Sevgilimden ayrıldım doğru mu yaptım?

Adamın bu kadar falsosuna rağmen her seferinde afediyorsnız bunun adı gayette peşinde koşmak oluyor.
Kadınların 2 çocukla boşandığı adamların iyi olduğu pek görülen bir durum değildir. Fakat siz bunu anlayacak zihin setine sahip değil gibisiniz.

Son düzenleme:
Ilık ılık hareketler adamda eril enerji bile yok hic ardina bile bakma. Ahlaksiz dedigi kadinla sevgili olmaya calisio su an daha igrenc bi durum olabilir mi.
Sevgili olacağını sanmıyorum. Asılıyorsa özelden asılır.. göstermelik yaptığını düşünüyorum ve bu daha da
Kötü geliyor bana. Sevgili olmaya çalışsa tamam seviyor derim.. bu şekilde daha alçak bir tutum değil mi? Sırf gösteriş için..

Bütün bunlardan önce çocuklu bir adamla olmazmış zaten çünkü ömür boyu iletişimde kalacak karısıyla sen bunu kaldiramayacaksin çok belli. Başkasının arkasından atıp tutan, sürekli triplenen erkekten ayrılman da çok doğru bir karar kendine bir zafer kahvesi ismarla ve keyifle iç.

Valla en guzelını yapmışınız. Aşk sevgı saygı duyarım ama bu adamın karakterı oturmamış. Bıde sen hıc wvlenmedın 2 çocuk bütün bunların sorumluluğunu gerçekten alabılırmısın

Gösteriş degil seni sinir etmek için yapıyor. Ezik.

Vaktiniz varsa biraz burdaki konulari okuyun asil buyuk sorunun adamin sadece dengesiz oluşunu degil iki cocugunun oldugunun sorun olacagini anlayacaksiniz.eski esle asla muhataplik bitmeyecek zamanla evlenirseniz bu size batacakta batacak. Ve ayrica birgun bir uzmanin videosunu izlemistim iyiyken iyi kotuyken kotu diye birsey yok. İyi iyidir kotu kotu. Bu adam sikintili yani. Bende birgun dugun ortaminda arkadasim horona kaldirdi diye direk kalkmistim esim o zaman sevgilimdi. Dondugumde adam yoktu. Meger sinirlenmis benim erkeklerin oldugu oyuna girmemi hazmedememis cok kiskanmis dayanamamis. İste bunlar isarettide ben kördüm.

Ay tabiki de doğru yapmışsın ya ne bu 5 yaşındaki çocuk gibi kaç yaşında adam instagram dan silme bahanesi bile çocukca yani nerede dengesiz şuursuz var aklı başında kızları bulur zaten

Adam kesin hayatımda biri olsunda kim olursa olsun kafasinda ee bunlarin içinde en iyi seçenekte seni görmüş o yüzden sen umursamayinca korkuyor bırakır die ama diğerlerinde cepte tutuyor sen olmazsan biri olsun modunda. Bence iyi yapmışsın

Eski eşiyle konuşmuş olmasa bile boşanmış 2 çocuklu birisini hiç tercih etmezdim. Ben de boşandım çocuğum yok. Üstelik siz hiç evlenmemiş bir kadınsınız. Böyle biriyle ciddi bir ilişki olsa evlilik olsaydı üstünüzde büyük bir sorumluluk, yük olurdu. İyiki ayrılmışsınız. Bir hemcinsimin kendi hayatını mahvetmemesine , kurtulmasına sevindim açıkçası

Evlenmek kadar boşanmakta hak tabi ki ama gözlemlediğim kadarıyla boşanmış erkekten olmuyor ya. Genel itibariyle tabi ki herkes için geçerli değil ama kadınlar biraz daha yuvayı devam ettirme taraftarı oluyor. Kadın boşanma raddesine geldiyse adam harbi falsolu oluyor. (Tabi tam tersi durumlarda var ama genel itibariyle böyle olduğunu gözlemledim) eski eşide boşa boşamamış bu koca ergeni. Bence kararınızı sorgulamayın

Mutlu olduğunu görmeye dayanamıyorum demeler, arkadaş ortamında masadan kalkıp gitmeler, eski eşle komik video göndermeler, çocuk gibi engelle kaldır falan, çok itici bir durum. 2 çocuğu var ama kendisi de çocuk gibi davranıyor. Üstelik kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor. Şimdiye kadar hep kadınlar peşimde koştu diyerek. Hem saygısız, hem bencil, küstah, gözü dışarda, doyumsuz birisi.

Hani kadınlara adım atamıyormuş, o kadına atmış sizden ayrılınca yürümeye başlamış kadına

( Bu arada eşinden ayrılmış ve 5 yaşında kızı ve 12 yaşında oğlu var. Ben hiç evlenmedim)
Şurayi okudum gerisini okumadım. Doğru karar vermişsiniz.
Bekar kadinlar boşanmış çocuklu adamlara yapışmasını anlamıyorum. Evlilik zaten bir sorumluluk bir de üstüne çocuklarını ekliyorsunuz. Erkekler bakire olmayan kadınla bile evliliği sorun yaparken siz çocuklu erkeklerin aşkından ölüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…