- Konu Sahibi princesss89
-
off eğer dediğin gibiyse, bu tarz konulara cevap yazdığımda kendimi enayi gibi hissediyorum. 2. üyeliğe karşı değilim, hadi diyelim çok özel bir konuyu paylaşmak istedin ve ayrı bir üyelik açtın. hadi buna amenna, ama fake konulardan nefret ediyorum, bu konu içinse bilemedim açıkçası.
ha bir de hani 2. üyelik yasak diyordu bu site. nasıl anlıyorlar, ya da benim anladığım 2. üyelik anlaşılmıyor. çünkü eminim binlerce 2. üyelik vardır bu sitede
Kızlar merhaba,
Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..
1,5 sene içinde bu adam size daha önce ne kadar ileriye gittin diye sormadı yani öyle mi :)) kurguyu biraz daha geliştirmelisin. cıks böyle olmamış.
Evet sormadı sorsaydı niyetini belli etmiş olmazmıydı sence zaten bana böyle bir soru sorsaydı sen benim için bir zar için mi birliktesin deyip ondan ayrılırdım.
Bir insan bence gerçekten seviyorsa sevdiğini her şeyiyle geçmişiyle sever. Bu tarz şeyler önemli olmaz. Bu kişi de bana bu tür şeylerin konusunu etmedi işte benim yanılmam bu ki gerçekten sevdi sandım. Daha önce ne kadar ileri gittin bence bir bayan sorulabilecek en aşağılayıcı sorudur. Bu şahıs bile aklını bacak arasıyla bozmasına rağmen bunun farkında. Kurgu olduğuna inananlar lütfen cevap yazmasın ben zaten zor günler geçiriyorum.
Kızlar merhaba,
Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..
Kızlar çok sağolun cevaplarınız için evet kaçmaya çalıştım dedim ya tam psikopat izin vermedi lavaboya gitme bahanesi bile uydurdum sonra gidersin demezmi yani kaçın diyorsunuz ya o şartlarda bu kaçma olayı çok zor. Hatta kaçmaya çalıştığımda yastık vardı elinde yüzüme bastırmaya bile kalkıştı. İşin garibi bu şahıs çevresinde çok efendi saygılı biri olarak biliniyor. Hatta iki ortak kız arkadaşımız vardı şimdi o kızlar da benle konuşmuyor aman konuşmasınlar çok ta mühimler. Neyse bu anlattığım olayın üstünden 4 ay geçti ve hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Ayrıca dediğim gibi bu şahıs çok uyanık ilk evine gidişimde hiç belli etmedi masum öpüşmelerdi sadece her sevgili arasında olabilecek şeyler. İkinci gidişimde de havadan sudan konuşuyoduk hiç yaklaşmadı yanıma daha sonra zorlayınca ben bağırdım çağırdım ama izin vermedi gitmeme yani yaşayan bilir..
bende buna benzer bir olay yaşamıştım . çok deneyimsizdim . hatta hiç erkek arkadaşım olmamıştı öpüşmemiştim bile . sonra birinle görüşüyordum . adam benden 9 yaş falan büyüktü . nette yazışmalarımızla ilşkimiz başladı . abi gibi bir arkadaş gibiydi benim için . uzaktık birbirimize .bir şehirin iki yakasında oturuyorduk . bir gün görüştük . onun evinde kalma gafletinde bulundum . tabi rahat bırakmadı öpüşmeye zorladı . illa öpücem diyordu istemedim ittim . git başka odada uyu dedim . uyuyamadı geldi yanıma . ıssrar etti bende artık dayanıcak gücüm kalmamıştı . aşıktım zaten kendisine . izin verdim biraz birşeyler oldu . oda boşalmak falan istedi ama izin vermedim . ama tabi dokundu etti . sonra bir kaç kere daha böle görüşmelerimiz oldu . yüzeysel sevişme istiyordu asla yapmadım . sonra ayrıldı tabi benden . bende kendimi o genç kız aklımla kullanılmış hisettim . ağladım zırladım piskolojim bozuldu . ilk tecrübemi u şekilde yaşamak istemezdim . bence kimseyi yargılamayın . evet belki gönül rızasyla olmuştur belki eve gitmek bir hatadır bu kızımız için ama bunların olucağını bilemezdi . biz bayılıyoruz yargılamaya zaten . ben o olaydan sonra hiç toparlanamadım zaten . hayatım çok kötü gitti . cinselliğie sevgiye aşka olan bütün inancımı yitirdim . yanlış ilişkiler yaşadım . sen sakın bu durumun seni kötü etkilemesine izin verme ..
Şİmdi farkettim anlatış biçiminiz ve bu cümle arasında dağlar kadar fark var olay yeni yaşanmış gibi anlatmışsınız hala...
Benimde aklımda soru işaretleri oluştu açıkçası...
Canım çok teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı. Evet bende çok tecrübesizdim öpüşmemiştim bile aynen senin gibi. İster istemez insan kötü etkileniyor ama ben artık daha seçici oldum insanlar konusunda. Biliyorum benimde hatam var karşı taraf yüzde yüz haklı demiyorum o kişiyi karalamaya kendimi aklamaya da çalışmıyorum burda. Sadece sizlerden biraz yardım destek istemiştim. Maalesef yargılandım böyle olacağını da tahmin ediyordum az çok bayılıyoruz insanları yargılamaya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Hukuki yardım konusuna gelince gerisiyalan çok teşekkür ederim ama konunun uzamasını istemiyorum gerçekten bunaldım sadece içimi döküp unutmak istiyorum. Teşekkürler
benim anlamadığım nokta neden yalan olsun ki bu konu . bende benzerini yaşadım . olabiliyor bu durumlar . seni yargılamak kimsenin haddine değil . herkes kendi hayatına baksın . kim nerde nerelerde hata yapmış buna baksın bence . biz çok gördük namusluyum deyip geçinenlerin geçmişlerini ... boşversene . benim kimseye inancım yok . herkes herşeyi yaşar kılıfına uydurur . sen yaparsın suçlu olursun . boşver evlenirsen bir gün aklanırsın zaten . bunların mantığı böle işliyor . cinsellik utanılcak birşey değil ayrıca . ccinsellik yaşanabilir . burdaki mevzu adamın ısrar etmesi . evine gittin diye heşeyi yapma hakkı yok o kişinin ki o senin bu tür ilşkiler yaşayan bir kız olduğunu mutlaka biliyordu . bu kadar hayvanlaşmasın erkekleri cinsellik için . yazık ..
ya neden ısırdın çocuğu nedennn? senin söyleminle ''aklı bacak arasında olan sapık'' bile geçmişinin sorulmasının bir bayana edilecek en büyük hakaret olduğunu biliyormuş arada beni de harcadın anlamadım sanma.onu bunu geç çocuğu ısırmış ya basit yaralama,darp ne dersen de suç işlemişsin,suç duyurusu kategorisinde değerlendirelim mi bunu gerçi çocuğun şikayetçi olması gerekir hanım kızım,veya senin söylediklerini suç duyurusu olarak kabul edelim özgürlüğü kısıtlayıcı eylem var şikayete tabii değildir re'sen kovuşturulur.o sapık serbest kalmasın ya yarın öbür gün başka kızlarımız pantolonla yatmak ister Allah muhafaza.şaka yapıcam diye adaleti mi oyalıyosun ne yapıyorsun anlamadım ki ama ben bu oyunu bozarım :)) .yalanını sevdiklerim nasıl bir şuursuzluk sanaldan hikaye uydurup sonra onu savunmak.
burada bana bayanı cinsellik yaşadığı için eleştiren tek bir kişiyi göstersenize kimmiş o merak ettim.
Canım bu kişi benim kızlığımı bozmadı yani tecavüz etmedi nasıl bir suç alacak onu anlamadım bir.
Sanırım şaka yapıyorsun ama pek komik değil çocuk şikayetçi olsun tabii istiyorsa şeyimi ısırdı diye hay Allahımm
Ben deneyimsizliğimden ısırdım kasten bir şey yok ortada ama bu şahıs herşeyi planlamış benide saf bulmuş.
Sonuçta ben reşitim ve isteyerek evine gitmişim kabul ediyorum bende de hata var ama bu olayın büyümesi hem beni psikolojik olarak daha yaralar. Belki mesleğin gereği hukukçu olduğundan işin psikolojik boyutuna pek önem vermiyorsun normal
Bu olayı daha önce de demiştim yaşayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?