Sevgilim ve geçmişi

Kötü biri değil huylarıda iyidir benimle cok ilgilenir ben benim güvencem yok dedim oda kim boşanmak için evlenir dedi hatta kendi gitti 7bin TL ye eşya aldı ben diyorum. Ki hani bende birşeyler alayim sen sadece yanımda ol herşeyi ben yaparım diyo deli mi bu adam boşanacak olsa bu kadar borca girer mi
kusura bakma da bulmuş senin gibi her dediğine inananı gencini gözünü boyayacak tabiki , aynı yaşlarda olduğum hem cinslerimin bu kadar saçma sapan davranmaları beni çok sinirlendiriyor :110:

Kötü biri değil huylarıda iyidir benimle cok ilgilenir ben benim güvencem yok dedim oda kim boşanmak için evlenir dedi hatta kendi gitti 7bin TL ye eşya aldı ben diyorum. Ki hani bende birşeyler alayim sen sadece yanımda ol herşeyi ben yaparım diyo deli mi bu adam boşanacak olsa bu kadar borca girer mi
Onu sana odettircek

Senlede kacar , 1 sene sonra.kapiya koyar el aleme beni aldati der..

Kac kurtar kendini boyle adamdan ..
Boyle adamla gelecegin felan olamaz adamin kendine hayri yokki sana olsun..

Ailen ne deyiyor sevgilin hakkında yavrucum,yoksa senide mi kaçıracak bu adam.
Hiçbir aile böyle bir adama kız vermezde.

kusura bakma da bulmuş senin gibi her dediğine inananı gencini gözünü boyayacak tabiki , aynı yaşlarda olduğum hem cinslerimin bu kadar saçma sapan davranmaları beni çok sinirlendiriyor :110:
:KK42::KK42: saf değilim ama saçma bunu bende biliyorum ama vazgecemiyorum

ya inanamıyorum cevaplarına, yok 100.000 liralık bişe imzalayacaklarmış da dayak aldatma vs olursa yok eşya alıyorumuş sevmese borç yapar mıymış
heyy allahım süzme saflık bu
ya da konu fake
fake gibi gelmedi bana böyle şeylere kananlar var çünkü malesef , ama inşallah fake tir de bir insan bile bile kendini yakmaz inşallah

:KK42::KK42: saf değilim ama saçma bunu bende biliyorum ama vazgecemiyorum
neden vazgeçemiyorsun ? her insana başta böyle gelir unutamam onsuz yapamam falan ama unutuluyor merak etme bence sevgiline ailem onay vermiyor ailemin onaylamadığı bir evlilik yapmak istemiyorum deyip yollarını ayır , ailene de yazık değil mi gencecik kızları ne idüğü belirsiz bir adama kapılmış gidiyor :KK43::KK43:

Insan okuyacak bunlari insan....sana ogretmedilermi virgul koymayi,nokta koymayi...
Bak bi yazdigina.kocahikayende bir tane noktan yok.el insaf..
Paragraf hak getire.
Cumle yaziyorsun nokta koymadan diger cumleye giriyosun...valla yordun beni
O adamdanda uzak dur...kisa ve net..gecmis gecmiste kalmis triplerine girip yakma kendini.

neden vazgeçemiyorsun ? her insana başta böyle gelir unutamam onsuz yapamam falan ama unutuluyor merak etme bence sevgiline ailem onay vermiyor ailemin onaylamadığı bir evlilik yapmak istemiyorum deyip yollarını ayır , ailene de yazık değil mi gencecik kızları ne idüğü belirsiz bir adama kapılmış gidiyor :KK43::KK43:
Ailem bunu haketmiyor bende haketmedim basta demedi bana bilsen severmiydim ayrılmaya karar veriyorum uygulayamadab öyle bana karşı kötü değil be de sütten çıkma ak kasık değilim diyorum kendi kendime

X