- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
-
- Konu Sahibi dilaragusel
Cidden sapik mi?2 defa görüşünce bunları diyorsa 10 defa görüşünce ohooowwwww
Ne olur kizlar baba yardim edim kafam cok jarisikkk...
AMA SUNA EMİNİM KARDESİYLE TANİSTİRMAYİ COK GORUYOR YA PEKİ NEDEN BENLE YUKARDA ANLATTİGİM SEKİLDE BİR YAKİNLİK İSTİYOR. HEMDE SADECE BİR HAFTALİK BİE TANİSMADA(((
O KADAR BERBAT HİSSEDİYORUM.Kİ TARİFİ MUMKUN DEGİL. PESİMDEN KOSAN İLK ERKEK HEM YAKİSİKLİ HEM KARİYERİ VAR. AKREP BURCU BU ARADA.
GİDEMİYORUM KACAMİYORUM ONDAN. BENİ ESİR ALİYOR....
Öööfffff ne bu arkadaşım ya daha 1 hafta da. Ağırlığını koy, meslek şu bu kariyer bunlar önemli ama bana pek parlak gelmedi. Şahsen bana 1 hafta da bu lafları etse biri arkama bakmadan kaçardım
kafanı karıstıran soruna cevap vereyım oncelıkle, evlenmeden ben 5 yıl esımle bırlıkte yasadım, kımseden de saklamadan ama bu ona ya da bana karsı tarafın ıstemedıgı bır seyı yapma ya da dıle getırme hakkını vermıyordu?
sevgılınızın tarzını hıc ama hıc begenmedım, farkında mısın, sureklı tacız edılıyorsun, psikolojık tecavuz bu da, sen ıstemeden zorla onune sunuluyor ve korkutucudur bu ınsanlar, bugun,yarın da şantajla devam eder...
uzak durmanı gercekten tavsıye ederım, cunku ısteklerınız ve beklentılerınız cok farklı.... duzelmesını bekleme, sadece duzelmıs gıbı rol yapar, sana guven verdıgı ve ılk yalnız kaldıgı fırsatta da zorlamaya baslar, aman deyım bu kişi asla sıze gore degıl....
bu forumda da kımseyı boyle uyarmadım, uzak dur, bıtır dıye...
Dikkat et der, susarim valla :/
"hiç sevgilim olmadı yanlış bişeyler yapmayayım diye" diyon ya hani.
Sevgilin olup da yanlış bişeyler yapmamaya ne dersin?
Okuyan genç kızlarımıza yazdım bunu biraz da. Bu şekilde ancak vajinismus kariyerinizi geliştirirsiniz çünkü.
Bunu geçelim.
Konu sahibi, adama diyecek lafım yok, sıradan, akıllı, kurnaz erkek.
Sorun o sıfatların tam terslerinin sende olması, sen anla artık.