- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
bu konu gerçek mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneniz haklı....Buraya çok konu açtım sevgilime güven duymadığım için. İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok. Çalışkandır ailesini asla aç bırakmaz. Haftada 2 veya 3 defa içki içer. Sadece kötü huyu kadınlara olan zaafı karşısına hangi kadın gelirse gelsin asla yok demez çünkü bunu kendine huy edinmiş. Geçmişteki hataları fazla. Hadi onları geçtim biz sevgili iken de yanlışı oldu bana. Annem her seferinde farklı bir kulp buldu ayrılmamız için beni çok fişekledi. En son annem dün yine krizlere girdi ayrılacaksın diye yok dedim o seni aldatıyor sen salaksın neler neler. Bende en son dayanamayıp kardeşimin telefonundan denedim bunu. Mesaj attık baktım başka bir arkadaşının telefonundan aradı bana mesaj atmışşın diye sonra onu kapattı kendi telinden aradı bir iki bir şey konuştu kapattı. Ardına beni aradı bak dedi böyle böyle oldu ama numarasını engellicem dedi tamam dedim. Aradan 2 saat geçti engelleme yok. mesaj atıyoruz görüyor ama cevap yok. Neyse eve geldi beni aradı dedim engelledin mi dedim yemin ederim engelledim dedi ama yalan yok. Ben telefonla konuşurken yine numaradan mesaj attık bana engelledim diyor ama benimle konuşurken gelen mesaja bakıyor bende kapat dedim yalancı dedim ekran görüntüsü aldım attım. Dediği şey kavga etmeyelim diye öyle dedim dedi. Bende bitti dedim. Annem çok sevindi bana diyor ki barışırsan seni gebertirim.
ay canım benim çok düşüncelisinBence sen barış o karakterdiz sevgilin ilerde mutlaka birinin başını yakar. Madem sen gönüllüsün. Bir nevi kamu hizmeti gibi düşün
Valla ben buraya takıldım . Zaten dövemez sövemez bu bir özellik mi ?İyi dir hoştur dövmesi sövmesi yok.