Sevgilim ve telefon fantezisi

ahhahshsjshhs o bana aynısını yapsa trip atarım 1 gün haklısın. Genel olarak yanlış anlaşılmış ben bir iki cümle kurup yüz yüze konuşuyoruz yeaa arama beni demiyorum genel bi sohbet hep oluyor zaten bi yarım saat ama fazlası insan haklarına saldırı 😂 hic arayıp sormasın değil tabiki olur mu öyle de depresyona girerim uzatmasın yeter🤣
Ne emmeye geliyorsun ne gömmeye. Hem ayranim dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin diyorsun. Bu kadar atasözü yeterli olmustur😂

Sevgililik döneminde 8 saat konuştuğumu bilirim 😄 sen daha önce gerçek anlamda seni saatlerce telefona bağlayacak bi uyum ve his yaşamamış olabilir misin ? Çünkü bu adamla evlensen yemek yapıp suratına bakasın da gelmeyebilir 🤣 o normal olan senin hisler normal mi onu düşün ?

Sevgililik döneminde 8 saat konuştuğumu bilirim 😄 sen daha önce gerçek anlamda seni saatlerce telefona bağlayacak bi uyum ve his yaşamamış olabilir misin ? Çünkü bu adamla evlensen yemek yapıp suratına bakasın da gelmeyebilir 🤣 o normal olan senin hisler normal mi onu düşün ?
Bilmem olabilir miyim sen benden daha iyi biliyor gibisin sanki😂 Sende eşinden ziyade konuşmayı seviyor olabilir misin peki hiç düşündün mü?

Ay yok ben de öyleyim. Ergenlikte severdim konuşmayı mesajlaşmayı şimdi yaş gidince zırt pırt saatlerce konuşup mesajlaşamıyorum. Baya keyfim yerinde olmalı bir de önemli bir konu olmalı uzun konuşmam için
Aynen öyle ben mesela bir goygoy muhabbeti varsa yani hali hazırda bir muhabbet oluğu zaman okeyim kapatmak istemem hatta ama o muhabbet bittikten sonra yeni bi muhabbet açmaktan ziyade kendim ile baş başa kalmak istiyorum yalnızlıktan keyif aldığım için de olabilir bilmiyorum😅

aynen bende fazla muhabbeti sevmiyorum kendimede vakit ayirmaliyim canim isterse yazayim messjima gec yazdn sacmaliklari

Sekiz saat konuşmak normal 1 saat konuşmak anormal😂 tamam hepimiz nefret ediyoruz eşlerimizden bir sen çok seviyorsun. Bravo…

Telefon fantezisi deyince benim kafada canlananlar asjsjsjjsjs
Yani bence herkesin birbirine saygı duyması lazım. Sen biraz ödün vereceksin gönlünü yapacaksın o da sohbeti biraz kısa tutacak. Orta yolu bulmazsan gider başkasıyla konuşur adam konuşmayı seviyorsa

İnsan sevdiği, hoşlandığı kişiden sıkılmaz. Eşimin görev dönüşü, benim tatilime denk gelmişse, mecburen uyuması gerektiği için, o uyurken çatlıyorum 😅 Gün içerisinde aramak, sohbet etmek isterim ama çalışırken bu pek mümkün olmuyor.

X