Sevgilim ve yaşadıklarımızz

princesss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
83
0
86
34
İstanbul
Kızlar merhaba,

Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..

Tam bir hödükmüş ya bu ne!! aman allahım sadece boşalmaya odaklanmış, o kısımlara gelene kadar diyodum ki 1.5 yıllık ilişki adam özel bişeyler yaşamak istemiş olabilir dicektim sana..

Ama sonları beni çıldırttı. Kirlenmiş falan değilsin. İstemediğin yakınlaşmalar yaşamışsın. Keşke çok farklı gelişseydi. Romantik bir ortamda sonu cinsel ilişkiyle bile bitseydi bu kafdar kötü hissetmezdin. Sadece bunları yaşadığın şekil inanılmaz itici. Sevdiğinle birlikte uyumak dünyanın en güzel şeyidir. Başta bundan neden çekindiğini anlamamıştım. Ama sonra öküzün hareketlerini görünce sana hak verdim.

Sakın sakın asla görüşme bu öküzle. Bencil pislik.

Keşke gece kaçıp çıksaydın bir taksiye bakardı, bu kadar iğrenç şeyi yaşamamış olurdun

Cinsellik karşılıklı yaşanınca güzel, tek taraf zorladığı zaman adı tecavüz oluyor, yerinde olsam büyük bir cıngar çıkarırdım. Tatmin olması için uğraşman bile büyük hata. Ben evlilik öncesi ilişkilere karşı değilim insan istediğini yaşar ama oradaki nüans istemek. Herif hormonları harekete geçmiş bir öküz ama sende de hata var, baktın ileri gidiyor terk edecektin mekanı, hissettiğin kirlilik bence bu yüzden.

Yaşanmış ve bitmiş, ben insanların peçeteler gibi olduğuna inanmıyorum, yani kirlenme kavramına o yüzden sıkma canını diyeceğim, ucuz atlatmışsın bundan sonra eğer yaşamak istemiyorsan yaklaşma. Madem bekaretin önemli ilişkide olduğun insanla aynı çatı altında yalnız kalma, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, erkeklerden bu konularda çok fazla saygı bekleme, geçmiş olsun

Allah im ya ne demek ne yapmaliyim Kac kurtar kendini cunku erkek arkadasin tam bir pislik........ tam bir serefsiz ........ simdi bu adi seni tehdit fln da eder zorla yapmaya calisir ya kizim akilli ol biraz neden zorladin kendini oral yapmaya kalkistin.. lavaboya gidicem fln deyip polisi arasaydin .. bide takildihin noktaya bak kendimi kirli hissediyorum demissin cahillik etme biraz aklini kullan bidaha sakin onla gorusme ...evlenene kadar da kendine dikkat et madem bekaret onemli bidaha dikkatli ol ya sana tecevuze kalkissaydi ya hamile kalsaydin.. verilmis sadakan varmis bidaha sakin o pislikle gorusme numarani fln deistir..

Kızlar çok sağolun cevaplarınız için evet kaçmaya çalıştım dedim ya tam psikopat izin vermedi lavaboya gitme bahanesi bile uydurdum sonra gidersin demezmi yani kaçın diyorsunuz ya o şartlarda bu kaçma olayı çok zor. Hatta kaçmaya çalıştığımda yastık vardı elinde yüzüme bastırmaya bile kalkıştı. İşin garibi bu şahıs çevresinde çok efendi saygılı biri olarak biliniyor. Hatta iki ortak kız arkadaşımız vardı şimdi o kızlar da benle konuşmuyor aman konuşmasınlar çok ta mühimler. Neyse bu anlattığım olayın üstünden 4 ay geçti ve hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Ayrıca dediğim gibi bu şahıs çok uyanık ilk evine gidişimde hiç belli etmedi masum öpüşmelerdi sadece her sevgili arasında olabilecek şeyler. İkinci gidişimde de havadan sudan konuşuyoduk hiç yaklaşmadı yanıma daha sonra zorlayınca ben bağırdım çağırdım ama izin vermedi gitmeme yani yaşayan bilir..

1buçuk sene çıktığı sevdiği kızın bekaretini falan bilir gerçekten seven adam çünkü sevgi öyle bişeyki belli zaman sonra annen baban gibi herşeyinide konuşup dertleşebildiğinher konuda açık olduğun bi hale getirir ilişkiyi ama sizinkinde sevgi yokmuşki bukadar yabancı kalmışsınız bu dikkatimi çekti. bu adam hakkında konuşcak bişey yok değmez bence yorum bile yapmıyorum o iğrence

Bekaret cinsellik kavramları çok rahat konuştuğumuz konular değildi. Ben en yakın arkadaşlarımla bu konuyu konuşamazken sevgilim ile konuşabileceğimi sanmıyorum.
Ama sevgi konusunda haklı olabilirsin evet ben onu seviyordum onun sevdiğini sanmışım diğer konuştuğu kızlar da sevildiklerini sanıyorlar umarım bir an önce gerçeğin farkına varırlar. Çünkü bu kişi kimseyi sevemeyen bencil narsist bir kişinin teki.

1,5 sene nasıl saklamış bu adam içindekini;hayvanın tekiymiş.

arkadaşım sende de bir gariplik var.
evlenmeden önce bir şey yaşamak istemiyorsun ama ilk gittiğinde bunun tam tersi sinyal vermişsin.
sonra bende kal demiş kabul etmişsin. (bu da 2. sinyal)
Bi süre sonra pantolonunu da çıkarmayı kabul etmişsin. ( bu da 3. sinyal)
sonra ben bişey yaşamak istemiyorum demişsin. (kardeş kardeş yatmasını mı bekliyordun bu kadar olaydan sonra?)
ki karşındaki de "adam" olmadığı için bu kadar sinyali almış biraz daha ısrar edersem kabul eder herhalde demiş.

"ellemeye kıyamamak" nedir onu anlamadım ya neyse...

düzgün bi insan olmadığı belli, sen de daha dikkatli ol bundan sonra.

Bu ilk kalışım değildi dediğim gibi iki kere gittim evime evim gerçekten çok uzak olduğu için bu saatte çıkma geç oldu taksilere güven olmaz ki oturduğum yer de gerçekten çok uzak Göktürk tarafı ve ıssız bir yer gece pek tekin değil. daha önce kaldığımda bir şey yaşanmamıştı aynen dediğin gibi kardeş kardeş yatmıştık. Bana bu şekilde güven verdi insanın sevdiği insanlar beraber uyuması bence gayet hoş bir şey ve aramızda bir şey de yaşanmadı. fakat ikinci gidişimde de öyle olur sanmıştım niyetini hiç belli etmeyen pislik biri karşısına çıkan bilir umarım Allah sizleri bu tip insanlarla karşılaştırmaz yaşayan bilirr

ooo senin son moda erkeği tanıma yöntemi hakkında hiç bilgin yokmuş, adamla birlikte olacaktın ki niyetini anlayasın
neyse bu göndermeli bir şakaydı, gelelim konumuza; sen akıllılık edip elinden kurtulmuşsun, arkana bakmadan kaçmaya devam et
tamam belki bu arada çok hoş şeyler de yaşamamışsın, ama belki de o an kurtulabilmek için yaptın bunu. sakın bu konuda kendini suçlu hissetme, psikolojine yerleşip ileride evlilik hayatını etkilemesine izin verme. elinden daha kötü şekilde çıkabilirdin, o zaman neler hissedeceğini düşün ve bu haline şükret.

Bunu yazdığım için tepki alabileceğimi biliyorum.
Ama yine yeni üyelik ve ilk konu cinsellik temalı.
Başlarken "sevgilim" biterken "ayrıldık, sapık vs." demişssiniz.
İnsan öfkeli olduğu birinden bahsederken asla sevgilim demez.
En fazla "eski sevgilim" der ki; onu bile demez, görüştüğüm adam falan der, sonuçta sizi mutsuz etmiş, korkutmuş, incitmiş.
Sonrasında yazanlar zaten ayrı karmaşa.
Hem bekaret çok önemli hem sevgilide kalmaca.
Nitekim ya konu gerçek değil yahut siz tutarlı düşünemiyorsunuz.

Adi sapık tavırlara bak yaa hadım etceksin böylesini aklı başına gelcek...

Ellemeye kıyamamak gerçekten sevseydi olabilecek bir durumdu ki ilk evinde kalışımda öyle bir izlenim verdi. Umarım başka kimsenin canını yakmaz ama bu şahıs dediğim gibi bir sürü kızla yazışmakta ve bu kızların gözü de umarım açılır.

Ben o zamanlar ona karşı hissettiğim duygular ile sevgilim dedim ve ondan sonra o insana karşı görüşlerim değişti bunlar gayet normal şeyler sizin bir insana karşı duygularınız ömür boyu aynı kalıyormu.
Konunun fake olduğunu düşünüyorsanız merak etmeyin gerçek bu konu beni çok incittiği için üyelik açtım ve içimi döktüm. Allahım üzerine yemin ederim burdan. Ben zaten incinmişim neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamadım. Bekaret önemli benim için sevgilide kalmaca demişsiniz anlayamadım görücü usulü ile mi evlenecektim. Tabii ki insanlar birbirini tanıyacak görüşecekler bazı özel şeyleri de hayatlarını birleştirince yaşamalılar bu benim fikrim. Tabii ki tecavüz gibi talihsiz olaylara sözüm yok. Ama sizin ne demek istediğinizi anlayamadım

off eğer dediğin gibiyse, bu tarz konulara cevap yazdığımda kendimi enayi gibi hissediyorum. 2. üyeliğe karşı değilim, hadi diyelim çok özel bir konuyu paylaşmak istedin ve ayrı bir üyelik açtın. hadi buna amenna, ama fake konulardan nefret ediyorum, bu konu içinse bilemedim açıkçası.
ha bir de hani 2. üyelik yasak diyordu bu site. nasıl anlıyorlar, ya da benim anladığım 2. üyelik anlaşılmıyor. çünkü eminim binlerce 2. üyelik vardır bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…