- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi dilaragusel
Sizin cevabiniz benim icin o kadar degerli ki. Hep merak ediyordum birlikte yasayip evlenen evlenmeyen ciftler de ilk bu konusmalari yapiyor mu diye.
Cevabimi aldim.
Aramiyor sormuyor. Ararsa gunde 1 defa 3 dk konusur ama gece evlenince fantazileri yapio...
Bu anlattigim wn azi daha neler neler.
Ben onu cinsellik duskunu bir akrep erkegi olarak jabul ettim. Akli orada degismicek.
Ama su kardesle tanisma olayi beni ondan sogutan. Ciddi olan tanistirir.
Ya sizce neden tanistirmiyir. Aile icinde baska sevgilisi mi var.
Ben kolay lokmayim tanistirsa belki baska seyler yapardim. Ne olucak ama yapmamasi garip. Baska biri var gibi....
bunun konusması mı olur, ıkı kısı hıslerıyle konusur ve kımse kımseyı hoslanmadıgı bırseye zorlayamaz, evli ya da bekar saglıklı ılıskı bunu gerektırır.
akrep burcu erkegı altına muhtemelen o sıgınıyordur, sana durumu normallestırmek ıcın.
bu kadar kısa surede sız tanısmak ıstemeyın zaten.
pardon ''ben kolay lokmayım,tanıstırsa baska seyler yapardım'' da ne demek oluyor..... bunu hıssettırdıysenız zaten her ıstedıgını boyle soyler ıste....
Adamın niyeti belli yani. " sadece uyuyacagiz " demek, sadece uyumak anlamına gelmez, biliyorsun dimi? Uzun süreli iliskiniz olsa anlarım da, daha birbirinizi tanimamissiniz bu acelesi niye? Bence görüşmeyi kesin. Herşeyden önce kalbinizi seven bir adam olsun.Konusun susmayin sadece bir cvp istedigim....
Benim arkadaşlarım değil otobüs, saatlerce benle yol gelip geri dönerlerdi. Ben hiç böyle bir anlam çıkarmadım.BENDE KACARİM TERSLERİM DE. YA BENİ OTOBUSUM GELENE KADAR BEKLEDİ...
BU SOGKLARDA HEMDE...
KAFAM KARİSİK CUNKU İLK
Piyasada bir Sürü yakışıklı Edepli mühendis var. Ya bu kızlar nesine kanar bu sapıkların ? Bak biz çoğumuz evli ve büyüğünüz senin. Akıllı olun lütfen ya kadın değerlidir. Koyun artık ağırlığınızı. Günde 1 defa arıyormuş. Eşim beni arar günde 3 defa yoğun olmaya rağmen. Hergün beraberiz birde. Neyse bunlara gerek yok ama kullandırtmayın kendinizi
Arkadaşım 1 haftada ne hissi bu bukadAr yoğun. Cevap yazma sil numarayı bitir gitsin. Hem diyorsun nefret etsin benden sana değer vermeyen neden nefret etsin ki ?Asla opmedim bile bunu size diyorum sadece...
Sizden bir ricam olsa. Whatsupdan yazdim cvp zaten ne zaman bitti desem pesimden kosuyor.....
Sildim ama yrn yazicak bana..
Oyle bir cvp yazim ki geri gelmesin istiyorum. Nefret etsin benden. Cunku ben gidemiyorum hislerime yenik dusuyorum...
Ne yazayim bir iki bisi der misiniz....
Hersey icin tesekkurler...
Adamın niyeti belli yani. " sadece uyuyacagiz " demek, sadece uyumak anlamına gelmez, biliyorsun dimi? Uzun süreli iliskiniz olsa anlarım da, daha birbirinizi tanimamissiniz bu acelesi niye? Bence görüşmeyi kesin. Herşeyden önce kalbinizi seven bir adam olsun.
Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...
Ailesinin resmini gosterdi kapali... Ailesine benden de bahsetmis...
Asla opmedim bile bunu size diyorum sadece...
Sizden bir ricam olsa. Whatsupdan yazdim cvp zaten ne zaman bitti desem pesimden kosuyor.....
Sildim ama yrn yazicak bana..
Oyle bir cvp yazim ki geri gelmesin istiyorum. Nefret etsin benden. Cunku ben gidemiyorum hislerime yenik dusuyorum...
Ne yazayim bir iki bisi der misiniz....
Hersey icin tesekkurler...
Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...
Zamanı vardır hem yaşın kaçta ilkede sevgili arıyorsun. Çok düzgün insanlar var kariyer sahibi. Sende bekleyeceksin oturup bukadAr valla kusura bakma ama ben akıllı kızları seviyorum. Ne peşinden koşuyorsun Sapık herifin. Her yer Sapık kaynıyor zaten sinir oluyorum. Değersizleştirme kendiniBana o edepliler denk gelse ah.
Hic kimse cikmiyor kasima.
Bende ilk cikan bu sapiga kapildum....
Vazgecememem bundan.
O kadar yalvardi ki mesajlarinda...
Arkadaşım 1 haftada ne hissi bu bukadAr yoğun. Cevap yazma sil numarayı bitir gitsin. Hem diyorsun nefret etsin benden sana değer vermeyen neden nefret etsin ki ?
Ya çıldırıcam.
Siz ciddi ciddi her boku yiyip bir bekaretiniz bozulmayınca günah işlemiyorsunuz mu sanıyorsunuz.
Ya inşallah fake dir. Böyle kızların olabileceğine inanmak istemiyorum.