• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzünden sokakta kaldım

Başına bir şey gelmemiş olmaması durumu değiştirmez. Gecenin 12'sinde eliniz de valizle sokağa çıkıyorsunuz ve tekin olmayan tipler var etrafınız da (Bence tüm kadınlar istediği saatte istediği gibi dışarı da gezebilmeli ama TÜRKİYE'de sadece ütopya bu durum bunun da bilincindeyim.) Taciz etseydi sizi. Elle ya da sözle. Nasıl atabilecektiniz üstünüz den bu durumun psikolojisini. Sizi önemsemeyeni siz hiç önemsemeyin. Affetmek için bahaneler üretmeyin.

eğer affedersen ve muhatap olursan hakikaten dayaklıksın demektir.

annesine aşık oldum deyip, sevdiği kızı sokağa terkeden adamın neresi aşık sence? belki libidosu.

böyleleri senin gibi kızların önce burnunu sürter, özgüvenini yerle bir eder, sonra köpek çeker.

bdv yi aç oku. bu erkekler bir nevi kaşarlanmış tipler.

senin ailenden gizli onunla gecelemen, ona zaafın olması, seni kolay av konumuna düşürdü. o yüzden sabah hiçbir şey olmamış gibi dayaklıksın diyecek kadar rahat, senin ona döneceğinden emin. dönersen de her şeyi hakettin demektir.
Ay ne güzel yazmissin ya umarim konu sahibi anlar.

Hala affedilir mi diyorsan affetmeyi dusunuyorsun. Yani affedeceksin bence.

Sen daha cok sokakta kalirsin gibi geliyor.

Bu saatten sonra dönerse de asla konuşmayın. Sevgi değil menfaat bu. Yaşınız küçük de değil hiçkimse için, hiçbir sebeple en yakınınıza ailenize yalan söylemeyin. Bir arkadaş da söylemiş türlü türlü insan var Allah korusun. Siz o kapıdan çıktıktan sonra saniyesinde kolunuzdan tutup engel olmadıysa üstüne üstlük hiçbir şekilde de aramadıysa isterse yalvarsın o saniyeden sonra. Sizi böyle bir durumda bırakan birinden asla hayır gelmez. Bu olanlar sizin için belki de bir lütuftur kurtulmanız tamamen bitirmeniz için. Lütfen kendinizi değersizleştirmeyin sizi ortada bırakabilen insanlar için. Çok üzücü bir durum hiçbir şekilde telafisi yok bunun. Kimse için hiçbir sebeple ailenize yalan söylemeyin lütfen. Sizi böylesine değersiz duruma düşüren kişiyi de sevmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tipik KK hatunu olarak eski konularına baktım da nisanda ögrenci sevgilin varmış, mayısta spor hocana platonik aşkını anlatmışsın, eylulde birkac aylık sevgilinden bahsediyorsun. Bu ne hız, 5 ayda 3 ayrı erkek için dert yanmışsın. Ayrıca bayram tatili için cocugun yanına gidiyorsun ama bayram bittiğinde.
spor hocam yurtdışına taşındı aramızda herhangi birşey geçmedi. spor hoccasının acısını şu anki sevgilimle unutmuştum. Öğrenci sevgilim tamamen bir hataydı zaten uzun sürmedi o. Öğrenci sevgilimin ahı tutmuştur belki:işsiz: üzmüştüm onu. Bayramın 4.günü oluyor bu olaylar ayrıca

nisanda 24 yaşında, sevgilisi öğrenci. 3 hafta sürüyor.
mayısta spor hocasından hoşlanıyor.
eylülde 26 yaşında kaç aydır sevgili yapmış.

yaşı da gönlü gibi ayran gönüllü :)

Bu da mı bizi yedi ya:KK70:

Neee? Bu konu da mi fake?:KK45::KK45::KK45:

fake konu açacak olsam daha eğlenceli şeyler paylaşırdım. Yaşım 24 25 veya 26 fark eder mi? Ağustosta doğdum 25i doldurdum 26 yazdım. Doldurmamıştım 24 dedim. İnternet ortamına gün tarih ay olarak bilgi vermek durumunda değil kimse

fake konu açacak olsam daha eğlenceli şeyler paylaşırdım. Yaşım 24 25 veya 26 fark eder mi? Ağustosta doğdum 25i doldurdum 26 yazdım. Doldurmamıştım 24 dedim. İnternet ortamına gün tarih ay olarak bilgi vermek durumunda değil kimse
İnandırıcı olmak adına zorundasınız Mart'tan ağustosa 2 yaş atınca insanlar da farketmiş doğal olarak. Buradaki fark konuların hiçbiri eğlendirici değil ağır dramatizasyon ve çelişkili bilgi dolu üstünü biraz kazıyınca şak diye ortaya çıkıyor o yüzden kolay farkediliyor:işsiz:

Yorumlar için tşkler..
İşin komik tarafı beni arabayla eve bıraktığında bile eve gidince evde misin girdin mi diye mesaj atardı. Cevap vermezsem merak edip arardı. Yaptığı şey beni bu yüzden şoka soktu ne yapacağımı bilemeden sadece burada konu açabildim psikolojik destek olmanız için. Niye evine gittin al işte hakettiin temalı mesajlar yazanlar var doğru olabilir belki bu ama bu mesajlara verecek bir cevabım yok. Böyle birşey olacağı aklımın ucuna bile gelmedi çünkü.
Mesajlarına yanıt vermedim 1 kere aramış açmadım. Ve evet ayrıyım şu an ama ayrılık konuşması yapmak için muhattap olmak istemiyorum şu an

1. Bir daha pisman olacagin blöfler yapma ya da çekip gittiysen davranışının arkasinda dur.
2. Bir daha bu veya başka erkek arkadaşına bu denli hadsiz davranacak tavizleri verme.
3. Ailenden habersiz kimsenin evinde kalma.
4. Öfkeliyken ciddi kararlar alma. (Bu hayatın her alanında geçerli)

Ergen filan değilim demissin ama yaşına yaraşır olgunlukta da davranmamissin. Ya da regl dönemindesin o yüzden bu kadar abartılı davrandın.

Yorumlar için tşkler..
İşin komik tarafı beni arabayla eve bıraktığında bile eve gidince evde misin girdin mi diye mesaj atardı. Cevap vermezsem merak edip arardı. Yaptığı şey beni bu yüzden şoka soktu ne yapacağımı bilemeden sadece burada konu açabildim psikolojik destek olmanız için. Niye evine gittin al işte hakettiin temalı mesajlar yazanlar var doğru olabilir belki bu ama bu mesajlara verecek bir cevabım yok. Böyle birşey olacağı aklımın ucuna bile gelmedi çünkü.
Mesajlarına yanıt vermedim 1 kere aramış açmadım. Ve evet ayrıyım şu an ama ayrılık konuşması yapmak için muhattap olmak istemiyorum şu an
Ayrılık konuşması yapmana gerek yok , hiçbir şekilde cevap vermemen onu hayatından sildiğin anlamına gelir zaten . Yazılanlardan belki inciniyorsun ama bunu anlatmanın başka yolu yok . Onun icin gerçekten değerli olsaydin ne olursa olsun o gece dışarda kalmana gönlü tazı olmazdı , olmamalıydı . Yol yakınken koru kendini , uzaklaş .

Yorumlar için tşkler..

yapma o zaman konuşma. bir çok erkek konuşmadan ilişkiyi bitiriyor hepimiz acısını çektik. biraz da kadınlar konuşmadan bitirsin.

tel nonu değiştir istersen ya da engelle aramasını da meşgule atsın

Ayrilik konusmasi yapma.
Dun gece sana üzüldüm ve seni anladim.
Muhtemelen ilgi istedigin bir donemdesin.ailene bahanelerle evine gittin ve icin icini yiyor onun seni ne kadar sevip ilgilenip deger verdigini gormek istemiste olabilirsin.
Kapidan ciktiginda ise arkandan geleceğine emindin.
Simdi sabah yazdigi mesajlara bile cevap verme istegin vardir ask bu anlarim.
Sehir belirtsen gece gelip seni alirdim bile.
Uzulme.hepimiz yasadik bunlari ve benzerlerini.ama bil ki gelmediyse sana deger vermiyor o saatte gitmene izin verdiyse sana deger vermiyor.

Back