Sevgilimden ayrıldım doğru mu yaptım?

Ay haspama bak sen .2 çocuklu haliyle onu kabul edip sevecek sorun yapmayacak kadın bulmuş.Öpüp başına koyması gerekirken aynı bir kadın gibi davranmış.

Ayrılırken keşke bir gelin tacı hediye etseydin ucuzluk pazarından falan...Prenses bildiğin.Seni instagramdan silmeler, trip atmalar falan.Kurtulduğuna şükret sakın bir daha görüşme bu adamla.

Konu sahibi aşkından öldüğünü falan yazmamış nereden çıkardınız ?Aşkından ölseydi ayrılmazdı bence.

Yerli Johnny Depp şubesini buldunuz herhalde, iki çocuklu adamla hiç evlenmemiş kadın sevgili oluyor eski eşi mesajlaşıyor öbürü duygularını açıyor falan
Gerçekten başka adam mı kalmadı?

Konu sahibi aşkından öldüğünü falan yazmamış nereden çıkardınız ?Aşkından ölseydi ayrılmazdı bence.
Teşekkür ediyorum. Peşimden koşan beni ikna etmeye çalışan hep kendisiydi. Ayrılırken de çok kötüydü. Sürekli aradığı için engelledim ama insan sorguluyor. Tabi gidip arkasından demediğini bırakmadığı kadınla konuşmaya çalışması vs sağolsun iyice soğuttu kendinden.. engellediğim için ergence davranmadım değil mi? Sonuçta rahatsız oluyordum. Engeli de kaldırmadım. Ne bileyim bazıları engelliyorsan önem veriyorsun yazmış bazı yerlerde.. Bana ulaşmasını bile istemiyorum. Engelledim diye Buna anlam yüklemesini de istemem açıkçası

Benim engel listemde öyleleri var ki kimisi beş yıldır engelli. Bir kere engel açmadım. Sanmıyorum onları önemsediğimi düşündüklerini. Ama sürekli aç geri engelle yaparsan o zaman önemsemiş görünebilirsin.

Sakın geri adım atma çok doğru bir karar vermişsin.Sen hiç evlenmemişsin boşanmış iki çocuklu üstüne üstelik ergen tavırları olan ayrıca kişilik sorunu olan (birilerinin arkasından ahlaksız gibi nitelendirmeler yapan)ve yalan söyleyen birinden ayrıldığın için kendini tebrik et

İki çocuklu adamla işiniz neydi ki zaten. Sırf bu sebeple başlamamalıydınız neyse ki ayrılmışsınız sakın barışmayın. Siz mutlu olduğunuzda çekemeyen adam hayatı size zindan eder
Ay evet mutlu olduğunu görmene dayanamıyorum demiş bir de.Bildiğin hasta kişilik

Yok engeli kaldırmadım. Öylece duruyor kendi yapıyordu bunu en son kaldırmış engeli

İnsanlar sürekli arkasından salladığı kişileri unutamamış oluyor zaten. Aklınızda bulunsun bir daha eski sevgilisi veya karısının arkasından çok sallayan bir adam görürseniz bilin ki hala aklı o kadında. Benim de mesela şu an görüşmediğim eski arkadaşlarım var. İçlerinde en kızgın olduklarım zamanında en sevdiklerim. İnsan duyguları biterek, hiçbir şey hissetmeyerek ayrılınca bırakın arkasından konuşmayı aklına bile gelmiyor. Eski sevgiliniz eski eşiyle ayrılmayı hazmedememiş ve onu unutamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…