Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar haklısınız ki. Ama o da bunun farkında. Ayrılık sanırım yaradı çünkü ilgisini daha çok belli etmeye başladı, kendimi düzelticem vs diyor, buna yönelik de şeyler yapıyor. Kafam çok karışık. Yanıt için teşekkür ederimKimsenin psikolojik danışmanı, destekçisi, iyileştirici değiliz.
Baştan bir şeyler olmamış gibi.
Kendinizi hırpalamayın.
Ben de devam ettirmek istiyorum umutluyum ama eski sevgili meselesi beni çok huzursuz ettiZamana bırakın. Üstüne düşmeyin. İzle bakalım ne yapacak. Kendini de kaptırma. Bak bakalım nasıl yol çiziyor. Ona göre karar verirsin
Sizi değil, şefkatinizi özlemiş, şifanızı özlemiş. Kendini tedavi ettirip yine gidecek. Her yaralandığında geleceği yersiniz siz.O kadar haklısınız ki. Ama o da bunun farkında. Ayrılık sanırım yaradı çünkü ilgisini daha çok belli etmeye başladı, kendimi düzelticem vs diyor, buna yönelik de şeyler yapıyor. Kafam çok karışık. Yanıt için teşekkür ederim
İşte o yüzden diyorum ki kaptırma kendini. İzlemede ol. Kendisi adım attıkça at. Verdikçe sen de verici ol.Ben de devam ettirmek istiyorum umutluyum ama eski sevgili meselesi beni çok huzursuz etti
Ttavmazedeyse psikoloğa gitsin. Sizin suçunuz neO kadar haklısınız ki. Ama o da bunun farkında. Ayrılık sanırım yaradı çünkü ilgisini daha çok belli etmeye başladı, kendimi düzelticem vs diyor, buna yönelik de şeyler yapıyor. Kafam çok karışık. Yanıt için teşekkür ederim
Ya yemin ederim kadınlarla erkekler rol değişikliğine uğramış bu salgında Ne çok trip atan, kaçan kovalanır modunda hem hoşlandığını söyleyip hem '' uzak kalalım '' diyen erkekler varmış ya. Çocuk mu bu Allah aşkına herkesin geçmişte az çok yaşadığı güvensizlik, acı sıkıntıları var. Kimsenin psikoloğu değilsiniz eski sevgilisi karşısına çıkarken hiç aldatılma durumları aklına gelmemişte sizin yaptığınız hatayla mı dank etmiş? Ben muhabbetimizin iyi gittiği beğendiğim birini bile hiç düşünmeden sildim çünkü eski sevgilisi yüzünden hastanelik olmuş hala aşk acısı çekiyordu yarasını kapatacak sözleşmeli sevgili arar gibi birilerini arıyordu Çok ilgi gösteriyordu ama ben öyle durumlarda ilgi, güzel söz ırt zırttan etkilenmem kalbi hala başkasına ait biri için '' acaba? '' bile demem.Merhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Bu ilişkiden hiç umutlu olma. Çünkü diğeriyle yaşanmışlıklar var anılar var. Seni tanımıyor bile. İlk fırsatta seninle tartışıp, araya mesafe koyup eski sevgilisine yazacaktır. Belli ki onu unutamamış. Zira 13 gün bile boş kalamamış. Mutluluk dileyip sen aradan çekil. Çünkü terk edileceksin.Merhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Eski sevgilisiyle zaten üniversite yüzünden ayrılmışlardı anlaşarak yani :/ :/ Benim asıl kafama takılan, mesajda uzak kalalım yazdıktan 1 gün sonra ben onu arayınca hemen barıştı benimle, sonra “kıza söyleyeyim gelmesin” falan dedinasıl ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. eski sevgilisine de dönmüş sana da dönmüş.
bi dönmediği o aradaki travmatik sevgilisi kalmış.
Bu travmatik ilişkiler yalan dolan ya, maks lise aşkı. Öncesi de ortaokul artık. Oluru yok bu ilişkinin bırak gitsinMerhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Sizi değil, şefkatinizi özlemiş, şifanızı özlemiş. Kendini tedavi ettirip yine gidecek. Her yaralandığında geleceği yersiniz siz.
Ya hakikaten 18 yaşında nasıl bir travmatik ilişkin olabilir senin flfkfk veletteki dillere bakBu travmatik ilişkiler yalan dolan ya, maks lise aşkı. Öncesi de ortaokul artık. Oluru yok bu ilişkinin bırak gitsin
Eski sevgilisiyle zaten üniversite yüzünden ayrılmışlardı anlaşarak yani :/ :/ Benim asıl kafama takılan, mesajda uzak kalalım yazdıktan 1 gün sonra ben onu arayınca hemen barıştı benimle, sonra “kıza söyleyeyim gelmesin” falan dedi
Kantinde Berkesu’yla görmüş ablasıYa hakikaten 18 yaşında nasıl bir travmatik ilişkin olabilir senin flfkfk veletteki dillere bak