• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım vicdan azabı duyuyorum

benimkisinin kendisine ait evi var kirada evi var arabası var. pulunda parasında gözüm olsa ayrılmazdım caniko
Kesin vardır. Cebinde kızla buluşmaya giderken dolmuşa binecek, çay içecek parası bile olduğunu sanmıyorum. Hesap gelse kitlenir kalır(!) Instagram’dan her kurusıkı sallayana inanıyor musunuz?

Böyle abartılı hislerin oğlanı ya benim ya mezar kafasında takıntılı olabilir korkardım ben normal gelmedi bana ne defosu varda Mecnun olmuş bu kadar mantıklı fikirkeriniz varken sınav noldu sınav ben yerinizde olsam dersime bakarım saçmalik sonra burada derdim var abonesi olursunuz hiç beğenmedim ben tarzını oğlanın size mantık dilerim
kardesim de kızdı bana. vicdan yapıyorum duygusalım diye.

Kesin vardır. Cebinde kızla buluşmaya giderken dolmuşa binecek, çay içecek parası bile olduğunu sanmıyorum. Hesap gelse kitlenir kalır(!) Instagram’dan her kurusıkı sallayana inanıyor musunuz?
babasının hayvan çiftliğinin videosunu arabasının videosunu attı yalan değil

25

çünkü sevgiye aç biri kendisi . benim üzerime titriyordu üzerime düşüyordu. ki o kadar bunalttı beni. sürekli aramak istemesinden sevgi sözcükleri her saat seni seviyorum demeler baydı artık
Elif sana ciddi birşey dicem, yaşın küçük değil ama duygusal olarak bir çocuk kadar bile olgun değilsin, karşı tarafın söyledikleri seninle alakalı değil, kendi problemleriyle alakalı, böyle saçma sapan tipleri kendine bidaha bela etme, git okulundan işinden sevgili bul

Demek bütün sırlarını sana anlattı hemde 10 günde tanışıp 😳😳😳ooo aaaa eee vuuuuu

Seni çok sevdi öyle mi klavye delikanlısı 😀 ailesine dm ‘den küfür geldi sokaklara attı kendını sen piskolokluk yaptın başını beladan kurtardın .. :rapci:

Ben etkilendim şahsen ikna oldum sizden bi nanay olmucağına . :KK70:

dertsiz başına dert almışsın otur sınavına çalış

Elif sana ciddi birşey dicem, yaşın küçük değil ama duygusal olarak bir çocuk kadar bile olgun değilsin, karşı tarafın söyledikleri seninle alakalı değil, kendi problemleriyle alakalı, böyle saçma sapan tipleri kendine bidaha bela etme, git okulundan işinden sevgili bul
ben neyi sevdim biliyor musun. hayatımda kimse beni tertemiz duygularla sevmedi. kimse bana seni seviyorum demedi. bitanem demedi. ben cocuğa değil onun sevgisine aşık oldum. normal biri olsa hasta olmasa sırf beni seviyor diye net evlenirdim. ayrılmak istediğimi söyledğimde sinirlendi o nazik kibar naif hali giti sanki başka biri geldi .

bana açık açık odunum dedi. ama bana aşık olduktan sonra benden romantik çıktı.

Vicdan azabı duyacaksaniz ülkede maşallah çok konu var çok acı çeken insan var yetim istismara uğrayan çocuk var bedensel engelli yolda sistem olmadığı için otobüse binemeyen insanlar var .Yani bunun neyi vicdan azabı 5 çocukla terkmi ettiniz neyin mecburiyeti bildiğin manipilasyoncu aklınızı başınıza geç olmadan alın ekmek değilsiniz su degilsiniz ölmez oda hadi oradan.Sonubda kurtarın beni durumuna gelen kız çok sizin gibi
kardeşim manipüle ediyor seni dedi. inanmadım ama öyleymiş.

Back