telefon joker hakkımı her gün kullanıyorum bu arada görüşsekte görüşmesekte hiç konuşmamak bencede garip sadece 1 saatten fazla olmasın özleşelim biraz da ne olmuş yaniAhaha o her zaman olamadığı için telefon seçeneği de el altında bulundurulmalı mecburen.
Ne emmeye geliyorsun ne gömmeye. Hem ayranim dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin diyorsun. Bu kadar atasözü yeterli olmusturahhahshsjshhs o bana aynısını yapsa trip atarım 1 gün haklısın. Genel olarak yanlış anlaşılmış ben bir iki cümle kurup yüz yüze konuşuyoruz yeaa arama beni demiyorum genel bi sohbet hep oluyor zaten bi yarım saat ama fazlası insan haklarına saldırıhic arayıp sormasın değil tabiki olur mu öyle de depresyona girerim uzatmasın yeter
yok ikna olmadım bir kaç tane daha söyle ahahhahsjsjdNe emmeye geliyorsun ne gömmeye. Hem ayranim dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin diyorsun. Bu kadar atasözü yeterli olmustur
Tamam ben ikna oldum. Yeter o kadar. Sevgilini ikna etmemiz lazım.telefon joker hakkımı her gün kullanıyorum bu arada görüşsekte görüşmesekte hiç konuşmamak bencede garip sadece 1 saatten fazla olmasın özleşelim biraz da ne olmuş yani
Tencere dibin kara , damlaya damlaya göl olmuş.yok ikna olmadım bir kaç tane daha söyle ahahhahsjsjd
ahahhshahahksjs evet ya denedim bi kere yanlış anladı ben ayak uyduracağım artık minik ayımaTamam ben ikna oldum. Yeter o kadar. Sevgilini ikna etmemiz lazım.
kasımpaşaTencere dibin kara , damlaya damlaya göl olmuş.
Bilmem olabilir miyim sen benden daha iyi biliyor gibisin sankiSevgililik döneminde 8 saat konuştuğumu bilirimsen daha önce gerçek anlamda seni saatlerce telefona bağlayacak bi uyum ve his yaşamamış olabilir misin ? Çünkü bu adamla evlensen yemek yapıp suratına bakasın da gelmeyebilir o normal olan senin hisler normal mi onu düşün ?
Ben yarım saate okeyim eğer ekstra bir durum yoksa sonrası ı ıhhBenim için de max 10dk sonra yoruluyorum sıkılıyorum
Aynen öyle ben mesela bir goygoy muhabbeti varsa yani hali hazırda bir muhabbet oluğu zaman okeyim kapatmak istemem hatta ama o muhabbet bittikten sonra yeni bi muhabbet açmaktan ziyade kendim ile baş başa kalmak istiyorum yalnızlıktan keyif aldığım için de olabilir bilmiyorumAy yok ben de öyleyim. Ergenlikte severdim konuşmayı mesajlaşmayı şimdi yaş gidince zırt pırt saatlerce konuşup mesajlaşamıyorum. Baya keyfim yerinde olmalı bir de önemli bir konu olmalı uzun konuşmam için
Sekiz saat konuşmak normal 1 saat konuşmak anormalSevgililik döneminde 8 saat konuştuğumu bilirimsen daha önce gerçek anlamda seni saatlerce telefona bağlayacak bi uyum ve his yaşamamış olabilir misin ? Çünkü bu adamla evlensen yemek yapıp suratına bakasın da gelmeyebilir o normal olan senin hisler normal mi onu düşün ?
Yok eğer telefonda uzun süre konuşmuyorsan muhtemelen kocandan iğreniyorsundur, kanepe de yatırıyorsundur ve hatta yakın zamanda boşanacaksındırSekiz saat konuşmak normal 1 saat konuşmak anormaltamam hepimiz nefret ediyoruz eşlerimizden bir sen çok seviyorsun. Bravo…
Bu izlenime vardıysan nefrete tamamSekiz saat konuşmak normal 1 saat konuşmak anormaltamam hepimiz nefret ediyoruz eşlerimizden bir sen çok seviyorsun. Bravo…
Yazdıklarına göre yorumum buBilmem olabilir miyim sen benden daha iyi biliyor gibisin sankiSende eşinden ziyade konuşmayı seviyor olabilir misin peki hiç düşündün mü?