- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Sevgilinize güveniyorsanız düşmesin bence kafanız daha rahat olsun
Bu şüpheyi iyi bilrim insanı kemirir yer bitirir ama bu yüzden bu insanlar yüzünden mutsuz olmaya değmez canm sen sevgilini biliyorsan oda kendini biliyorsa
Sevdiğin adamı senden başkası iyi tanıyamaz, kuzenin bile..
Aklını çelmelerine izin verme..
Bi kere adam sana rahatsız oluyorsan kapatabilirim, yeter ki sen üzülme demiş..
Bu kadar içine attığın derdin çözümü senin dudaklarından çıkacak iki kelimeye bakar..
''evet,kapat'
Bu kadar..
Evet zaten sonu boyle olacak diyeceğim bunu. Kapansın istemiyorum diyeceğim.
Ama o kadınlari anlamaya calisiyorum nedenini garip Bi his bu. Bir grup seklinde bunlar. Bes altı kisi. Hic biri de birbirini tanımıyor bu kadınların. Bilinçli yapılıyor gibi görseniz otomatik mı bunlar dersiniz
canım bende de aynı durum var . erkek arkadasımın benle oldugu resmini sadece erkek arkadasları begenmiş bensiz resmini bütün kız arkadasları begeniyo üstelik aynı anda koyuyo . sonucta bi erkek arkadasımız olsa hem kendi hemde kız arkisiyle resmini begeneriz . bende anlamadım bunları üstelik tanışmıyorum bile ki diyim belki uyuzlardır bana .
Iyi de bak sende demissin tanımıyorum tanışmıyorum bile. Bende tanışmıyorum. Bize nasıl tanımadan uyuz oldu bunlar
Yahu herkes sevgilimin peşinde modundan bi çıkın artık :) Olaylara basit yaklaşın... Altı üstü bir beğeni, İnstagram zaten fotoğraf üzerine kurulu bir paylaşım sitesi, beğenecek tabii, ne yapacak... Kuzeniniz de gerçekten ilginçmiş, oturup tek tek resimleri mi incelemiş :) Bence sizin kafanızı da boşuna karıştırıyor... Seninle birebir iletişimleri olmamıştır, bütün iletişimleri erkek arkadaşınla kuruludur, ben de özel hayatına birebir girmediğim insanların sevgilileriyle fotoğraflarını beğenmem ama tek fotoğrafını beğendiğim olmuştur, özel hayatına birebir girmemişimdir ama sevdiğim biridir mesela... Küçük şeyler, anlam yükleyip kendinize huzursuzluk çıkarmayın... Bakın ne güzel bir ilişkiniz var, erkek arkadaşınız da gayet aklı selim yorumlar yapıyor... Ortada anormal bir şey yok, çok rahatsız oluyorsanız söyleyiverin, kapatsın hesabını ya da bulsun bir çözüm...
Yahu herkes sevgilimin peşinde modundan bi çıkın artık :) Olaylara basit yaklaşın... Altı üstü bir beğeni, İnstagram zaten fotoğraf üzerine kurulu bir paylaşım sitesi, beğenecek tabii, ne yapacak... Kuzeniniz de gerçekten ilginçmiş, oturup tek tek resimleri mi incelemiş :) Bence sizin kafanızı da boşuna karıştırıyor... Seninle birebir iletişimleri olmamıştır, bütün iletişimleri erkek arkadaşınla kuruludur, ben de özel hayatına birebir girmediğim insanların sevgilileriyle fotoğraflarını beğenmem ama tek fotoğrafını beğendiğim olmuştur, özel hayatına birebir girmemişimdir ama sevdiğim biridir mesela... Küçük şeyler, anlam yükleyip kendinize huzursuzluk çıkarmayın... Bakın ne güzel bir ilişkiniz var, erkek arkadaşınız da gayet aklı selim yorumlar yapıyor... Ortada anormal bir şey yok, çok rahatsız oluyorsanız söyleyiverin, kapatsın hesabını ya da bulsun bir çözüm...
Ben de çok samimi olmadığım birinin kız arkadaşıyla fotoğraflarını beğenmezdim.
Sonuçta kız arkadaşı beni tanımıyor, "bu kim" diye tatsızlık çıkarmasın derdim. Sizde tam tersi olmuş.
Kadınlar kıskançtır caanım hele ki sizden yaşça büyük olup ilişkisi olmayan kadınlarsa normaldir. Hatta fotoğrafınıza bakınca bu güzel çocuk bula bula bu uyuzu mu bulmuş diyorlardır.Boşuna kafanı kurcalamasın bu konu. Erkek arkadaşına güvenmeye devam edebilirsin. iş icabı kabul edilebilir flörtöz konuşmaları oluyordur hatun kişilerle aman da çok güzelsiniz çok şıksınız kilo mu verdiniz gibi. Sadece kadınların kıskançlığı yani. Senin kıskanman gerken bir durum yok. fotoğraflarınızı ekleyip gözlerine sokmaya devam et
Erkek arkadaşınıza güveniyorsanız nerede durması gerektiğini mesafesini biliyorsa sorun yok bence kızlar sizin fotoğraflarınızda görünmek istememiş olabilirler kıskanıyor olabilirler bilemeyiz ee herkesi silecek haliniz olmadığına göre içinize kuşku düşürmeyin.Ayrıca kuzeniniz de de ne göz varmış öyle bütün resimlere bakıp onunmu analizini çıkarmış
Ahaha ya benim kuzen biraz meraklı. Okulu bitti is bulamadı. Sosyal medyaya duskun oldu. Oturmus incelemiş iste eniştenin ailesini merak ettim bakmak istedim dedi. Analizi sağlam yapmis ama. Aldatildigi icin daha once den belkide beni korumak amaçlı bunlara dikkat ediyor bilmiyorum kırmakta istemedim onu.
Erkek arkadasımdan yana sorunum yok dediğim gibi cok şükür mesafesini korur eder. Bu olay beni sıktı sadece herkeste boyle mı diye merak ettim rahatlamak icin
Herkes selam. Bir senelik bir iliskim var erkek arkadasım aklı basında dürüst birazda iyi kalpli (halk deyimiyle saf ) biri.
Herseyi anlatır soyler paylaşır. Dürüsttur kotu olsada saklamaz. Diyeceksiniz ki olay nedir bacım?
Olay sudur. Erkek arkadasım sosyal paylasma sitesinde uye. Bende üyeyim. Fotograf paylaşımı yapıyoruz. Ikimiz de fotograf çekmeyi cok seven insanlarız cunku. Sevgilimin ısı gereği kadın tanıdığı fazla. (Tekstil sektöründe). Bu sosyal paylaşım platformun da is cevresinde ki arkadaşları da var haliyle. Bu kadınların buyuk oranı ondan yasca buyuk ama guzel hoş bakımlı insanlar.
Birde okuduğu okuldan kalma arkadaşları mevcut. Onlar da onunla yaşıt.
Gereken istatistiği verdiğime gore konumu yazayım.
Bu kadinlar hatta sevgilimin kuzeni ve ablası hariç tum kadinlar bizim ortak fotograflarımıza tek like atmazken sevgilimin beni dahil etmediği etiketlemedigi ne kadar fotograf varsa düzenli olarak like atıyorlar.
Bunu ben farketmemistim aslında. Şifrelerimiz ortak ve kendisine güvenim oldugu icin hic kotu düşünmedim. Gecen gün kendi meraklı kuzenim bunu dile getirdi. Sizin likelarda niye hic eniştenin kız arkadaşı yok diye.
Sonra bir baktım harbiden oyle. Bize ait paylaştığımız ortak olan (hani illa ikimizin fotografı da degil misal bir sarki paylasmisti bana etiket yapıp ) hic birinde bu hatunlarin esamesi yokken sevgilim sacma gökyüzü fotosu koyduğu an bu ablalar like yağmuruna tutuyor.
Kendisi ısı icin baska bir sehre gitmişti. Gecen gün bu ablalardan biri fotografın altına iyi eğlenceler iyi gezmeler yazmış.
Adam is icin gitmiş. Muhabbeti yok. Samimi degil.
Yavaş yavaş kotu düşünmeye basladim. Bilmiyorum hata mı ediyorum.
Sorum su size. Sizde boyle yapan var mı? Yani arkadasinı is arkadasinı sevgilisiyle like yapmayıp diger her fotosuna her gün like atar mısınız?
Ben en azından kendi adıma yapmam ya diyorum. Sevgilim de Saf saf bisi yok ki bunda diyor.
Bu olanlar normal mı? Yoksa bu hanım kardeşler farklı seyler pesinde mı ?
Etiketleri kimlerin görebileceğini ayarlayabiliyorsunuz aynı siteden bahsediyorsak,belki onlardan gizlemiştir.
Bana kalırsa en azından bir tanesinin beğenmesi gerekirdi,hepsi aynı kafada olamaz diye düşünüyorum.