Sevgilim yüzünden sokakta kaldım

hiçbir şey farketmez arkadaşım.
biz de burada eğlencesine takılıyoruz zaten.
canı sıkılan gebelik takvimi ekliyor, bir başkası hayal gücünü göstermek için doğum hikayesi anlatıyor.
hele bdv külliyen yalan. o psikopat kvler kocalar filan.
aslında hepimiz ergeniz, eğleniyoruz çapsız çapsız.

yaşın önemli değilse neden yazıyorsun o zaman?
6 ayda 3 erkeğe aşk ilgi flört ne dersen, normal mi sence?
ha normal diyorsan boşa üzme kendini. haftaya yeni aşka yelken açarsın.

İşine gelince arayan, işi düşünce mesaj atan, hevesi geçince ortada bırakan ve bunların hepsini bir anlık sinirle yaptığını iddaa eden herkesten hep nefret etmişimdir zaten Affedersen sürekli yapacak zaten bunu, o yüzden karar senin.

Sizi bu saatte kız başınıza dışarda bıraknış boşvrrin gitsin emin olun sizin kıymetinizi iyi bilen biri çıkar karşınıza

hala affedebilir miyim? diye buraya medet umarak yazan kadınları gördükçe çok üzülüyorum. güçlü durmamız gerekirken bu kadar saygısızlıgı sineye çekmek neden? mazoşist miyiz?
bikaç aylık bi ilişki için keşke onun yanına gelmeseydiniz. belli ki tanıyamamışsınız. neyse oldu bi hata diyelim. sevgililik müessesesini geçtim, yaptığı şey adamlığa sığmaz. tek başına kalacagını bildiği halde aramaması? yazık gerçekten. ben olsaydım önümde diz çökse yalvarsa ağlasa geri dönmezdim, yaptığı insanlık dışı.

biraz gereksiz şekilde üzerinize geliniyor ama kk'nın keyslerinden biridir, takılmayın.
ben konunuza inanıyorum, nisandan beri hayatınıza birkaç erkek girip çıkmış olması eleştirilecek, burada malzeme yapılacak bir durum değil. her hayatınıza girenle evlilik yolunda yürüyecek değilsiniz.
yalnız biraz duygusal açlık çekiyor olabilirsiniz, yalnız kalmak istemiyor gibisiniz. en azından hayatınıza giren adamları iyi analiz etmeye çalışın.
ben ilk gördüğümü söyleyeyim mesela, denk değilsiniz.bu önemsiz gibi görünebilir fakat bazı ilişkilerde gerçekten önemsizken bazılarında da önemsizmiş gibi görünür sadece. adamın size saygısı yok mesela..
barışma ihtimaliniz varmış gibi yansıtıyorsunuz ama bu yaşadığınız deneyimi asla unutmayın.bence ayrılın zaten.
ama ayrılmazsanız bir gün mutlaka bu yaşadığınız olay aklınıza gelecek ve meğer daha o zamandan işaretler vermiş bu adam diyeceksiniz.

Sen geceyi nerede geçirdin. Eve mi döndün? Bence bu arkadaşa ayrılık konuşması yapmaya bile lüzum yok. Her yerden engelle bir şekilde karşına çıkarsa da ayrıldim ben senden anlaman için daha ne yapayım de.

Daha birkaç aylık sevgilisin ve ailenden habersiz yalan söyleyerek evine gidiyorsun bence hatayi burda yapmissin. Ben sevgilime kızıp yolda hızlı hızlı gidip elini tutmasam bile gelip gönlümu almaya çalışır peşimde gelir. Bence seven erkek birakamaz üstelik sen evine gitmissin ve gece vakti evi terketmissin. Kesinlikle gelmesi gerekiyor ve aramasi gerekiyor eğer bunu yapmadiysa bahanesi olamaz sevmiyordur kesinlikle ayrilmalisin seni seven adam sevdiği kadini sokakta birakmaz

Bir kaç aylık sevgilinin evinde kalmak ne derece doğru bilmiyorum. Arkadaşların da dediği gibi sapığı var katili var.
Bir de şunu yapmayın. Ergen değilim diyorsunuz ama ailenize yalan söyleyip çıkıyorsunuz ve arkadaşınız da bunu biliyor. Bu kozu size karşı kullanır bile.
Yani ortada bir yalan bile olsa bundan arkadaşınızın ya da yeni tanıştığınız birinin haberi Olmasın. Çok iyi tanımadığınız biri o eve başka tanımadığınız ve farklı niyette insanları da getirebilirdi.
Kötü bir şeyle sonuçlansa gece eğer ailenizle yaşıyor ve onlara yalan söyleyecek kadar hesap vermenizi gerektiren bir hayat yaşıyorsanız bu tür işlere girmeyin derim.
Arkadaşında gevşek biri gibi geldi bana el hareketleri falan .
Seviyorsanız sevmeyin böyle biri doğru değil

Direk bırak net daha uzatma seni merak etmeyen adamla ne ısın var ya lütfen ya soyle erkekleri affedip de hayatınızı mahvetmeyin

gerçekten hala affetmeyi mi düşünüyorsunuz ? Ciddi misiniz? Bizim birşey dememize gerek yok bence yazdıklarınızı baştan sona tekrar bir gözden geçirin isterseniz, adam size zerre kadar değer vermiyor açın gözünüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…