• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım vicdan azabı duyuyorum

hasta olabilir pskiolojisi bozuk olabilir ama beni gerçekten sevdiğine adım kadar eminim bana mutlu ol kendine iyi bak kendini aç bırakma üzme kendini dedi. kim bunu der hangi erkek bunu der soruyorum size . bir erkeği terkederken kim söyler bunları hatta mesajlarını buraya atabilirim
Kendini aç bırakma demişse efso sevmiş. 19 yaşındayım kimse bugüne kadar bana bunu demedi. Bi kere bile.

ben kara sevda yaşamadım. cocuk yaşadı abartılı anaormal bir aşk
Ya galiba hiç sevilmedinz ilk defa birinden sevgiye dair bir kırıntı gördünüz. Aile evinde de baskı vardı diye hatırlıyorum. İnanmak istiyorsunuz o yüzden ve tecrübesizsiniz.
Burada biz ne desek boş yaşayıp görün sadece güvende olmaya bakın ve kazara da ciddi bir şey yaşamaya kalkmayın tanıştığınız bu hanzo’yla.

25

çünkü sevgiye aç biri kendisi . benim üzerime titriyordu üzerime düşüyordu. ki o kadar bunalttı beni. sürekli aramak istemesinden sevgi sözcükleri her saat seni seviyorum demeler baydı artık
İnstadan nasıl üstüne düşüyodu ya?

Back