Sevgilim ve geçmişi

ilk 2 karısını zaten gerçekten sevmemiş seni seviyor bitek çok mutlu olacaksınız, kızım sen kk ya üye olmayı becerebildin de okuma yazman mı kötü bir iki dolaşsan burda tövbe der yanına yaklaşmazsın

Başım döndü okurken nasıl bir hikaye bu nası karmaşık bir aşk hayatı :KK70:

Biz de kendimizi marjinal sanıyoruz valla :KK70:

belki adam gerçekten değişmiştir ama yine de güvenilmez hele ki ailenin onayı olmadan kesinlikle :stop: kaçmam gerek ne demek yaa kendinde misinnn ? hiç güven vermiyor adam neye güvenerek kaçacaksın , biraz burdaki konuları oku aklın başına gelir belki :110:

Arkadaşlar, artık ciddi ciddi düşünmeye başladım, dünyada ekonomik kriz yerine erkek kıtlığı var da biz mi bilmiyoruz ?? nerede sorunlu, problemli tipler varsa, bayanlar hep onların peşinde kul köle. seçmece gibi. Kesin kıtlık var kesin!

İnsan çekeceği çileye aşık olur der annem. Sonu belli. Baştan ayan beyan açık her şey. Kurtul şu adamdan. Daha düzgün, geleceği olan biriyle geçir hayatını, unutma sadece bir ömrün var. O ömrünü güzel yaşamak varken problemli bir geçmişi olan birini adam etmeye çalışmakla uğraşma. Kimseyi değiştiremezsin, unutma.

Aşk nasıl bu kadar kör ediyor sizi anlamıyorum, kardeş siz de mi sorun bizde mi anlamadım. Uyan kızım uyaaannn.

Noktalama işaretlerini kullanmayı denerseniz ben de o zaman okumaya değer bulurum konunuzu.
Gözlerim yoruldu, ayırt edemedim cümleleri ve daha başındayken bıraktım okumayı.

Ne bahtsizmisim ben birini seviyorum olanlara bak of off

bahtıkara yaparsın evlenince soyadını. tabi seninle evlenirse :) kaçınca yanına bi imam getirir sen de evlendim sanırsın oldu bitti maşallah. sonra hamile kalırsın , seni boynuzlar çünkü değiştin der. sen de dönersin tıpış tıpış,

X