Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet çok fena.allah kimsenin başına vermesin tabi ama bunlar inanılmaz irrite edici şeyler değil mi ya ?
en iyi ihtimalle anne baba kardeş, evlat gibi çok çok yakın, aynı kandan olanlar için hisler başka olabilir
ama zamanında hafiften flörtleştiğim uzak mesafeden biri vardı
benim şehrime geldi iş için , görüşelim diye tutturdu.
görüştük tabi ben kendisini fazla ciddiye almıyorum belli belirsiz durumdayız çünkü
ertesi gün akşamına beni aramış, duymamışım. mesaj atmış, ben bilmem ne karakolundayım gelebilir misin diye
noldu moldu dedim, arkadaşlarıyla iş yapmak için gittikleri mağazada hırsızlıkla suçlanmışlar
valla ben bişey yapmadım diğerlerinin yanındayım diye oldu beni de suçlu sandılar falan dedi
o kadar rahatsız oldum ki sana anlatamam, allah kahretsin bi geldi başıma bela oldu ne karakolu bana ne yaa falan moduna girdim
karakola da gitmedim elbette
suçsuzsan bırakırlar zaten ben gelsem de yapacak bişeyim yok deyip kesip attım
1 gün sonra salmışlar hepsini. aradı, açmak gibi bi hata yaptım
vay efendim telefonu elime aldım senden mesaj vs var mı diye baktım
ne mesaj atmışsın ne aramışsın, ben çok kötü hissediyorum kendimi sen benim yaptığıma mı inanıyorsun falan dedi
allahım nasıl gerildim nasıl gerildim. elin 2 günlük insanı nasıl gerdi beni o anda
zıtlaşmak da istemedim o anda zaten akşam şehrine dönecekti
telefon poliste diye yazmadım dedim geçtim
sonra bi süre mahkemesi devam etti, hiç hapis yatmadı ama denetimli serbestlikle sokakta gezdi bi süre. tamamen suçsuz insan neden "denetimli" serbest bırakılsın ki ? var bunda bi iş diye düşündüm
bu tip olaylar bende "üff sanki başka derdim yokmuş gibi bi de bu belalarla uğraşıyorum" kafası yaratıyor bende
kınamak için söylemiyorum, bende yarattığı hissiyat böyle oluyor
Çok romantik oldu sen şimdi böyle söyleyene kadar anlamamışım şarkıda ki adamın hapiste olduğunu. Kafiye olsun diye söylüyor gibi geliyorduşu metrisin önü bir uzun alan
bir tek seni sevdim gerisi yalan...
araması varmış ve suçunu bilmiyor musunuz?
Tabi ki iç çamaşırını cıkarmanı isteyecek kadar detaylı arama yapacaklar bakacaklar tuylerını almıs mısınBenim üstümü mü ? Ayy iyice arıycaklar derken yani iç çamaşırımı çıkarmamı isteyecek kadar detaylı arama mı yapacaklar?
İlk bi ciddi ciddi okudum. AhsgajahhahahaMetris part-time cezaevi anlamına geliyor, tek şubesi var o da İstanbul'da. Diğer part-timeda'da işte internet, Netflix, açık büfe var orda mahkumlar sosyalleşiyor. Mısır patlatılıyor, cips falan yeni çıkan dizi filmler konuşuluyor. Film izlemek istemeyenler Facetime'dan istediklerini arayabiliyorlar ama Android telefon sokmak yasak sadece Apple'a izin var.
Ya şaka mısınız? Bu seviye soru sormanız için ya s*lak olmanız lazım ya da fake konu. Adam tecavüzde mi bulundu, bir yeri mi kundakladı naptı bilmeden atlet don götürme peşindesiniz. Donlar %100 pamuk olmalı bu arada, yoksa almazlar.
benim bi akrabam var, 15 yaşlarındayken arkadaşlarıyla bir olup haplanarak bir çocuğa tecavüz ettiAy evet çok fena.
Allah korusun, çocuk çocuğu korumak için gözü dönüp birşeyler yapmak farklı. Hırsızlık gasp uyuşturucu vs gibi şeyler farklı... Ne olmuş, nasıl bir adam konu sahibi yazmadı. Çok iç açıcı gibi gelmedi durumu...
Bazı kadınlar belalı tipleri seviyor, konu sahibi muhtemelen onlardan..
Çok fena ya, kanım dondu...benim bi akrabam var, 15 yaşlarındayken arkadaşlarıyla bir olup haplanarak bir çocuğa tecavüz etti
hapse attılar tabi . biz kestik konuşmayı görüşmeyi zaten köyden de taşınmak zorunda kaldı ailesi
10 sene yattı galiba. görüşmesek de akraba olduğu için bazen haberi geliyor
geçen duydum, kız arkadaşı varmış. yahu cinsel istismarcı sabıkalı herifin ne kız arkadaşı oluyor nasıl bi kız o dedim
bazıları bela seviyor diye cevap geldi ... haksız sayılmazlar
Çok romantik oldu sen şimdi böyle söyleyene kadar anlamamışım şarkıda ki adamın hapiste olduğunu. Kafiye olsun diye söylüyor gibi geliyordu
Ay çok üzüldüm12 eylül darbesinde metris cezaevinde işkence gören bir öğretmenin şiiri.
Öğretmeni niye dövdü?Benim arkadaşımın kardeşi ben onlarda kalırken tutuklanmıştı geçen sene. Eve şafak operasyonu gibi düzenleyip alıp götürdüler biz de arkasından arabayla gitmiştik. Sonra sevgilisi vs görüşmüştü diye hatırlıyorum. Ayrıca kimse kolay kolay hapse girmez benim babama 2 kere ağır ceza davası açıldı hakaret yüzünden bir siyasetçi açtı. Ceza almadı. Bir kere de öğretmenimi dövdü diye dava açıldı yine hapse girmedi. Ne suçu var
Konu bu mu Allah aşkına öğretmenim bana yüzüğü ile kafama vurdu ben suratımı çekince gözüme denk geldi gözüm şişti bunu görünce okula gidince alırım maaş cezası diyince babam da karısının çocuğunun gözü önünde dövdü işte iyi de oldu. Daha ben 9 yaşındaydım o da 1 dersime giriyordu. Baya da sürdü davaÖğretmeni niye dövdü?
Bılıyodur yahu.En önemlisi suçlu olup aranıyor ve siz bunu bilmiyorsanız bu da kötü..umarım suçu ağır değildir ..Başkasına zararı olmamıştır..
Evet konu bu, taciz dayak olmadıkça doktor öğretmen dövmek benim için konu hanfendiKonu bu mu Allah aşkına öğretmenim bana yüzüğü ile kafama vurdu ben suratımı çekince gözüme denk geldi gözüm şişti bunu görünce okula gidince alırım maaş cezası diyince babam da karısının çocuğunun gözü önünde dövdü işte iyi de oldu. Daha ben 9 yaşındaydım o da 1 dersime giriyordu. Baya da sürdü dava
A dava görülmüş sonuç çıkmış hak etmiş almış cezasını da çekmis babam. Herkese vurup duran bir öğretmendi zaten. Babam da dövmeye gitmedi konuşmaya gitti bu çocuğun gözü ne diye. Doktora gidip zaten şikayet etmiştik ama kalkıp babamın karşında alırım maaş cezası beni işten mi atacaklar diyince o da cevabını öyle almış işte. Artık kimsenin çocuğuna vuramazEvet konu bu, taciz dayak olmadıkça doktor öğretmen dövmek benim için konu hanfendi