• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yüzünden sokakta kaldım

Sakın dönme bu adi adama.. Sen bu denli ucuz değilsin..
Annen baban ne dertler çekmiştir seni büyütene kadar..
Elin iti gece yarısı sokakta bıraksın diye değil..
Aklın varsa annene babana kendine gram saygın varsa engelle bi dahada yoluna altın dökse dönme bu adama..
Sevgin zamanla biter .. Yeniden aşık olursun yuh diyorum ..
Sakın üzülme dert etme ama bu yaşadıklarını bu gece yaz.. Korkularını fedakarlığının kullanıldığını o itin el hareketini ..
O aradıkça aç aç oku bu geceyi hislerini..
Sakın bi daha konuşma adi insanla..

Is yerinin verdiği stresle sana öyle davranmış olabilir. Yanına geldiğinde de haliyle güler yüz beklemiştir.. bence sen gereksiz yere uzatmışsın. Bir-kac ayda ikinizin de birbirinizin neye nasıl tepki vereceğinizi bilmeniz gerekiyor. Keşke fevri davranmasaydın. Ancak eve gidemeyeceğini bildiği için ona zarf attığını düşündü sanırım. Şimdi bizim için bırak ayrıl sil engelle demek kolay ancak senin şuan ne hissettiğini bilmiyoruz. Bosver. Herseyde bir hayır vardır. Seni böyle bir durumda yalnız bıraktıysa ilerde neler yapar bunu da düşünmek lazım ama ne olursa olsun seni tek başına bırakmasının hiçbir anlamı yok. Kendini bu gece güvenilir bir yere at sabshta evine dön.. Hakkında umarım hayırlısı olur.

Düşününce gece yarısı sizi öylece bırakması hoş degil lakin evden kovmuşta değil. Uyuyup sabah erkenden cıkabilirdiniz hiç muhattap olmadan. Gidenide zorla durduracak değil. Ben olsam en fazla "Bu saatte cıkma güvenli değil gitnek istiyorsan sabah erkenden gidersin yada birakirim" derdim ki boyle bile dese dinlemeyecektiniz. Amac gitmek degil pesinizden getirtmekti cunku, gelse geri dönerdiniz eve.
Tamamen katılıyorum.

Şu an düşünmek için fırsat olmuş size. Anne babaniz kimbilir nerede biliyordu sizi.Anne babadan kiymetlisimi varki..Eve hayırlısıyla gittiğinde sarıl annecigine..Biraz gururun varsa yalvarsada dönme o adama.Seni hafife almış çünkü.basit kız gibi gormus,neden öyle görüyor biliyomusun aileni onun uğruna feda Edip,yanında serbest kalabildigin icin.ins düzgün biriyle karşılaşır hayirli bir evlilik yaparsınız da bu karaktersizden kurtulursunuz

Şu an gecenin 1i ve bi sahil kenarında tek başıma elimde küçük valizimle sizden yardım bekliyorum kızlar.

Ben ailemle yaşıyorum ve bir sevgilim var birkaç aylık. Pek gönül alan özür dileyen bir tip değil. Bu bayram tatilinde onunla birlikte kalabilmek için aileme arkadaşımda kalacağım yalanını uydurmuştum. Ara ara birlikte kalıp yemek pişirip film izleriz. Yaşım 26 bu arada hani ergen sanmayın..

İşyerinden akşam 11de çıkıyor. Bugün ben de o saate kadar oyalanayım diye onu yakın bir avm de bekliyordum. Sonra beni alıp eve geçecektik. 11e 10 kala beni arayarak nerede olduğumu çıkacağını söyledi. Avm içindeki markette kasada olduğumu alınca çıkacağımı söyledim. Biraz sıra vardı fakat 3 5 dk sonra işimi halledip kapıya yönelmiştim. Bu sırada beni tekrar aradı neredesin diye. Kapıdan çıkıp yürümekte olduğumu belirttim. Harikasın hayatım ben geldim yolda bekliyorum dedi. Hala gelemedin alt mesajlı ses tonuyla. Kapadım teli ve çok değil sadece 20 saniye sonra arabasının önündeydim zaten. Fakat bozulmuştum bu tarz laf sokmalardan hiç hoşlanmıyorum. Söyledim ve astım suratımı. Hiç oralı olmadı kendi kendine küsme dedi sadece. Böyle deyince iyice canım sıkıldı . Öyle demek istemedim dese azıcık sırnaşsa zaten uzatılacak bi mevzu değil.

Eve geldik benim suratıma bakmadan duşa girdi çıktı bişeyler yaptı yani triibe triple karşılık verdi. Bi ara göz ucuyla baktım bu da gördü ve el hareketi yaptı bana. Terbiyeni takın o hareket ne dedim. Harekette bereket vardır dedi. Sabrımın son noktasındaydım. Sonra koltuğa uzandı ve bizim aramızda daha önce bir kavga konusu olmuş olan bir instagram hesabını tekrar aktif hale getireceğini söyledi. Bunun ayrıntısını vermiyorum çünkü bu ayrı bi başlık konusu resmen. Sabrım iyice taştı küsmek işe yaramıyor tartışmaya kalksam dinlemiyor ben de hiçbişey söylemeden çantamı toplamaya başladım. Napiyosun sen? Dedi. Gene bişey söylemedim ve çantayı alıp sakince ve yavaş hareketlerle gece 12de sokağa çıktım. Arkamdan gelmedi. Eve gidemeyeceğimi bildiği halde.

Bi süre mahallede parkkta oyalandım hani aklına dank eder de arayıp gelip alır diye. Aklımca rest çektim işte gururuma yediremedim ama aramadı. sonra baktım etrafta tuhaf tipler var çantamı alıp daha güvenli bir sahil kenarına geldim. Sinirlenip beni whatsapptan engellemiş.

Başıma bu saatte bir iş gelir mi diye merak edip arkamdan gelmedi kızlar. Birazdan otele gitmek durumundayım. O kadar kırgın ve üzgünüm ki. Ne yapacağımı bilmiyorum ayrıldık mı onu bile anlamadım bişiler söyleyin ne olur. Onu seviyorum ama bu hareketini nasıl affederim daha doğrusu affedilir mi
Onun erkekliği yerin dibine batsında cıkamasın !! Affedersen eğer çok pişman olursun..

Kücücük mevzu dag gibi olmus, cok gereksiz.. Bana kalirsa ikiniz de hatalisiniz. Erkek arkadasiniz da mutlaka pesinizden gelmeliydi, gecenin körü it kopuk dolu.. gururundan ölmüstür. Bir de engellemis..bence asla affetme, ki seni arayacagini da sanmiyorum artik.. hemen birakmis zaten o saatte ustune de engellemis..

Evimde güvenli hissettiğim bir ortamda olmadığım için şu an ne kendime güvenim var ne de restime sahip çıkabiliyorum. Allahım sabah olsun bir an önce ne olurr. O kadar aciz hissediyorum ki. Kendime geldiğimde ilk işim birlikte gittiğimiz spor salonundan ayrılıp başka salona geçmek olacak açıklama bile yapmadan . Mesaj atarsa dönmeyeceğim

Kendine dikkat et gelişmeleri yaz bize. Ben üzüldüm şu an şu duruma düşmene. Gerçekten sevgilin ayıp etmiş sana.

İlişki süreniz oldukça kısa ve bu erkek sizi pek düşünmüyor gibime geldi. Bu yaşlarda eğlenmek bazılarına göre daha güzel geliyor, aman dikkat edin.

Erkeğin bir hatası yok, kusura bakmayın ama sizi sevmediği çok açık belli, sadece onunla kalmanız ve baş başa vakit geçirmenizi seviyor görünen bu. Bu yüzden böyle bir erkekle birlikte olmakla hatalı olan sizsiniz.

Ayrıca blörf en nefret ettiğim olaydır, eminim erkek olsam ve kız arkadaşım trip atıp gidiyorum dese peşinden gitmezdim. Nitekim o size git dememiş, evden kovmamış fakat siz maalesef "ergence" ilgi bekleyerek blörf yapmışsınız ve kaybetmişsiniz. Bazı şeyler oyun olmamalı, belli bir yaştan sonra daha net olmalı insan.

Yaptığınız hareketlerden çıkardığım kişilik analizinize göre, kıskanç ve alıngan yapınız var. Ayrıca ilgi görmeyi de çok seviyorsunuz, fakat bu erkeğin umursamaz ve katı olması ve ıba aşık olmanız muhtemel. Genelde kadınlar zıt kutuplara aşık olurlar.

Alıngan ve kıskanç bir yapının bunaltıcı olduğunu bildiğim için, erkeğin e artık yeter raddesi ne durumda bilemiyorum, başta söylediğimin aksine sizi seviyor ama artık yeter moduna geçmiş olabilir.

Her 2 durumda da ayrı kalmanız ilişkiniz için iyi olacaktır. 1. Durumda zaten erkek sizi sadece baş başa kalmak için seviyor, 2. durumda erkek sizi seviyor fakat 1-2 ayda sizden bıkmış.
Geçmiş olsun.

Şu an gecenin 1i ve bi sahil kenarında tek başıma elimde küçük valizimle sizden yardım bekliyorum kızlar.

Ben ailemle yaşıyorum ve bir sevgilim var birkaç aylık. Pek gönül alan özür dileyen bir tip değil. Bu bayram tatilinde onunla birlikte kalabilmek için aileme arkadaşımda kalacağım yalanını uydurmuştum. Ara ara birlikte kalıp yemek pişirip film izleriz. Yaşım 26 bu arada hani ergen sanmayın..

İşyerinden akşam 11de çıkıyor. Bugün ben de o saate kadar oyalanayım diye onu yakın bir avm de bekliyordum. Sonra beni alıp eve geçecektik. 11e 10 kala beni arayarak nerede olduğumu çıkacağını söyledi. Avm içindeki markette kasada olduğumu alınca çıkacağımı söyledim. Biraz sıra vardı fakat 3 5 dk sonra işimi halledip kapıya yönelmiştim. Bu sırada beni tekrar aradı neredesin diye. Kapıdan çıkıp yürümekte olduğumu belirttim. Harikasın hayatım ben geldim yolda bekliyorum dedi. Hala gelemedin alt mesajlı ses tonuyla. Kapadım teli ve çok değil sadece 20 saniye sonra arabasının önündeydim zaten. Fakat bozulmuştum bu tarz laf sokmalardan hiç hoşlanmıyorum. Söyledim ve astım suratımı. Hiç oralı olmadı kendi kendine küsme dedi sadece. Böyle deyince iyice canım sıkıldı . Öyle demek istemedim dese azıcık sırnaşsa zaten uzatılacak bi mevzu değil.

Eve geldik benim suratıma bakmadan duşa girdi çıktı bişeyler yaptı yani triibe triple karşılık verdi. Bi ara göz ucuyla baktım bu da gördü ve el hareketi yaptı bana. Terbiyeni takın o hareket ne dedim. Harekette bereket vardır dedi. Sabrımın son noktasındaydım. Sonra koltuğa uzandı ve bizim aramızda daha önce bir kavga konusu olmuş olan bir instagram hesabını tekrar aktif hale getireceğini söyledi. Bunun ayrıntısını vermiyorum çünkü bu ayrı bi başlık konusu resmen. Sabrım iyice taştı küsmek işe yaramıyor tartışmaya kalksam dinlemiyor ben de hiçbişey söylemeden çantamı toplamaya başladım. Napiyosun sen? Dedi. Gene bişey söylemedim ve çantayı alıp sakince ve yavaş hareketlerle gece 12de sokağa çıktım. Arkamdan gelmedi. Eve gidemeyeceğimi bildiği halde.

Bi süre mahallede parkkta oyalandım hani aklına dank eder de arayıp gelip alır diye. Aklımca rest çektim işte gururuma yediremedim ama aramadı. sonra baktım etrafta tuhaf tipler var çantamı alıp daha güvenli bir sahil kenarına geldim. Sinirlenip beni whatsapptan engellemiş.

Başıma bu saatte bir iş gelir mi diye merak edip arkamdan gelmedi kızlar. Birazdan otele gitmek durumundayım. O kadar kırgın ve üzgünüm ki. Ne yapacağımı bilmiyorum ayrıldık mı onu bile anlamadım bişiler söyleyin ne olur. Onu seviyorum ama bu hareketini nasıl affederim daha doğrusu affedilir mi
Blöf de yapsanız, trip de atsanız seven insanın gözüne bunlar bile tatlı gelir.
Başından beri, hareketleriyle sorun çıkarmaya çalışmış gibi zaten.
Kaybetme korkusu yok bu şahısta.

O saatte sevgilim bu şekilde çıkıp gitse, erkek olduğu halde merak eder, en azından bir defa da olsa ararım.
Hem de engellemek nedir, başlarım öyle gurura.
Başınıza bir şey gelse, vicdan azabı bile duymaz bu tip.
Yazık, bu hareketlerden sonra kendini nasıl erkek olarak görüyor, hiçbir ağırlığı yok.

Oncelikle siz olayi cok cokkk abartmissiniz o saatte cikip gidecek bir durum yoktu ortada.
Fakat erkek arkadasiniz yaptigi da kabul edilemez bir durum. O saatte basiniza birsey gelse adamin umrunda degil. Ne olursa olsun izin vermeyecek yada pesinizden gelip sjzi zorla goturecekti. Bu adamin sizi sevdigine kattiyen inanmadim..
Ayrildik mi demissiniz ya bence hemen ayrilin zira guvenebileceginiz sirtini dayayabileceginiz bir ADAM degil bu...

Eğer gerçekten gitmek istediğiniz için gitmiş olsaydınız, zaten rotanız ve yapacaklarınız belli olurdu ve 'peşimden gelmedi, aramadı' gibi yakınmalarınız olmazdı. Sabahı bekleyebilirdiniz gitmek için, ama sizinkinin temelinde peşinizden gelmesini istemeniz yatıyor. Neticede gelseydi, gayet dönecektiniz kendisiyle. Ama öyle olmadı, ve onca sıkıntıyı yaşadığınızla kaldınız. Zira dönmeyi, aramayı yahut aranmayı çok hesaplamayın, bence bu gece sizin değerinizi size anlatan çok net bir gece olmuş.

Hayatınızda her daim size değer veren insanlar olsun, ilişkiden arkadaşlığa kadar...

sana tavsiyem

içinden ne geliyorsa öyle hareket et.

içgüdülerin bu adamla olmaz diyor. evet vur kapıyı çık git ama arkandan gelsin diye değil.

benzer bi ilişki ben de yaşadım kapıyı vurup gittiğim gün ben peşimden gelsin diye gitmemiştim ama o gelmişti o gün neden bitirmedim de vaktimi daha fazla harcadım diye kendime kızıyorum.

olmaz bu ilişki. bitmiş de hazır yoluna bak

Back