Sevgilim yüzünden sokakta kaldım

O saate seven adam sizi ne kadar sinirlenirse sinirlensin tek bırakmaz.
Bırakın yol verin gitsin.

bence evi terk ederek abartmışsın o kadar büyütülecek bir mevzu değil ikiniz de birbirinize surat yapmışsınız. bu durumda o geri adım atmazsa sen de tükürdüğünü yalamazsan ayrılmış olıuoyrsunuz

Mesaj attı şimdi kızlar. "Tam dayaklıksın"
Evet yaza yaza bunu yazmış. Nerdesin iyi misin özür dilerim vs değil. Hoş öyle yazsa da cevap vermeyeceğim
Sakın bak sakın. Uzak dur bu adamdan.sen bu adamin umrunda bile degilsin.hadi dun gece basina bisey gelseydi adama sormazlar mi sen mi bisey yaptin diye.bunu bile dusunmedi.
Ya okumus meslek sahibi insansin.ne isin var boyle bi karaktersizle.kendine layik gordugun yasam, erkek bu mu? ya.buna erkek bile denmez .biraz mantik

Evet yaza yaza bunu yazmış. Nerdesin iyi misin özür dilerim vs değil. Hoş öyle yazsa da cevap vermeyeceğim
eğer affedersen ve muhatap olursan hakikaten dayaklıksın demektir.

annesine aşık oldum deyip, sevdiği kızı sokağa terkeden adamın neresi aşık sence? belki libidosu.

böyleleri senin gibi kızların önce burnunu sürter, özgüvenini yerle bir eder, sonra köpek çeker.

bdv yi aç oku. bu erkekler bir nevi kaşarlanmış tipler.

senin ailenden gizli onunla gecelemen, ona zaafın olması, seni kolay av konumuna düşürdü. o yüzden sabah hiçbir şey olmamış gibi dayaklıksın diyecek kadar rahat, senin ona döneceğinden emin. dönersen de her şeyi hakettin demektir.

meraktan ölüyorsun, özür dilese döneceksin.
engellemen gerekirdi.

Adamda ego tavan. Gece bitmiş, sabah olmuş, ne yaptığını zerre umursamamış. Şimdi ortamı yumuşatıyor küçük aklıyla.
Konu sahibi belli ki affedecek ama şunu Da bilsin. Adam olsa seni durdurmasa Bile bu saatte sen çıkma ben çıkayım der dışarı çıkardı.
Koca kadınsın, başına bişey gelmeyeceğini düşünmüştür eyvallah haklıdır da. Ama yine de seni bırakmamalıydı. Affettikten sınra bu tür blöflerden uzak durun bari.

Erkekler biraz gönül almasa geriden gelir hep ama sizi bu saatte dışarda bırakabiliyorsa eğer bi sıkıntı vardır.

sevgiliniz sizi evden kovmamış ki, siz gitmişsiniz. ben bu kadınlardaki gideyim de peşimden gelsin mantığını anlamıyorum. madem sokakta kalacaksın madem gidecek yerin yok bi gece kal. sokakta kalışın yüzünden adamı değil kendini suçla. diğer konularda adam haksız evet ama nasıl affederim diye sorduğuna göre körler sağırlar durumu var.

2 gün sonra özür dilerim ya ben esprisine yazdım onu başına bir şey gelecek diye dayaklıksın dedim dese koşa koşa barışırsınız. Bu kadar kendinizi aşağılatmayın. Hiçbir erkek evine gelmiş bir kadının (kadın diyorum bak bu arkadaş olur kuzen olur eski sevgili bile olabilir kaldı ki siz sevgilisisiniz) o saatte sokakta kalmasına izin vermez. Blöf atmış olabilirsiniz ama yine de izin vermemesi lazımdı o saatte. Bu adamın siz umrunda falan değilsiniz, koşa koşa barışsanız da döndüğünüzde adam yine eski halinde olacak. Böyle hödüklerle vakit kaybetmeyin gözünüzü seveyim. Kızım olsanız kahrolurdum, ben bir saç teline titreyeyim elin herifi kızımı insan yerine bile koymasın sokağa atsın. Geri dönerseniz kendinize yapılabilecek en büyük kötülük olur bu. Penisi altından mı canım, başka adam mı yok koca memlekette? Defolsun gitsin karakter yoksunu.

Yaptiginiz blof sevgilinizin gercek yuzunu ortaya cikardi , pasa bide hic bir sey olmamis gibi 'dayakliksin ' demis.
Siz kesinlikle barisacaksiniz kendinize deger vermiyorsan karsindaki hic deger vermez.
Bazilari gercekten hakediyor...

Hiçbir halta yaramayan, daha şimdiden böyleyse hayatında hiçbisey olamayacak adamlar..

Kaç kurtar kendini ondan...

gecenin bir körü sizi bilmediğiniz bir yerde tek başına bırakan bir adamı sevmeyin bence...

Birkac aylik adamin evine gidiyorsun.Gecenin bir vakti trip icin evden gidiyorsun.O daha da garip pesinden gelmiyor gece vakti emanet kiz diye hic olmazsa.Ya basina birsey gelseydi.Ve senin ailenin seni soracagi bir yer de yok.
.

Evlensen boyle yapacak bir adami ister misin.?Daha da beter yapar.O ozur dilese dahi donmemelisin.

Bu nasil cesaret, daha bi Kac Aydir tanidigin bi Adamin evinde kalmak nasil bir düsüncedir? Ya sizi kesse dograsa uyusturucu Verse ? Nasil böyle kör korkusuz olabiliyorsunuz?
Ha sizin yaptiginiz sacma cocukca davranislar belkide sizi bi felaketten kurtardı, umarım biraz aklınızı başınıza alıp böyle orda burda kalmayı bırakırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…