SEVGİLİMDEN AYRILIŞIM VE ANNEMİN ZAFERİ?

Tek kötü özelliği diye bahsettiğiniz özellik hayatı paylaşacağınız adamda ki en önemli özellik, sana sadık olmazsa ona güvenmezsen her arkanı döndüğünde arkadan vurursa vurmasa bile acaba vurdu mu diye düşünürsen ömür mü geçer öyle

Kadınlara zaafı var ve kim gelse hayır diyemez mi? Hö? Yani ayartması çok kolaydır, uçkuruna düşkündür, kadın görünce yelkenleri koy verir, sadakati pamuk ipliğine bağlıdır gibi anlamları olan bir zaaf mı bu? Bence senin adama değil de kendine güven ve saygı problemin var. Normal psikolojideki bir insan bu kadar gözü dışarıda adamın üstünü yüz kere çizmişti. Hala annenle savaş içindesin. Bence önce kendinle olan savaşına odaklan, yardım filan al. Cidden daha mantıklı düşünmeye ihtiyacın var. Ayrıca annen de sonuna kadar haklı. İki kızım var, Allah korusun böyle bir adamla zaman kaybetseler, akıl sağlıklarından şüphe ederim.

Ya bir de annemin zaferi yazmışsınız. Benim annem ben 19 yaşındayken böyle bir denyo ile ilişkim var diye burnumdangetirmişti aylarca. Neredeyse evden çıkartmıyordu. Hatta devam etseydim döverdi de ki haklıydı 😁

Genç kadınların bir erkeğin dövmesi sövmesi yok diye olumlu özellik belirttiklerini zannetmesi de enteresan. Dövmemek, sövmemek ekstra bir özellik değil her insanda olması gereken bir durum.

Ha tek zaafı kadınlar olan sevgilinizle ayrılmanızda içler acısı tabi, alt tarafı kadın zaafı nedir yani.

Dövmesi sövmesi yok mu? Ohoo çok iyi o zaman. Daha ne istiyorsunuz. Bir de sevgilinizden dayak yeseydiniz ayrılmak için.

" Kadınlara zaafı " lafını duyduktan sonra okuma gereği duymadım bile annen haklı

X