• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım vicdan azabı duyuyorum

25

çünkü sevgiye aç biri kendisi . benim üzerime titriyordu üzerime düşüyordu. ki o kadar bunalttı beni. sürekli aramak istemesinden sevgi sözcükleri her saat seni seviyorum demeler baydı artık
Ay yazık çok sevmiş aniden.

ooof of
böyle seyler yapmayacak biri olsa dmden kiza yazar mi ya? bu kadar mi safsin?
adam diyordur "10 kiza yazsam 7si cevap atsa 5iyle sevgili muhabbetine girsem 3üyle gorussem birini okşar ellerim. kisa günün kâri"

o kadar safsın ki nasil inaniyorsun böyle seylere?
iste ailelerin hatasi. kizlarini o kadar baskiliyorlar ki hic ilişki kurumadan - erkekleri tanimadan evlilik yasina geliyorlar. sonra da iki güzel lafa kanıyorlar - kandirilip mutsuz evlilikler yapıyorlar

daha telefonda konuştuğumuz ilk gün sosyal medya şifrelerimi sana vereyim dedi. ancak ben şu anlık gerek olmadığını söyleyip reddettim

Offf daraldim intaharlar depresif haller acımak sevgi değildir acıma hissiyle aşk olmaz ben acısını bile kendi gögüsleyene hayran olurdum bu ne ya acı bana Allah acısın her şeyde böylemi olacak neyiniz varda böyle olmuş siz bilirsiniz ben kimseye iyi gelmiyorum ben hayatta mücadeleci hırslı insan seviyorum kimsenin arabesk müziğini ömrüme yük edemem

Ooooooo dünya turu demek.
Hayvan çiftliği turuna razı olacakken neyseki bitmiş
Gezmeyi çok seviyorum ama ailem tek salmaz evlensem de kocamla ülke ülke gezsem demişti sanki öyle hatırlıyorum.
Vallahi adam bunu gezmeye diye köye götürecek haberi yok fkdkdkddd
Konuda yüksek dozda arabesk var, baydı beni.

Offf daraldim intaharlar depresif haller acımak sevgi değildir acıma hissiyle aşk olmaz ben acısını bile kendi gögüsleyene hayran olurdum bu ne ya acı bana Allah acısın her şeyde böylemi olacak neyiniz varda böyle olmuş siz bilirsiniz ben kimseye iyi gelmiyorum ben hayatta mücadeleci hırslı insan seviyorum kimsenin arabesk müziğini ömrüme yük edemem
ayrılırkenki konuşmamızda yani son konuşmamızda bana senin güzelliğin benim umrumda değil diye bağırdı. ona benim neyimeden etkinlendin diye sorduğumda konuşmamdan temiz kalbimden etkilenmiş. çocuk telefonda yazarken farklı biri konuşurken farklı biri. zaten gerçek yüzünü gösterdi . bana sen pişman olucaksın seni allaha havale ediyorum sen kimseyi sevemezsin dedi. oysaki ben sırf kalbi kırılmasın diye ona sen hastasın tedavi olman lazım sorunlusun toksiksin bencilsin demedim. beni öyle manipüle ettiki neyseki 10 gün sürdü.

Elif sana ciddi birşey dicem, yaşın küçük değil ama duygusal olarak bir çocuk kadar bile olgun değilsin, karşı tarafın söyledikleri seninle alakalı değil, kendi problemleriyle alakalı, böyle saçma sapan tipleri kendine bidaha bela etme, git okulundan işinden sevgili bul
ben manipüle edilmeye gelmem sanıyordum. çocuk beni öyle manipüle ettiki saf gibi kandım . neyseki 10 gün sürdü sadece. gerizekalı birkaç gün içinde aşık olmuş bana. imkansız kimse birkaç gün içinde aşık olmaz dedim. zoruna gitti. aman neyse iyiki aylarımı vermedim ona. eğer bunalıp daralıp sıkılmasaydım bu toksik ilişki belki aylar sürecekti. allah tan bıkkınlık geldi de ayrıldım

Biliyon yani sana sürpriz değil aferin...
bana da tuhaf geliyordu anlam veremiyordum. ama onun aşkına kandım saf gibi. kimse bana seni seviyorum bitanem dememişti bugüne kadar hoşuma gitmişti. en zoruma giden de buluştuğumuzda elini tutamam kitlenirim konuşamam yüzüm kızarır demesi. yuh ya bu kadar olmaz bende hayatımda hiçbir erkeğin elini tutmadım ama onun kadar abartmam insan sevdiğinin elini tutmaz mı ! yarın elini tutmayan erkek evlendiğinde nasıl şey yapacak ? tövbe yarabbim ya !

Böyle abartılı hislerin oğlanı ya benim ya mezar kafasında takıntılı olabilir korkardım ben normal gelmedi bana ne defosu varda Mecnun olmuş bu kadar mantıklı fikirkeriniz varken sınav noldu sınav ben yerinizde olsam dersime bakarım saçmalik sonra burada derdim var abonesi olursunuz hiç beğenmedim ben tarzını oğlanın size mantık dilerim
hasta tedavi olması lazım zaten kendisi intiharı düşünen. gece arabasıyla dışarı çıkıp tenha bir yerde video çekip bana atan insan allah ıslah etsin

Kız Allah aşkına kendine gel ya trollüm de, çok üzüldüm çocukcağıza çünkü
beter olsun ne hali varsa görsün üzdü ağlattı beni neyseki ilişki 10 gün sürdü. şimdi köpek gibi sürünüyordur

Toksik ilişkiye bile bir yere kadar saygım var sonuçta bir ilişki yasaniyor bu ne böyle. Gençler böyle mi ilişki yaşıyor artık. Instadan başlayıp biten ilişkiler.

Vicdan azabı duyacaksaniz ülkede maşallah çok konu var çok acı çeken insan var yetim istismara uğrayan çocuk var bedensel engelli yolda sistem olmadığı için otobüse binemeyen insanlar var .Yani bunun neyi vicdan azabı 5 çocukla terkmi ettiniz neyin mecburiyeti bildiğin manipilasyoncu aklınızı başınıza geç olmadan alın ekmek değilsiniz su degilsiniz ölmez oda hadi oradan.Sonubda kurtarın beni durumuna gelen kız çok sizin gibi
nasıl oldu da saf gibi manipüle edildim. cevabımı lafımı demem gerekirken mal gibi ağladım onunla konuşurken acıdım

Toksik ilişkiye bile bir yere kadar saygım var sonuçta bir ilişki yasaniyor bu ne böyle. Gençler böyle mi ilişki yaşıyor artık. Instadan başlayıp biten ilişkiler.
peşimden koşmasaydı sana kör kütük aşığım demeseydi asla ona telefonumu verip çıkmaya başlamazdım. ne bilim bunun hasta sorunlu psikolojisi bozuk psikopat olduğunu

Back