• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzünden sokakta kaldım

Nerden tutsan elinde kalacak bir konu. Ailenizden gizli neden iş yapıyorsunuz? Allah korusun acil bir durum olsa, ailenizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Bu kadar yeni bir ilişkiye neden bu kadar hızlı güvendiniz? Kavga konusu zaten ergen ötesi, anlamsız. Evsen çıkacak birşey de göremedim ama şartlar ne olursa olsun sizi o saatte sokakta yalniz birakmamaliydi. Yine de, illa ki o evi terk ettiyseniz, bu keşke "pesimden kossun" temalı olmasaydı. Adam belli ki blöfunuzu görmüş. Bak ben seni nasıl bu saatte sokakta pesimden kosturacagim demissiniz. O da, bak ben seni bu saatte nasil sokakta birakacagim demis. Ikisi birbirinden cirkin

Valla ben düşmanımı bu saatte sokağa salmam Ne olur Ne olmaz diye.Erkek arkadaşınız sizi nasıl bırakmış Ve aramamış.Bence kesinlikle ama kesinlikle ayrıl.Hatta her yerden engelle ki size asla ulaşamasın.

İlişki süreniz oldukça kısa ve bu erkek sizi pek düşünmüyor gibime geldi. Bu yaşlarda eğlenmek bazılarına göre daha güzel geliyor, aman dikkat edin.

Erkeğin bir hatası yok, kusura bakmayın ama sizi sevmediği çok açık belli, sadece onunla kalmanız ve baş başa vakit geçirmenizi seviyor görünen bu. Bu yüzden böyle bir erkekle birlikte olmakla hatalı olan sizsiniz.

Ayrıca blörf en nefret ettiğim olaydır, eminim erkek olsam ve kız arkadaşım trip atıp gidiyorum dese peşinden gitmezdim. Nitekim o size git dememiş, evden kovmamış fakat siz maalesef "ergence" ilgi bekleyerek blörf yapmışsınız ve kaybetmişsiniz. Bazı şeyler oyun olmamalı, belli bir yaştan sonra daha net olmalı insan.

Yaptığınız hareketlerden çıkardığım kişilik analizinize göre, kıskanç ve alıngan yapınız var. Ayrıca ilgi görmeyi de çok seviyorsunuz, fakat bu erkeğin umursamaz ve katı olması ve ıba aşık olmanız muhtemel. Genelde kadınlar zıt kutuplara aşık olurlar.

Alıngan ve kıskanç bir yapının bunaltıcı olduğunu bildiğim için, erkeğin e artık yeter raddesi ne durumda bilemiyorum, başta söylediğimin aksine sizi seviyor ama artık yeter moduna geçmiş olabilir.

Her 2 durumda da ayrı kalmanız ilişkiniz için iyi olacaktır. 1. Durumda zaten erkek sizi sadece baş başa kalmak için seviyor, 2. durumda erkek sizi seviyor fakat 1-2 ayda sizden bıkmış.
Geçmiş olsun.
Size katılmıyorum bir iki ayda bikmakta ne bence yeterince sevgi hatta saygı duymuyor..Kız 11 e kadar beklemiş,ailesine bile durumu belli etmeden kaçak gocek yanına gelip fedakarlıkta bulunmuş bence tahmin ettiğiniz kadar alıngan değil.

Evimde güvenli hissettiğim bir ortamda olmadığım için şu an ne kendime güvenim var ne de restime sahip çıkabiliyorum. Allahım sabah olsun bir an önce ne olurr. O kadar aciz hissediyorum ki. Kendime geldiğimde ilk işim birlikte gittiğimiz spor salonundan ayrılıp başka salona geçmek olacak açıklama bile yapmadan . Mesaj atarsa dönmeyeceğim

Dedi ve kendisinden ozur dileyen sevgilisine kocaman sarildi.

Kimse icin fedakarlik yapmicaksin degmiyor. Cok istiyosan evlendikten sonra yap. O da cok gerekli degil. O zaman daha cok canin aciyor. Ugruna yaptiklarin senin icin parmagini oynatmadigini gordugunde. Daha degerli olmak icin sanirim onun senin icin ugrasmasi lazim. O yuzden burdan bi ders cikaralim

Size katılmıyorum bir iki ayda bikmakta ne bence yeterince sevgi hatta saygı duymuyor..Kız 11 e kadar beklemiş,ailesine bile durumu belli etmeden kaçak gocek yanına gelip fedakarlıkta bulunmuş bence tahmin ettiğiniz kadar alıngan değil.

Öncelikle bir iki ayda bıkma durumu 2. durumda geçerli yani benim düşüncem erkeğin asla sevmediğine yönelik bu 1. durum, fakat kız nasıl davranıyor bilemiyoruz, seven erkeği bıktırmışta olabilir ki instagram kavgasında karşı tarafı sildirmiş. Bu 2. durum.

Kaçak göçek yanına gelip fedakar olması alınganlığı ile alakası olmayan bir durum. Alınganlık daha farklı bir karakteristik özellik. Bu söylediğiniz şey cesaret olarak adlandırılıyor. Alıngan ve kıskanç olmayan insan bu tür durumlarda daha akıllıca davranıp geceyi dışarda geçirme riskine girmez. Burada duygusal bir yapıda mevcut, nitekim karşı tarafın gelmesini beklemiş.

E yuh diyorum.
Birkaç aylık sevgilisiniz ama demek ki aranız çok iyidi ki ailenize yalan söyleyip yanina gitmissiniz. Sizi hoş tutcağı kıymet bilceği yerde umursamaz davranmış. Sanki istemiyor evinde gibi. Ben olsam asla konuşmam bir daha. Her yerden engellerim.

E yuh diyorum.
Birkaç aylık sevgilisiniz ama demek ki aranız çok iyidi ki ailenize yalan söyleyip yanina gitmissiniz. Sizi hoş tutcağı kıymet bilceği yerde umursamaz davranmış. Sanki istemiyor evinde gibi. Ben olsam asla konuşmam bir daha. Her yerden engellerim.

Temeli saglam olmayan bir ilişki ayrıl bosver.. Elin oglu içinde ailene yalan soleme, umarım akıllanmışsındır!..

Ne de olsa arkamdan gelir diye cikip gitmenize gerek yokmus. Gelmesini istemediginiz adamin yanindan cikip gidersiniz zaten mantiken. Gelse de umrunuzda olmamali. Bu arada ayrilip ayrilmadiginizi bilmiyorsunuz ilginc,ben soyleyeyim bari evet ayrilmissiniz

Ortada sorun yokken büyütmüşsünüz o ayrı ama her ne olursa olsun yaptığı affedilemez.
O saatte gitmenize müsade etmesi,merak etmemesi vs hoş değil. Sabah gidersin,bu saatte gitmene müsade edemem demeliydi ve arkasında durmalıydı bu cümlenin.

Sevmek mi? Seni bir basina sokaga atani hala nasil sevebilirsin?! Adam azicik deger verse dur gitme derdi be! Tukuriyim boylelerin erkekligine!

Adam seni sokağa atmamış sonuçta sen kendin çıkıp gitmissin. Kendi düşüncesizliğinin acısı bu tabi ki kötü bir durum ama adam gelmek istememiş ve gelmemiş, kendini sokakta bırakan sensin bence.

sen tartıştıgın için haksızsın,büyütmüşsün sanki biraz..
ama saç saça da kavga etseniz erkek erkekliğini yapıp sokaga gitmene izin vermeyecekti o saatte.. gece yarısı neler gelebilir başına genç bir kızın..
umarım affetmemişsindir.
son durum ne merak ettim..
aradı ve özür diledi. gelip aldı seni otelden gibi görünüyor..

Back