Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Arkadaşlar ben yıllar önce bu siteye giriyordum ama uzun zamandır girememiştim şifremi herşeyimi unuttum kullanmadığımdan bu olayı yaşadıktan sonra can havliyle üyelik açtım ister inanın ister inanmayın şu ara psikolojik destek alıyorum rahat atlatmak için.
Bu yaşadıklarımı da utandığımdan çevremle rahat paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim.
Konu tamamen gerçektir.

canım yaaa valla çok geçmiş olsun ne diyim allah korumuş hadi daha kötü şeyler yapsaymış düşünmek bile istemedim anlattıkların bile yetti bir daha asla görüşme hattını filan değiştir face filan varsa kapat sana ulaşmasını engelle ve bir an önce o geceyi unut kafanda kurmamaya çalış çok geçmiş olsun

1,5 sene içinde bu adam size daha önce ne kadar ileriye gittin diye sormadı yani öyle mi :)) kurguyu biraz daha geliştirmelisin. cıks böyle olmamış.

1,5 sene içinde bu adam size daha önce ne kadar ileriye gittin diye sormadı yani öyle mi :)) kurguyu biraz daha geliştirmelisin. cıks böyle olmamış.

Evet sormadı sorsaydı niyetini belli etmiş olmazmıydı sence zaten bana böyle bir soru sorsaydı sen benim için bir zar için mi birliktesin deyip ondan ayrılırdım.
Bir insan bence gerçekten seviyorsa sevdiğini her şeyiyle geçmişiyle sever. Bu tarz şeyler önemli olmaz. Bu kişi de bana bu tür şeylerin konusunu etmedi işte benim yanılmam bu ki gerçekten sevdi sandım. Daha önce ne kadar ileri gittin bence bir bayan sorulabilecek en aşağılayıcı sorudur. Bu şahıs bile aklını bacak arasıyla bozmasına rağmen bunun farkında. Kurgu olduğuna inananlar lütfen cevap yazmasın ben zaten zor günler geçiriyorum.

hahaha ay sinirlerim bozuldu. ''adamın yanına iç çamaşırımla yattım ve bana dokunduuu'' :S:S pardon da başka ne yapsın? olay yalan baştan sona belli ama siz hayır gerçek diyorsanız özelden bana ulaşın ben hukuki olarak izlenmesi gereken yolu söyliyim size kabul mü? zorla soyunmak,zorla oral sex bari baştan hayır deseydiniz yazık garibimi de ısırmasaydınız.Yani bu olay gerçek değil hayatın olağan akışına aykırı. Sinopsis,tretman biraz daha üzerinde çalışmalısınız. yemedik yemedim

Acikcaai benimde mantigimin kabul etmedigi noktalar var :26:

Gercekten neden o sekilde davrandiniz ki madem ileri gitmek niyetiniz degildi?

Bu karsi tarafin okuzlugunu aff ettirmez kesinlikle..

Ama %100 karsi taraf hatali da diyemeyiz bu durumda.

yo neden bir bayana sorulacak en aşağılayıcı soru olsun.insan sevgilisinin geçmişini merak etmez mi? 1,5 senede hiç böyle şeylerin bahsi geçmediyse o arkadaşı da ekstra olarak kutluyorum türkiyede öyle erkeklerden kalmadı. zor günler geçrmeyin işte ben size teminat veriyorum facebook hesabımın adresini mesaj olarak atayım eğer güven sorunu oluyor derseniz orada mesleğim,yaşım,işim,fotoğrafım belli oradan size izlenecek hukuki süreçten bahsedeyim adım gibi eminim bulunduğunuz ilde görev yapan arkadaşım da vardır ona yönlendireyim.Ama mesleki tecrübeme dayanarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki ''hayır olay uzasın istemiyorum,Allahından bulsun '' diyeceksiniz,sonra bayanın hangi durumlarda aşağılandığından bahsetmeye devam edeceksiniz. tabi yüzde 1lik gerçeklik payına istinaden yazdıklarım.

bende buna benzer bir olay yaşamıştım . çok deneyimsizdim . hatta hiç erkek arkadaşım olmamıştı öpüşmemiştim bile . sonra birinle görüşüyordum . adam benden 9 yaş falan büyüktü . nette yazışmalarımızla ilşkimiz başladı . abi gibi bir arkadaş gibiydi benim için . uzaktık birbirimize .bir şehirin iki yakasında oturuyorduk . bir gün görüştük . onun evinde kalma gafletinde bulundum . tabi rahat bırakmadı öpüşmeye zorladı . illa öpücem diyordu istemedim ittim . git başka odada uyu dedim . uyuyamadı geldi yanıma . ıssrar etti bende artık dayanıcak gücüm kalmamıştı . aşıktım zaten kendisine . izin verdim biraz birşeyler oldu . oda boşalmak falan istedi ama izin vermedim . ama tabi dokundu etti . sonra bir kaç kere daha böle görüşmelerimiz oldu . yüzeysel sevişme istiyordu asla yapmadım . sonra ayrıldı tabi benden . bende kendimi o genç kız aklımla kullanılmış hisettim . ağladım zırladım piskolojim bozuldu . ilk tecrübemi u şekilde yaşamak istemezdim . bence kimseyi yargılamayın . evet belki gönül rızasyla olmuştur belki eve gitmek bir hatadır bu kızımız için ama bunların olucağını bilemezdi . biz bayılıyoruz yargılamaya zaten . ben o olaydan sonra hiç toparlanamadım zaten . hayatım çok kötü gitti . cinselliğie sevgiye aşka olan bütün inancımı yitirdim . yanlış ilişkiler yaşadım . sen sakın bu durumun seni kötü etkilemesine izin verme ..

ama bakire olmadığını bilmemesi ilginç bir buçuk senede . hiç mi sormadı ?hiç mi ima etmedi ?nasıl bir iilişkiniz vardı ?kopuk muydunuz ?belki adamın niyeti hiçbir zaman ciddi olmadı ki senle bu konuyu konuşmadı ...

Şİmdi farkettim anlatış biçiminiz ve bu cümle arasında dağlar kadar fark var olay yeni yaşanmış gibi anlatmışsınız hala...
Benimde aklımda soru işaretleri oluştu açıkçası...

Canım çok teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı. Evet bende çok tecrübesizdim öpüşmemiştim bile aynen senin gibi. İster istemez insan kötü etkileniyor ama ben artık daha seçici oldum insanlar konusunda. Biliyorum benimde hatam var karşı taraf yüzde yüz haklı demiyorum o kişiyi karalamaya kendimi aklamaya da çalışmıyorum burda. Sadece sizlerden biraz yardım destek istemiştim. Maalesef yargılandım böyle olacağını da tahmin ediyordum az çok bayılıyoruz insanları yargılamaya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Hukuki yardım konusuna gelince gerisiyalan çok teşekkür ederim ama konunun uzamasını istemiyorum gerçekten bunaldım sadece içimi döküp unutmak istiyorum. Teşekkürler

Evet bende farkettim sonradan ama olayın etkisi hala bende taze olduğundan öyle anlattım. Yanlış anlaşılmalardan dolayı özür diliyorum. Olay yüzde yüz gerçektir ailem ve Allah üzerine yemin ediyorum burdan ötesi yok benim için

ya neden ısırdın çocuğu nedennn? senin söyleminle ''aklı bacak arasında olan sapık'' bile geçmişinin sorulmasının bir bayana edilecek en büyük hakaret olduğunu biliyormuş arada beni de harcadın anlamadım sanma.onu bunu geç çocuğu ısırmış ya basit yaralama,darp ne dersen de suç işlemişsin,suç duyurusu kategorisinde değerlendirelim mi bunu gerçi çocuğun şikayetçi olması gerekir hanım kızım,veya senin söylediklerini suç duyurusu olarak kabul edelim özgürlüğü kısıtlayıcı eylem var şikayete tabii değildir re'sen kovuşturulur.o sapık serbest kalmasın ya yarın öbür gün başka kızlarımız pantolonla yatmak ister Allah muhafaza.şaka yapıcam diye adaleti mi oyalıyosun ne yapıyorsun anlamadım ki ama ben bu oyunu bozarım :)) .yalanını sevdiklerim nasıl bir şuursuzluk sanaldan hikaye uydurup sonra onu savunmak.

Neyse aldım seni takibe.Yeminin de kategorileri vardır biliyor musun? mahkeme salonlarında özellikle açık ve net olarak yemin edilir. evet bu olay gerçektir ben de biliyorum binlerce bayanın başına geldi. Ama işte orada bir nüans var. abime yemin ederdim abi vallahi parayı şubatta vericem filan diye,sonra hangi yıl olduğunu söylemedim derdim ki yemin artık itimat ettiğim bir şey değil. her neyse bayanlar konu fake yine de buyrun bayanı teselli edin.

benim anlamadığım nokta neden yalan olsun ki bu konu . bende benzerini yaşadım . olabiliyor bu durumlar . seni yargılamak kimsenin haddine değil . herkes kendi hayatına baksın . kim nerde nerelerde hata yapmış buna baksın bence . biz çok gördük namusluyum deyip geçinenlerin geçmişlerini ... boşversene . benim kimseye inancım yok . herkes herşeyi yaşar kılıfına uydurur . sen yaparsın suçlu olursun . boşver evlenirsen bir gün aklanırsın zaten . bunların mantığı böle işliyor . cinsellik utanılcak birşey değil ayrıca . ccinsellik yaşanabilir . burdaki mevzu adamın ısrar etmesi . evine gittin diye heşeyi yapma hakkı yok o kişinin ki o senin bu tür ilşkiler yaşayan bir kız olduğunu mutlaka biliyordu . bu kadar hayvanlaşmasın erkekleri cinsellik için . yazık ..

burada bana bayanı cinsellik yaşadığı için eleştiren tek bir kişiyi göstersenize kimmiş o merak ettim.

Canım bu kişi benim kızlığımı bozmadı yani tecavüz etmedi nasıl bir suç alacak onu anlamadım bir.
Sanırım şaka yapıyorsun ama pek komik değil çocuk şikayetçi olsun tabii istiyorsa şeyimi ısırdı diye hay Allahımm
Ben deneyimsizliğimden ısırdım kasten bir şey yok ortada ama bu şahıs herşeyi planlamış benide saf bulmuş.
Sonuçta ben reşitim ve isteyerek evine gitmişim kabul ediyorum bende de hata var ama bu olayın büyümesi hem beni psikolojik olarak daha yaralar. Belki mesleğin gereği hukukçu olduğundan işin psikolojik boyutuna pek önem vermiyorsun normal
Bu olayı daha önce de demiştim yaşayan bilir.

burada bana bayanı cinsellik yaşadığı için eleştiren tek bir kişiyi göstersenize kimmiş o merak ettim.

senin suçun neden evine gittin neden soyundun gibi yorumlar için söyledim .. ayrıca inanmıyorsanız neden konuya yorum yapıyorsunuz . bence bu konu önemli bir konu .herkesin başına geliyor bu tür şeyler ... ısırdı konusuda kız oral seksi bilmediği için acemilikle ısırmış . bu konuda dalga geçilcek bir şey göremedim ben . ama dilerseniz devam edin . ben bu konuya başka birşey yazmak istemiyorum .. kırılma üzülme gerek yok cinsellik doğal birşeydir yaşanabilir arkadaşım bu seni kirli yapmaz . böle hissetmen ilk deneyimin oldğundan kaynaklı .

olay ne peki şu an? tecavüz etmedi,taciz etmedi,zorla bir şey yapmadı durduk yere ne oluyor senin psikolojine bu kadar 4 ay sonra can havliyle hesap açmışsın,can havli anlık durumlar için kullanılır bir de.? hani bu çocuk yastık filan bastırmıştı .Psikolojik boyutunu da çok iyi biliyorum,sosyal boyutunu da,hukuki boyutunu da.yalan söylediğini de biliyorum. Ayrıca bir şey yaşamamışsın ne psikolojiymiş arkadaş çocuk seni de saf filan bulmadı. offf bir çelişkiden bahsederken diğer aklıma geliyor sonra hepsi karışıyor. hadi sen desteğini al,ama tepkileri daha gerçekçi oyna. tacize,tecavüze uğrayan bayanların dış dünyayla ilişkileri bu şekilde olmuyor.yalan söylüyorsun bariz buyur devam et.deneyimsizlikten ısırmak hahahhahaha :))) tövbe yarabbim yaa

çocuk musun sen ellemeye kıyamamak nedir ya? bırakın artık şu gerçekçi olmayan romantizmi

pantolonunu çıkarıp iç çamaşırla kaldıktan sonra adamın ne yapmasını bekliyorsun?
sen ona siinyali vermişsin, evde tek başınasınız, ne yapsaydı ayağında mı sallasaydı seni?

bekarete çok önem veririm diyorsan ona göre takılacaksın o zaman.

ben böyle şeylere karşı değilim, sadece bu masum kız pozları saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…