sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Simdi ben yasamadim ya hic.
BU COK NORMAL SORUN SENDE DİYO.
BİDE 2 GUN ONCE HAYDAR DUMEN OKU İSTE KENDİNİ SEV OKSA DEDİ.
RESMEN MASTURBASYON YAP DEDİ..

YİNE KAN BEYNİME SİCRADİ SABAH OLUCAK AMA UYUMADİM.

YANLİS ANLAFİYSAN OZUR DİLERİM. BEN SENİN İYİLİGİN İCİN DEDİM DİYO...

O DA BAKİRMİS... KİMSEYLE OLMAMİS. ONDAN BENİ İSRİYORMUS. DAHA ONCE KİMSEYE YAZMAMİS BUNLARİ..

EN BASTA HEP VENİ DENEFİGİNİ DUSUNDUM HEP...

AMA SU GELDİGİM NOJTA VE İSTEKLERİ BU...

PAZAR EVİNE DAVET ETTİ. BAK GOR BİSİ YAPMİCAM DEDİ.

Ne ilişkisi? Bir haftadır tanıdığınız ve iki defa görüştüğünüz biriyle ne ilişkisi?
Hayır, düzelmez, kesin bilgi.

İşim gücüm olmadığından yazıyorum sonuçta bana dert değil de, bu güne kadar hayatta nasıl kalmayı başardığınızı da merak ettim.

Heh demek istediğim buydu. Sonra evlenip " iyi kadın " oluyor değil mi? O ete zarar gelmiyorsa temizim zannediyorlar. Ağzına sağlık ya

Bu beni silkeledi.
Asla asla biyle dusunmuyom.
Bende anormallik varmis gibi konudup o kafar sucladi ki, sizden duymak istedim...

Özgecan'a ne oldugunu zannediyor, oraya ben de takılmıştım. Umarım Münevver vakasıyla karıştırıyordur, yoksa ben bunu yolarım lan.

Duaylaaaa....

İSTİGARE NAMAZİ KİLDİM SİMDİ UYUYADİM SİZE YAZİOM..

Valla biz diyeceğimizi dedik sen hala düzelir mi diyorsun bir Ümit'le.

Kusura bakma yanlış yoldasın, nesine kapıldın bilmem ama sen bırakmıyorsun bence onu. Bak burası aldatılan kadın mesajlarıyla dolu eşini aldatan sana neler yapmaz ???? Kızım olsan şuan fena olurdu senin için
Ailene üzüldüm açıkçası inşallah diyarlarda seni kurtarırlar.

Hala son Mesajı yazmışsın bence otur kadın Dediğin Varlığın ne kadar kaliteli OLDUĞUNU düşün sonra kendine bir bak
Ben o Adam'ı tokatlardım Yanımda bu lafları etse ne Hadsiz bi konu. Yaaa
Sana yol göstermek istedim ama inan çok sinirlendim

TABİKİ.
AMA 1 HAFTADİR BENİ SUCLUYOR BUNU YAPAMAM DEDİM. SOZ YAPSAN DA O İMZA OLMADAN OLMAZ DEDİM...

AMA SU BİİKTE YASAYAN VE EVLİ OLANLAR BENİ İKİLEME GOTURFU.

KARDESİYLE NEDEN TANİSTİRMİYOR SİZCE

Kardeşim dalga mı geçıyorsun ??
Hala O sapığı savunur haldesiniz. Bunca insan ne diyor. Siz ne diyorsunuz.

Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...

Çok ağır konuşurdum şu an ama forum kuralları neyse.

Bekaret kızlık zarı değildir! sen sevişebilrisin başka şeyler yapabilirsin fakat zar durur bu bakire olduğun manasına gelmez ki!

Ayrıca çekici bulunmak, ilgi gösterilmesi hoşuna gidebilir fakat bu kesinlikle yanlış.

Benim de böyle bir sevgilim olmuştu, ilk görüşmemizde annemde yanımda gelmişti. ve hep şükrettim. İyi ki gelmiş.

Bu çocuk benden ayrılmıştı o gün onunla birlikte olmadığım ve annemi getirdiğim için. 2 yıl sonra haberde okudum yengesine tecavüz ettiğini.

Bende eşimle birlikte yaşadım yıllarca. ama ben onu öpmeden o hiç beni öpmeye yeltenmemişti bile... Düşün işte, erkek olan sapık olmak zorunda değil.

Tesekkur ederim.
1 haftadir o kadar suclandim ki artik birinden duymak isteim.

Kızım saf mısın? Adam kullanacak enayi arıyor! Hiç kusura bakma yani. Seni saf bulmuş kandiriyor! Fakesin sen! Git ne halt ediyosan et, sanki derdi beni aldı gece gece. Git git sabahı bekleme, şimdi çık git. Allah' ım sen akıl ver!

nasıl bır ıkılemden bahsedıyorsunuz kı ? ne yaparsan yap ruhun huzurlu ve temız olsun, ama bu sekılde değil....

Karim ol dedi yalvardi.
Ama kardesitle bile tanistirmiyo.
Bak senin badina bela olurum, ailem sorun cikarir dedim. Korksun gitsin diye ama
GUTMİYORRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…