Beraber yururlerken polis arama yapmış bunu karakola almış. Kız da eve gitmiş sanırım. Nasılsa çıkar diye. Sonra orda durunca çocuk geç bir saat aramış beni tutukladılar demiş. Ben öyle anladım. Ama o çocuk neden arandığını biliyordur bence. Polis zaten yolda tutuklayıp metrise atmaz. Karakolda ifade verir savcılık atar cezaevine kaçma şüphesi olduğu için tutuklanmış demek ki. Araması varsa bu çocuk kaciyo
allah kimsenin başına vermesin tabi ama bunlar inanılmaz irrite edici şeyler değil mi ya ?
en iyi ihtimalle anne baba kardeş, evlat gibi çok çok yakın, aynı kandan olanlar için hisler başka olabilir
ama zamanında hafiften flörtleştiğim uzak mesafeden biri vardı
benim şehrime geldi iş için , görüşelim diye tutturdu.
görüştük tabi ben kendisini fazla ciddiye almıyorum belli belirsiz durumdayız çünkü
ertesi gün akşamına beni aramış, duymamışım. mesaj atmış, ben bilmem ne karakolundayım gelebilir misin diye
noldu moldu dedim, arkadaşlarıyla iş yapmak için gittikleri mağazada hırsızlıkla suçlanmışlar
valla ben bişey yapmadım diğerlerinin yanındayım diye oldu beni de suçlu sandılar falan dedi
o kadar rahatsız oldum ki sana anlatamam, allah kahretsin bi geldi başıma bela oldu ne karakolu bana ne yaa falan moduna girdim
karakola da gitmedim elbette
suçsuzsan bırakırlar zaten ben gelsem de yapacak bişeyim yok deyip kesip attım
1 gün sonra salmışlar hepsini. aradı, açmak gibi bi hata yaptım
vay efendim telefonu elime aldım senden mesaj vs var mı diye baktım
ne mesaj atmışsın ne aramışsın, ben çok kötü hissediyorum kendimi sen benim yaptığıma mı inanıyorsun falan dedi
allahım nasıl gerildim nasıl gerildim. elin 2 günlük insanı nasıl gerdi beni o anda
zıtlaşmak da istemedim o anda zaten akşam şehrine dönecekti
telefon poliste diye yazmadım dedim geçtim
sonra bi süre mahkemesi devam etti, hiç hapis yatmadı ama denetimli serbestlikle sokakta gezdi bi süre. tamamen suçsuz insan neden "denetimli" serbest bırakılsın ki ? var bunda bi iş diye düşündüm
bu tip olaylar bende "üff sanki başka derdim yokmuş gibi bi de bu belalarla uğraşıyorum" kafası yaratıyor bende
kınamak için söylemiyorum, bende yarattığı hissiyat böyle oluyor