- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Aslında normal diyecektim ama şu olaydan sonra diyemiyorum.
Sevgilinizin tek olan bütün resimlerini beğeniyorlar ve sizin ikinizin olduğu resimleri ne hikmetse seçiyorlar.
Bunun altında birşey ararım ben. ve çok saçma resmen bilerek ve kasıtlı yapılmış bir durum
Sevgiliniz gerçekten bunun farkında değil mi. ?
Üstelik bir kadınla hiç samimi değilmiş ve resminin altına iyi gezmeler bilmem ne yazılmış ya hadi bunlar neysede şu resim konusu Resmen kasıtlı birşey yani. Öyle olmayan insan şahsen sizin ikinizin olduğu resimleride beğenir .
Bence bu durumu sevgilinizle konuşmalısınız herkez iyiniyetli saf değil ne yazıkki keşke öyle olsalar
Rahatsızlığınızı dile getirin ve bu resim konusunda aynen böyle anlatın bakalım ne diyecek.
Herkes selam. Bir senelik bir iliskim var erkek arkadasım aklı basında dürüst birazda iyi kalpli (halk deyimiyle saf ) biri.
Herseyi anlatır soyler paylaşır. Dürüsttur kotu olsada saklamaz. Diyeceksiniz ki olay nedir bacım?
Olay sudur. Erkek arkadasım sosyal paylasma sitesinde uye. Bende üyeyim. Fotograf paylaşımı yapıyoruz. Ikimiz de fotograf çekmeyi cok seven insanlarız cunku. Sevgilimin ısı gereği kadın tanıdığı fazla. (Tekstil sektöründe). Bu sosyal paylaşım platformun da is cevresinde ki arkadaşları da var haliyle. Bu kadınların buyuk oranı ondan yasca buyuk ama guzel hoş bakımlı insanlar.
Birde okuduğu okuldan kalma arkadaşları mevcut. Onlar da onunla yaşıt.
Gereken istatistiği verdiğime gore konumu yazayım.
Bu kadinlar hatta sevgilimin kuzeni ve ablası hariç tum kadinlar bizim ortak fotograflarımıza tek like atmazken sevgilimin beni dahil etmediği etiketlemedigi ne kadar fotograf varsa düzenli olarak like atıyorlar.
Bunu ben farketmemistim aslında. Şifrelerimiz ortak ve kendisine güvenim oldugu icin hic kotu düşünmedim. Gecen gün kendi meraklı kuzenim bunu dile getirdi. Sizin likelarda niye hic eniştenin kız arkadaşı yok diye.
Sonra bir baktım harbiden oyle. Bize ait paylaştığımız ortak olan (hani illa ikimizin fotografı da degil misal bir sarki paylasmisti bana etiket yapıp ) hic birinde bu hatunlarin esamesi yokken sevgilim sacma gökyüzü fotosu koyduğu an bu ablalar like yağmuruna tutuyor.
Kendisi ısı icin baska bir sehre gitmişti. Gecen gün bu ablalardan biri fotografın altına iyi eğlenceler iyi gezmeler yazmış.
Adam is icin gitmiş. Muhabbeti yok. Samimi degil.
Yavaş yavaş kotu düşünmeye basladim. Bilmiyorum hata mı ediyorum.
Sorum su size. Sizde boyle yapan var mı? Yani arkadasinı is arkadasinı sevgilisiyle like yapmayıp diger her fotosuna her gün like atar mısınız?
Ben en azından kendi adıma yapmam ya diyorum. Sevgilim de Saf saf bisi yok ki bunda diyor.
Bu olanlar normal mı? Yoksa bu hanım kardeşler farklı seyler pesinde mı ?
kıskançlık başka ne olabilirki ama şunu diyim bu çok şeyin göstergesi sevgiline göre bişey yok çünkü erkekler çakmaz bu işlerdenart niyetle yaklaştıkları belli ama altından bişey çıkmaz inşallah bide bunu sana söyleyen kimin kuzeni seninmi sevgilininmi? eğer sevgilinin kuzeni ise bildiği bişey vardır senin gözünü açıyodur
Konuştum onunla. Anlattım. Bak boyle boyle ortağa tek like yok canım benim bu ne is görmüyor musun dedim.
Ama kendisi denk gelmiştir ya oyle seyler düşünemezler benimle ilgili diyor.
Yok benden büyükler olmayacak şeyi düşünemezler diyor. Senden oncede bu insanlar vardı hic birşeylerini görmedim ki takma kafana bunları diyor.
O diyor ben şişiyor. Gittikçe takmaya basladim kafama
Sizin de etiketlendiğiniz şeyleri beğenip sizin bildirimlerinizde zırt pırt görünmek sitemiyor olabilirler ya da sevgilinize kendilerince asılıyor olabilirler. Abartı bir şey yapmadıkları sürece bir sorun yok bence. Sevgiliniz gerekli mesafeyi ayarlayarak durumu kontrol altında tutacaktır.
Yok benim kuzenim. Kendisi biraz meraklıdir. Oturmus bakmış kimler like yapıyor iste benim sevgilimin ailesini bulmak icin yapmış daha dogrusu nasıl insanlar diye.
O söyledi ben oyle farkettim. Ama bu kadınlara ne yapacagım ben.
Bunu anneme de anlattım ben. Bana eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur seninki olayı büyütme diyor
erkekler ya bu konularda ya çok saf
yada dışardan biri tarafındn ilgi gösterilmek begenilmek hoşlarına gidiyor
bende art niyet sezdim
Ya sevgiliniz nasıl bu kadar emin ki
'öyle düşünmezler' nerden biliyor o insanları ne kadar tanıyor ? Da o insanlara bu kadar güvenebiliyorlar
Hadi 1 olmaz 2 olmaz ama resmen bir kasıtlı birşey bu. .
Takılmıcak birşey değil sizi çok iyi anlıyorum erkek arkadaşınız sizi rahatlatmak için bunları söylesede ortada birşeyler olduğu belli
kimin ne düşüneceğini kimse bilemez erkek arkadaşınız çok rahat gerçekten.
Hem sizin bu kadar üzüldüğünüzü ne bilim kafaya taktığınızı biliyor birşeyler yapması gerekmez mi
Laflar olmaz bu işler işte.. Öyle insanlar var ki..
Bu erkek arkadaşınızı saflığı ile ilgilide değil bence orta zekalı her insan biraz düşündüğünde bu durumdan birşeyler sezer.
Mesela ben yapmazdım benım de sevgılımın okulundan arkadaşları vardı kızlar begenıyordu bızım resmımızı ayrım yapmadan am aayrım yapıp özellikle tek oldugu veya senı etıketlemedıgı seylerı begenıyorlarsa vardır bırsey normal degıl bence...
Mesela ben yapmazdım benım de sevgılımın okulundan arkadaşları vardı kızlar begenıyordu bızım resmımızı ayrım yapmadan am aayrım yapıp özellikle tek oldugu veya senı etıketlemedıgı seylerı begenıyorlarsa vardır bırsey normal degıl bence...
Ya aslında o kadar rahat degil hakkını yemeyeyim. Bana dedi kapatayım orayı dedi. Fotograf koymayayım sen üzülme dedi.
Yok dedim. Yani yapacak olan gizli de yapar bisi bari gözümün önünde olsun dedim
Şimdi adam gökyüzü fotografı paylamış, ve arkadaş listesinde ki kadınlar buna like attı diye mi içinize şüphe düştü.. ?
Yahu alt tarafı bir like.
Adamın iş icabı gittiğini senden başkası bilmeyebilir.İyi eğlenceler yazmıştırlar o yüzden.
Bunda ne var ki.
Samimi olduğu biri olsa, onun eğlence amaçlı gitmediğini bilip , zaten öyle bir yorum yazmaz..
Bence fazla abartıyorsunuz..
Ya aslında kapatması mantıklı değil mi
Yapacak olan insan her şekilde yapar , orası açıkken de yapar emin olun.. türlü türlü yollar vardır
Ama erkek arkadaşınız kapatayım demiş. bence kapatsın hiç değilse ne sizin ne de onun moreli bozulur gereksizler yüzünden..
Kapatsın dicem bu gidişle zaten. Ama hani surekli kafamda kalacak bu olay diye korkuyorum. Gerci o kadınların hic biriyle muhabbeti falan yok telefonda vs. Ama simdi bu sefer icime kurt düşecek.
Ama Bi kızmayın ama. Tamam haklısınız da bir tane degil ki bu like yaptıkları. Hani orada ornek verdim ben. Bir tane olsa bende ciddiye almazdim zaten farketmemistim bile ben.
Cok olunca dikkatimi kuzenim sayesinde çekmeye başladı bu olay.