Sevgilimden ayrıldım depresyondayım..ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bir erkek eğer ailesinin hatta senin ailenin karşısına geçip ben bu kızı seviyorum diyemiyorsa ve mücadele etmiyorsa yeterince sevmiyordur ve evlenince de muhtemelen ailesiyle sorun yaşatır sana. O yüzden kendine biraz zaman ver zamanla düzelir.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah namazını duanı eksik etmemelisin hayırlısıysa anlında yazılıysa kim engellemeye çalışırsa çalışsın olucaktır.Sevdiğinde istiyorsa birlikte mücadele edin.

Canım bir erkek eğer ailesinin hatta senin ailenin karşısına geçip ben bu kızı seviyorum diyemiyorsa ve mücadele etmiyorsa yeterince sevmiyordur ve evlenince de muhtemelen ailesiyle sorun yaşatır sana. O yüzden kendine biraz zaman ver zamanla düzelir.

Konustuk ve bu sekilde ilerleyemeyecegimize ilerde daha cok sıkıntılar olacagina karar verdik. ara ara konusuyoruz

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah namazını duanı eksik etmemelisin hayırlısıysa anlında yazılıysa kim engellemeye çalışırsa çalışsın olucaktır.Sevdiğinde istiyorsa birlikte mücadele edin.

Evet ediyorum her gun dua ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Konustuk ve bu sekilde ilerleyemeyecegimize ilerde daha cok sıkıntılar olacagina karar verdik. ara ara konusuyoruz

Eger aileler istemiyorsa unutun . Onlar sizin göremediklerini görüyor. Burda cok gördük ailem istemedi. Keşke dinleseydim diye. Bende yasadım bunu ailem istemedi gittim evlendim. Ne oldu pişman oldum keşke dinleseydim dedim ve boşandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X