SEVGİLİMDEN AYRILIŞIM VE ANNEMİN ZAFERİ?

Sevgili kavramını sevgi duyduğun, güzel hisler beslediğin ileriye dönük planlarına hayallerine dahil edebileceğin kişi olarak tanımlarım ben bazı beklentilerim olur bu kişiden tabi karşılıklı olarak:sadakat, güven, dürüstlük, saygı.
Görüldüğü üzere eski sevgiliniz bu konularda noksan. Anneniz de bunun farkinda. sizin zarar gormenizden endişe duyduğu için ayrılığın en doğrusu olduğunu size ifade etmiş.
Biraz saf yönünüz var sanıyorum (oyle bir izlenim verdiniz kusura bakmayin) bu konuda olduğu gibi baska konularda da annenizin tavsiyelerine kulak vermeniz hayriniza olacaktır. o sizin icin en iyisini ister ve asla üzüntünüzden sevinc duymaz ileride daha cok mutsuz olmamaniz icin en iyisi bu oldugunu bildiğinden sizin adiniza sevinçli.
Bir sevgili dövme, sövme hakkina sahip değil bunlar meziyet degil ailesini aç acikta birakmaz ne demek siz de engeliniz yoksa calisir ayaklarinizin ustunde durursaniz ac ve acikta kalmazsınız muhtaç olmazsınız.

Buraya çok konu açtım sevgilime güven duymadığım için. İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok. Çalışkandır ailesini asla aç bırakmaz. Haftada 2 veya 3 defa içki içer. Sadece kötü huyu kadınlara olan zaafı karşısına hangi kadın gelirse gelsin asla yok demez çünkü bunu kendine huy edinmiş. Geçmişteki hataları fazla. Hadi onları geçtim biz sevgili iken de yanlışı oldu bana. Annem her seferinde farklı bir kulp buldu ayrılmamız için beni çok fişekledi. En son annem dün yine krizlere girdi ayrılacaksın diye yok dedim o seni aldatıyor sen salaksın neler neler. Bende en son dayanamayıp kardeşimin telefonundan denedim bunu. Mesaj attık baktım başka bir arkadaşının telefonundan aradı bana mesaj atmışşın diye sonra onu kapattı kendi telinden aradı bir iki bir şey konuştu kapattı. Ardına beni aradı bak dedi böyle böyle oldu ama numarasını engellicem dedi tamam dedim. Aradan 2 saat geçti engelleme yok. mesaj atıyoruz görüyor ama cevap yok. Neyse eve geldi beni aradı dedim engelledin mi dedim yemin ederim engelledim dedi ama yalan yok. Ben telefonla konuşurken yine numaradan mesaj attık bana engelledim diyor ama benimle konuşurken gelen mesaja bakıyor bende kapat dedim yalancı dedim ekran görüntüsü aldım attım. Dediği şey kavga etmeyelim diye öyle dedim dedi. Bende bitti dedim. Annem çok sevindi bana diyor ki barışırsan seni gebertirim.
Anneniz haklı....
Adam bal gibi karaktersiz ve pislik barışırsan hayatının hatasını yaparsın.

Benim anlamadığım konu başlığına ANNEMİN ZAFERİ yazmışsınız da kusura bakmayın bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Hem adam sizi aldatıyor hem de anneniz sizi uyarınca 'kulp buluyor' diyorsunuz?
Yani ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten!
Bence size sövüp sizi dövmediği için evlenin üstüne de bir çocuk yapın bu adamla! Tam koca olacak adam! Kaçırmayın! :işsiz: :deli:

''Koluna altın bileziğini takmadan parmağına altın yüzüğü takarsan o parmak kangren olur. Hayatını bir başkasına muhtaç geçirir, şiddet ve yoksulluk dahil her şeye boyun eğersin. Güçlü kızlar yetiştirelim, marifetin tek taşa değil, altın bileziğe sahip olmak olduğunu bilen, önceliği ''okul ve meslek'' olan akıllı kızlar yetiştirelim. ''

ilahi konu sahibi bir erkekte olabilecek en kötü özelliği çok küçük bir kusur gibi anlatmışsın
Anne de ne yapsın kızını aç kurtlara yem etmemeye çalışıyor
ileride ona çok teşekkür edeceksin şimdiden elini öp:)

Ya siz kızları anlayamıyorum gerçekten adam seni defalarca aldatmış hala da aldatmaya çok yatkın ama sen diyorsun annem her seferinde ayrılmam için bi kulp taktı 😂😂

X