Niye istemediler? Barisma ihtimali yok mu?
Neden ayrıldın? Ne kadar süredir birlikteydin?
Seviyorsanız mücadele edin.. aileler mi evlenecek sanki..
İsabetli bir karar olmuş. Bir yıl çok da umursanacak, büyük bir rakam değil bu işlerde. İnan ki...1 yıldır beraberdim. ailelerin düşünce yapıları farkı
İsabetli bir karar olmuş. Bir yıl çok da umursanacak, büyük bir rakam değil bu işlerde. İnan ki...
Ayrıca uğraşmamış ve bu durumu kabullenmişse iyi olmuş. Aileler istemedi tamam vazgeçelim aşaması aradaki sevginin önüne bir şeylerin geçebileceğini gösterir.
Yol yakınken olması iyi.
Ben ikna edin aileleri derim. Asiksaniz eger, eminseniz birbirinizden ayrilnayin. Zor olur ama olur. Kesinlikle olmaz ben ayriliga care ariyorum diyorsan, zamanla gecicek derim sadece. Ben olsam bi kutuphanede ise baslar ve okuyabildigim kadar cok kitap okurdum. Kitaplar baska bir hayat cunku. Bir sureligini seni buradan koparir, zamanla dusunmemeye baslarsin.ailelerin düşünce yapıları farklıydı. erkek arkadaşımda böyle ne yapıcaz elimizden bir sey gelmiyor dedi. ki doğru
bende öyle düşünüyorum ama sevgilim benden daha çok harap olmuş durumda. toparlanmaya cabalıyorum. ne kadar ayrı olsakta. kendine gelse belki ben seviyorum diyecek ama suan elimizden bir şey gelmiyor
Ben ikna edin aileleri derim. Asiksaniz eger, eminseniz birbirinizden ayrilnayin. Zor olur ama olur. Kesinlikle olmaz ben ayriliga care ariyorum diyorsan, zamanla gecicek derim sadece. Ben olsam bi kutuphanede ise baslar ve okuyabildigim kadar cok kitap okurdum. Kitaplar baska bir hayat cunku. Bir sureligini seni buradan koparir, zamanla dusunmemeye baslarsin.
Birkaç ay önce bir kadınla tanıştım 38 yaşında, evlenmek istediği kişiye ailesi engel olmuş.. şu an yalnız yaşıyorum, ailem de yanımda yok başka şehirdeler, ailem de mutsuz şimdi ben de mutsuzum diyor.. bu tarz örnekler verebilirsiniz belki..
Eger gerçekten ciddi bir ilişki olsaydı aileleri ikna etmeye çalışırdınız hemen kestirip atılmışsa hayır gelmez zaten o ilişkiden.
Eger gerçekten ciddi bir ilişki olsaydı aileleri ikna etmeye çalışırdınız hemen kestirip atılmışsa hayır gelmez zaten o ilişkiden.
Yaşlar kaç evlilik gibi ciddi bir şeyin yükünü kaldırabilecek misiniz?öyle mi diyorsunuz . ayrıldık ama ara ara konusuyoruz hala