- Konu Sahibi inthemorning
Neee? Bu konu da mi fake?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenci sevgili konusu iyiymişBu da mı bizi yedi ya![]()
Ay ne güzel yazmissin ya umarim konu sahibi anlar.eğer affedersen ve muhatap olursan hakikaten dayaklıksın demektir.
annesine aşık oldum deyip, sevdiği kızı sokağa terkeden adamın neresi aşık sence? belki libidosu.
böyleleri senin gibi kızların önce burnunu sürter, özgüvenini yerle bir eder, sonra köpek çeker.
bdv yi aç oku. bu erkekler bir nevi kaşarlanmış tipler.
senin ailenden gizli onunla gecelemen, ona zaafın olması, seni kolay av konumuna düşürdü. o yüzden sabah hiçbir şey olmamış gibi dayaklıksın diyecek kadar rahat, senin ona döneceğinden emin. dönersen de her şeyi hakettin demektir.
spor hocam yurtdışına taşındı aramızda herhangi birşey geçmedi. spor hoccasının acısını şu anki sevgilimle unutmuştum. Öğrenci sevgilim tamamen bir hataydı zaten uzun sürmedi o. Öğrenci sevgilimin ahı tutmuştur belkiTipik KK hatunu olarak eski konularına baktım da nisanda ögrenci sevgilin varmış, mayısta spor hocana platonik aşkını anlatmışsın, eylulde birkac aylık sevgilinden bahsediyorsun. Bu ne hız, 5 ayda 3 ayrı erkek için dert yanmışsın. Ayrıca bayram tatili için cocugun yanına gidiyorsun ama bayram bittiğinde.
nisanda 24 yaşında, sevgilisi öğrenci. 3 hafta sürüyor.
mayısta spor hocasından hoşlanıyor.
eylülde 26 yaşında kaç aydır sevgili yapmış.
yaşı da gönlü gibi ayran gönüllü :)
Bu da mı bizi yedi ya![]()
Neee? Bu konu da mi fake?![]()
İnandırıcı olmak adına zorundasınız Mart'tan ağustosa 2 yaş atınca insanlar da farketmiş doğal olarak. Buradaki fark konuların hiçbiri eğlendirici değil ağır dramatizasyon ve çelişkili bilgi dolu üstünü biraz kazıyınca şak diye ortaya çıkıyor o yüzden kolay farkediliyorfake konu açacak olsam daha eğlenceli şeyler paylaşırdım. Yaşım 24 25 veya 26 fark eder mi? Ağustosta doğdum 25i doldurdum 26 yazdım. Doldurmamıştım 24 dedim. İnternet ortamına gün tarih ay olarak bilgi vermek durumunda değil kimse
sahil kentlerinde avmlerin yaz dönemi kaçta kapandığını bir zahmet araştırın. Açık bulmak için uğraşıyorsunuz amacınız yardım falan değil. Sabır allahımÜff... AVMler 22.00de kapanıyor.
Ayrılık konuşması yapmana gerek yok , hiçbir şekilde cevap vermemen onu hayatından sildiğin anlamına gelir zaten . Yazılanlardan belki inciniyorsun ama bunu anlatmanın başka yolu yok . Onun icin gerçekten değerli olsaydin ne olursa olsun o gece dışarda kalmana gönlü tazı olmazdı , olmamalıydı . Yol yakınken koru kendini , uzaklaş .Yorumlar için tşkler..
İşin komik tarafı beni arabayla eve bıraktığında bile eve gidince evde misin girdin mi diye mesaj atardı. Cevap vermezsem merak edip arardı. Yaptığı şey beni bu yüzden şoka soktu ne yapacağımı bilemeden sadece burada konu açabildim psikolojik destek olmanız için. Niye evine gittin al işte hakettiin temalı mesajlar yazanlar var doğru olabilir belki bu ama bu mesajlara verecek bir cevabım yok. Böyle birşey olacağı aklımın ucuna bile gelmedi çünkü.
Mesajlarına yanıt vermedim 1 kere aramış açmadım. Ve evet ayrıyım şu an ama ayrılık konuşması yapmak için muhattap olmak istemiyorum şu an
Yorumlar için tşkler..
İşin komik tarafı beni arabayla eve bıraktığında bile eve gidince evde misin girdin mi diye mesaj atardı. Cevap vermezsem merak edip arardı. Yaptığı şey beni bu yüzden şoka soktu ne yapacağımı bilemeden sadece burada konu açabildim psikolojik destek olmanız için. Niye evine gittin al işte hakettiin temalı mesajlar yazanlar var doğru olabilir belki bu ama bu mesajlara verecek bir cevabım yok. Böyle birşey olacağı aklımın ucuna bile gelmedi çünkü.
Mesajlarına yanıt vermedim 1 kere aramış açmadım. Ve evet ayrıyım şu an ama ayrılık konuşması yapmak için muhattap olmak istemiyorum şu an