE ANNEMİN ZAFERİ?

Annenin zaferiyse senin de kurtuluşun olmuş.
Öyle bir başlık atmışsın ki sanki kadın seni iyi aile çocuğundan ayırmak isteyen kötü kadınmış gibi algılanıyor.

Buraya çok konu açtım sevgilime güven duymadığım için. İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok. Çalışkandır ailesini asla aç bırakmaz. Haftada 2 veya 3 defa içki içer. Sadece kötü huyu kadınlara olan zaafı karşısına hangi kadın gelirse gelsin asla yok demez çünkü bunu kendine huy edinmiş. Geçmişteki hataları fazla. Hadi onları geçtim biz sevgili iken de yanlışı oldu bana. Annem her seferinde farklı bir kulp buldu ayrılmamız için beni çok fişekledi. En son annem dün yine krizlere girdi ayrılacaksın diye yok dedim o seni aldatıyor sen salaksın neler neler. Bende en son dayanamayıp kardeşimin telefonundan denedim bunu. Mesaj attık baktım başka bir arkadaşının telefonundan aradı bana mesaj atmışşın diye sonra onu kapattı kendi telinden aradı bir iki bir şey konuştu kapattı. Ardına beni aradı bak dedi böyle böyle oldu ama numarasını engellicem dedi tamam dedim. Aradan 2 saat geçti engelleme yok. mesaj atıyoruz görüyor ama cevap yok. Neyse eve geldi beni aradı dedim engelledin mi dedim yemin ederim engelledim dedi ama yalan yok. Ben telefonla konuşurken yine numaradan mesaj attık bana engelledim diyor ama benimle konuşurken gelen mesaja bakıyor bende kapat dedim yalancı dedim ekran görüntüsü aldım attım. Dediği şey kavga etmeyelim diye öyle dedim dedi. Bende bitti dedim. Annem çok sevindi bana diyor ki barışırsan seni gebertirim.

Annemin zaferi lafı çok tuhafıma gitti ; annenizle aynı gemidesiniz ve o evladına zarar gelmesin istiyor, bunu nasıl savaşa ve sonucunda zafere getirdiniz anlamadım

Kadınlara zaafı olan sevgiliniz mazlum, aldatılmayın , üzülmeyin, ezilmeyin isteyen anneniz düşman öyle mi 😳😳😳 siz bu kafayla daha çok üzülürsünüz.....

Dovmesi sovmesi yok ne ya.
Sanki 10 yillik evlisin, kocadan cekiyorsun da kendini avutuyorsun 'en azindan dovmuyor sovmuyor' diye. Tabii ki dovmeyecek.
Sen iliskiyi ne zannediyorsun ki?
Keske annen san boyle sozler soyleyene kadar kocasıyla iyi bir rolmodel olsaydi da sen bunu normal bilen bir kiz olmasaydin...

Ya çocuğum sen akıl fukarasi misin yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun?
Nasıl bir yokluk icindesin, nefes alsa yeter diyorsun?
Ne demek dövmesi dövmesi yok, onlar zaten olmaması gereken ve olmadığında marifet görülmeyen özellikler.
Seni aldatan adamı tutup savunuyorsun ya bir de burda, o anne ne yapsın Allah'ım?

Ne kadar da kibarlaştırmışsınız aldatılmayı.. Zaafmış.
Zaten o sizi hiç aldatmadı, aldatmayacak. Sadece zaaf. Ne var ki bunda? Kendinizi ne de güzel kandırıyorsunuz 😁

Keske azıcık aklini kullansan da bu adamı tamamen unutsan. Ha yok her gun baska kadinin yatagindan cikip gelen adami koca diye koluma takmaya devam ederim diyorsan o ayri. Annen sonuna kadar hakli. Anneni dinlemezsen cook üzülürsün.

Ne kadar asgari istekleriniz var maşallah ya
Dövmesi sövmesi yok kadına kıza bakar yalan söyler ac bırakmaz
Gerçekten sevgilinizden beklentiniz sadece bunlar mı
Oyle bir duruma geldikki dovup sovmeyen erkek ideal erkek olur duruma geldi.Azcik kotu kadinlara karsi zaafi varmis oda olur napcan okadarcik kusur herkeste olur:işsiz::işsiz::işsiz:

Buraya çok konu açtım sevgilime güven duymadığım için. İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok. Çalışkandır ailesini asla aç bırakmaz. Haftada 2 veya 3 defa içki içer. Sadece kötü huyu kadınlara olan zaafı karşısına hangi kadın gelirse gelsin asla yok demez çünkü bunu kendine huy edinmiş. Geçmişteki hataları fazla. Hadi onları geçtim biz sevgili iken de yanlışı oldu bana. Annem her seferinde farklı bir kulp buldu ayrılmamız için beni çok fişekledi. En son annem dün yine krizlere girdi ayrılacaksın diye yok dedim o seni aldatıyor sen salaksın neler neler. Bende en son dayanamayıp kardeşimin telefonundan denedim bunu. Mesaj attık baktım başka bir arkadaşının telefonundan aradı bana mesaj atmışşın diye sonra onu kapattı kendi telinden aradı bir iki bir şey konuştu kapattı. Ardına beni aradı bak dedi böyle böyle oldu ama numarasını engellicem dedi tamam dedim. Aradan 2 saat geçti engelleme yok. mesaj atıyoruz görüyor ama cevap yok. Neyse eve geldi beni aradı dedim engelledin mi dedim yemin ederim engelledim dedi ama yalan yok. Ben telefonla konuşurken yine numaradan mesaj attık bana engelledim diyor ama benimle konuşurken gelen mesaja bakıyor bende kapat dedim yalancı dedim ekran görüntüsü aldım attım. Dediği şey kavga etmeyelim diye öyle dedim dedi. Bende bitti dedim. Annem çok sevindi bana diyor ki barışırsan seni gebertirim.
‘’İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok.’’
Ayy ne güzel tabi artık öldürmeyene şükrediyoruz.

‘’Çalışkandır ailesini asla aç bırakmaz.’’Buna da çok şükür nerde bulacan ailesini aç bırakmayacak erkeği!

‘’Haftada 2 veya 3 defa içki içer.’’Aman iyi her akşam içmiyor alkolik değil demek!

‘’Sadece kötü huyu kadınlara olan zaafı karşısına hangi kadın gelirse gelsin asla yok demez çünkü bunu kendine huy edinmiş.’’Buna da ok can çıkar huy çıkmaz demişler ne yapsın adam!!

‘’Geçmişteki hataları fazla. Hadi onları geçtim biz sevgili iken de yanlışı oldu bana.’’Yani yukardakilere göre bu masum hadi bunu da geçiver bişey olmaz!!
‘’ Annem her seferinde farklı bir kulp buldu ayrılmamız için beni çok fişekledi.’’Annenede helal olsun ortada bişey yokken nasıl kulp bulmuş ama!!

Şaka gibisiniz gerçekten yazık annenize üzüldüm.

Aynen zaten bir erkeğin kötü olması için illaki dövmesi ve sövmesi gerekiyor. Aldatmak kötü bir şey değil.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ve ben cidden bu adamı bitirdim kovdum hayatımdan biraz oturup düşününce bu adamın mantıklı hiç bir yanı yok

Annen haksız mı şimdi. Kendi kızın olduğunu düşün. Ben düşünüyorum isterse oğlan dört dörtlük olsun yine de sevgilisi olsun istemem. Kaldı ki böyle biriyle görüşmesini istiyim

bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;

1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
ve daha aklıma gelmeyen hataları.

X