- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
-
- Konu Sahibi dilaragusel
Sanki başka adam yok ! tez zamanda bu adamdan kendini çekmezseniz,sonra arınamazsınız haberinz olsun. Daha da kötüsü kendinz demişsiniz zaten Özgecan kardeşimizin vakasına dönmesn ALLAH korusun. Kadınlarımız,kızlarımız da biraz uyanık olmalı böyle konular da. Yapmayın lütfen yaa..
Sildim... Hemde kac defa geri ekledi facebooktan. Bazen oyle bisi diyo ki sen bitirdin bu iliskiyi diye...
Yaziom bi bakmisim 2 saat olmus tartisiyoruz... Sinir olmusum.. Uyuyamamisim bu saate jadar hep ayni.
İcimde bir umit acaba duzelir mi diye
Heh demek istediğim buydu. Sonra evlenip " iyi kadın " oluyor değil mi? O ete zarar gelmiyorsa temizim zannediyorlar. Ağzına sağlık ya
Fake olmadığını varsayarak yazıyorum hiç içten içe inanmasam da, aklını başına topla. Özgecan'ın adını da böyle bir konu için ağzına bile alma.
Eğer normal bir biçimde kafan çalışabiliyorsa, herhangi bir zihinsel engel falan olmaması durumundan bahsediyorum. Şu yazdıklarında herhangi bir mantık yok. Okuyorsan okuluna devam et, çalışıyorsan biraz daha tecrübe kazan ki, bu karakterdeki erkekleri kendin başkasına muhtaç olmadan cevabını verip hayatından çıkarabilesin. Diğer koşullarda ne burç, ne kariyer ne de sahip olunan başka bir özellik birini seni yapmak istemediğin bir şey için zorlayamaz.
Ne ilişkisi? Bir haftadır tanıdığınız ve iki defa görüştüğünüz biriyle ne ilişkisi?
Hayır, düzelmez, kesin bilgi.
İşim gücüm olmadığından yazıyorum sonuçta bana dert değil de, bu güne kadar hayatta nasıl kalmayı başardığınız da merak ettim.
Özgecan'a ne oldugunu zannediyor, oraya ben de takılmıştım. Umarım Münevver vakasıyla karıştırıyordur, yoksa ben bunu yolarım lan.
Çok çelişkilisin.Duaylaaaa....
İSTİGARE NAMAZİ KİLDİM SİMDİ UYUYADİM SİZE YAZİOM..
Senin de ağzına sağlık arkadaşım. İnsanın inanası gelmiyor yani. Yani umarım fake dir.Heh demek istediğim buydu. Sonra evlenip " iyi kadın " oluyor değil mi? O ete zarar gelmiyorsa temizim zannediyorlar. Ağzına sağlık ya
Arkadaşım herşey bekaret mi? Sadece et parçasına zarar vermediniz diye, bu adamla yaşayacağın şey normal mi? Ne yazsam şaşırdım kaldım inan. Herkese sor " Allah korkum var " der. İnan bana o korkusu sen o yatağa yatana kadar sürer. Böyle şeyler konuşulmaz, planlanmaz. Sevişmek için sevmek, aşık olmak gerekir.
Simdi ben yasamadim ya hic.
BU COK NORMAL SORUN SENDE DİYO.
BİDE 2 GUN ONCE HAYDAR DUMEN OKU İSTE KENDİNİ SEV OKSA DEDİ.
RESMEN MASTURBASYON YAP DEDİ..
YİNE KAN BEYNİME SİCRADİ SABAH OLUCAK AMA UYUMADİM.
YANLİS ANLAFİYSAN OZUR DİLERİM. BEN SENİN İYİLİGİN İCİN DEDİM DİYO...
O DA BAKİRMİS... KİMSEYLE OLMAMİS. ONDAN BENİ İSRİYORMUS. DAHA ONCE KİMSEYE YAZMAMİS BUNLARİ..
EN BASTA HEP VENİ DENEFİGİNİ DUSUNDUM HEP...
AMA SU GELDİGİM NOJTA VE İSTEKLERİ BU...
PAZAR EVİNE DAVET ETTİ. BAK GOR BİSİ YAPMİCAM DEDİ.
Fake bence. Yoksa böyle saflar var mıdır? Ne yazsam bilemedim.Senin de ağzına sağlık arkadaşım. İnsanın inanası gelmiyor yani. Yani umarım fake dir.
Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...
psikopatlık yolunda gidiyor erkek arkadasınız, kesınlıkle bır daha gorusmek ıstemedıgını net olarak soyle ve ıletısımını kes....
ısrarla arar muhtemelen, cevap verme, 50 kere arar 51.de acarsan 100 kere daha arar. sanslısın ki bir sey yasamadın, yoksa senı kaybetmemek ıcın( muhtemelen dıgerlerı de gıbı) daha da ısrar,tehdıt ederdı. bak bu yonden sanslısın, elinde hıc bır kozu yok... biraz yıpratıcı olur, senı suclayıcı davranır ama hıc bır sekılde oyununa gelme....
(kaybetmemekten kastım,elimin altında hazır bulunsun)
cok net konusuyorum kusura bakma ama en kotusune de hazırlamak ıstedım yol yakınken dön, diye...
TABİKİ.
AMA 1 HAFTADİR BENİ SUCLUYOR BUNU YAPAMAM DEDİM. SOZ YAPSAN DA O İMZA OLMADAN OLMAZ DEDİM...
AMA SU BİİKTE YASAYAN VE EVLİ OLANLAR BENİ İKİLEME GOTURFU.
KARDESİYLE NEDEN TANİSTİRMİYOR SİZCE
TABİKİ.
AMA 1 HAFTADİR BENİ SUCLUYOR BUNU YAPAMAM DEDİM. SOZ YAPSAN DA O İMZA OLMADAN OLMAZ DEDİM...
AMA SU BİİKTE YASAYAN VE EVLİ OLANLAR BENİ İKİLEME GOTURFU.
KARDESİYLE NEDEN TANİSTİRMİYOR SİZCE
Çok ağır konuşurdum şu an ama forum kuralları neyse.
Bekaret kızlık zarı değildir! sen sevişebilrisin başka şeyler yapabilirsin fakat zar durur bu bakire olduğun manasına gelmez ki!
Ayrıca çekici bulunmak, ilgi gösterilmesi hoşuna gidebilir fakat bu kesinlikle yanlış.
Benim de böyle bir sevgilim olmuştu, ilk görüşmemizde annemde yanımda gelmişti. ve hep şükrettim. İyi ki gelmiş.
Bu çocuk benden ayrılmıştı o gün onunla birlikte olmadığım ve annemi getirdiğim için. 2 yıl sonra haberde okudum yengesine tecavüz ettiğini.
Bende eşimle birlikte yaşadım yıllarca. ama ben onu öpmeden o hiç beni öpmeye yeltenmemişti bile... Düşün işte, erkek olan sapık olmak zorunda değil.
Kızım saf mısın? Adam kullanacak enayi arıyor! Hiç kusura bakma yani. Seni saf bulmuş kandiriyor! Fakesin sen! Git ne halt ediyosan et, sanki derdi beni aldı gece gece. Git git sabahı bekleme, şimdi çık git. Allah' ım sen akıl ver!