sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Fake olmadığını varsayarak yazıyorum hiç içten içe inanmasam da, aklını başına topla. Özgecan'ın adını da böyle bir konu için ağzına bile alma.

Eğer normal bir biçimde kafan çalışabiliyorsa, herhangi bir zihinsel engel falan olmaması durumundan bahsediyorum. Şu yazdıklarında herhangi bir mantık yok. Okuyorsan okuluna devam et, çalışıyorsan biraz daha tecrübe kazan ki, bu karakterdeki erkekleri kendin başkasına muhtaç olmadan cevabını verip hayatından çıkarabilesin. Diğer koşullarda ne burç, ne kariyer ne de sahip olunan başka bir özellik birini seni yapmak istemediğin bir şey için zorlayamaz.

Son düzenleme:
Sizin cevabiniz benim icin o kadar degerli ki. Hep merak ediyordum birlikte yasayip evlenen evlenmeyen ciftler de ilk bu konusmalari yapiyor mu diye.
Cevabimi aldim.
Aramiyor sormuyor. Ararsa gunde 1 defa 3 dk konusur ama gece evlenince fantazileri yapio...
Bu anlattigim wn azi daha neler neler.

Ben onu cinsellik duskunu bir akrep erkegi olarak jabul ettim. Akli orada degismicek.

Ama su kardesle tanisma olayi beni ondan sogutan. Ciddi olan tanistirir.
Ya sizce neden tanistirmiyir. Aile icinde baska sevgilisi mi var.

Ben kolay lokmayim tanistirsa belki baska seyler yapardim. Ne olucak ama yapmamasi garip. Baska biri var gibi....

bunun konusması mı olur, ıkı kısı hıslerıyle konusur ve kımse kımseyı hoslanmadıgı bırseye zorlayamaz, evli ya da bekar saglıklı ılıskı bunu gerektırır.
akrep burcu erkegı altına muhtemelen o sıgınıyordur, sana durumu normallestırmek ıcın.
bu kadar kısa surede sız tanısmak ıstemeyın zaten.
pardon ''ben kolay lokmayım,tanıstırsa baska seyler yapardım'' da ne demek oluyor..... bunu hıssettırdıysenız zaten her ıstedıgını boyle soyler ıste....

Piyasada bir Sürü yakışıklı Edepli mühendis var. Ya bu kızlar nesine kanar bu sapıkların ? Bak biz çoğumuz evli ve büyüğünüz senin. Akıllı olun lütfen ya kadın değerlidir. Koyun artık ağırlığınızı. Günde 1 defa arıyormuş. Eşim beni arar günde 3 defa yoğun olmaya rağmen. Hergün beraberiz birde. Neyse bunlara gerek yok ama kullandırtmayın kendinizi

bunun konusması mı olur, ıkı kısı hıslerıyle konusur ve kımse kımseyı hoslanmadıgı bırseye zorlayamaz, evli ya da bekar saglıklı ılıskı bunu gerektırır.
akrep burcu erkegı altına muhtemelen o sıgınıyordur, sana durumu normallestırmek ıcın.
bu kadar kısa surede sız tanısmak ıstemeyın zaten.
pardon ''ben kolay lokmayım,tanıstırsa baska seyler yapardım'' da ne demek oluyor..... bunu hıssettırdıysenız zaten her ıstedıgını boyle soyler ıste....

Asla opmedim bile bunu size diyorum sadece...
Sizden bir ricam olsa. Whatsupdan yazdim cvp zaten ne zaman bitti desem pesimden kosuyor.....

Sildim ama yrn yazicak bana..

Oyle bir cvp yazim ki geri gelmesin istiyorum. Nefret etsin benden. Cunku ben gidemiyorum hislerime yenik dusuyorum...

Ne yazayim bir iki bisi der misiniz....
Hersey icin tesekkurler...

Konusun susmayin sadece bir cvp istedigim....
Adamın niyeti belli yani. " sadece uyuyacagiz " demek, sadece uyumak anlamına gelmez, biliyorsun dimi? Uzun süreli iliskiniz olsa anlarım da, daha birbirinizi tanimamissiniz bu acelesi niye? Bence görüşmeyi kesin. Herşeyden önce kalbinizi seven bir adam olsun.

Piyasada bir Sürü yakışıklı Edepli mühendis var. Ya bu kızlar nesine kanar bu sapıkların ? Bak biz çoğumuz evli ve büyüğünüz senin. Akıllı olun lütfen ya kadın değerlidir. Koyun artık ağırlığınızı. Günde 1 defa arıyormuş. Eşim beni arar günde 3 defa yoğun olmaya rağmen. Hergün beraberiz birde. Neyse bunlara gerek yok ama kullandırtmayın kendinizi

Bana o edepliler denk gelse ah.
Hic kimse cikmiyor kasima.
Bende ilk cikan bu sapiga kapildum....

Vazgecememem bundan.
O kadar yalvardi ki mesajlarinda...

Sizden bir ricam olsa. Whatsupdan yazdim cvp zaten ne zaman bitti desem pesimden kosuyor.....

Oyle bir cvp yazim ki geri gelmesin istiyorum. Nefret etsin benden. Cunku ben gidemiyorum hislerime yenik dusuyorum...

Arkadaşım 1 haftada ne hissi bu bukadAr yoğun. Cevap yazma sil numarayı bitir gitsin. Hem diyorsun nefret etsin benden sana değer vermeyen neden nefret etsin ki ?

Adamın niyeti belli yani. " sadece uyuyacagiz " demek, sadece uyumak anlamına gelmez, biliyorsun dimi? Uzun süreli iliskiniz olsa anlarım da, daha birbirinizi tanimamissiniz bu acelesi niye? Bence görüşmeyi kesin. Herşeyden önce kalbinizi seven bir adam olsun.

Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...

Sanki başka adam yok ! tez zamanda bu adamdan kendini çekmezseniz,sonra arınamazsınız haberinz olsun. Daha da kötüsü kendinz demişsiniz zaten Özgecan kardeşimizin vakasına dönmesn ALLAH korusun. Kadınlarımız,kızlarımız da biraz uyanık olmalı böyle konular da. Yapmayın lütfen yaa..

psikopatlık yolunda gidiyor erkek arkadasınız, kesınlıkle bır daha gorusmek ıstemedıgını net olarak soyle ve ıletısımını kes....
ısrarla arar muhtemelen, cevap verme, 50 kere arar 51.de acarsan 100 kere daha arar. sanslısın ki bir sey yasamadın, yoksa senı kaybetmemek ıcın( muhtemelen dıgerlerı de gıbı) daha da ısrar,tehdıt ederdı. bak bu yonden sanslısın, elinde hıc bır kozu yok... biraz yıpratıcı olur, senı suclayıcı davranır ama hıc bır sekılde oyununa gelme....

(kaybetmemekten kastım,elimin altında hazır bulunsun)

cok net konusuyorum kusura bakma ama en kotusune de hazırlamak ıstedım yol yakınken dön, diye...

Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...

Ya çıldırıcam.
Siz ciddi ciddi her boku yiyip bir bekaretiniz bozulmayınca günah işlemiyorsunuz mu sanıyorsunuz.
Ya inşallah fake dir. Böyle kızların olabileceğine inanmak istemiyorum.

Bekareti bozarken Allah korkusu başka şeyler yaparken nereye kaçmış ? inanma sakin böyle şeylere sonra çok pişman olursun sen istiyorsan yasansin ama o istiyor diye sakin. ayrilmanizida tavsiye ederim belli ki insan gibi biri değil

Bana o edepliler denk gelse ah.
Hic kimse cikmiyor kasima.
Bende ilk cikan bu sapiga kapildum....

Vazgecememem bundan.
O kadar yalvardi ki mesajlarinda...
Zamanı vardır hem yaşın kaçta ilkede sevgili arıyorsun. Çok düzgün insanlar var kariyer sahibi. Sende bekleyeceksin oturup bukadAr valla kusura bakma ama ben akıllı kızları seviyorum. Ne peşinden koşuyorsun Sapık herifin. Her yer Sapık kaynıyor zaten sinir oluyorum. Değersizleştirme kendini

Arkadaşım 1 haftada ne hissi bu bukadAr yoğun. Cevap yazma sil numarayı bitir gitsin. Hem diyorsun nefret etsin benden sana değer vermeyen neden nefret etsin ki ?

Sildim... Hemde kac defa geri ekledi facebooktan. Bazen oyle bisi diyo ki sen bitirdin bu iliskiyi diye...
Yaziom bi bakmisim 2 saat olmus tartisiyoruz... Sinir olmusum.. Uyuyamamisim bu saate jadar hep ayni.

İcimde bir umit acaba duzelir mi diye

Arkadaşım herşey bekaret mi? Sadece et parçasına zarar vermediniz diye, bu adamla yaşayacağın şey normal mi? Ne yazsam şaşırdım kaldım inan. Herkese sor " Allah korkum var " der. İnan bana o korkusu sen o yatağa yatana kadar sürer. Böyle şeyler konuşulmaz, planlanmaz. Sevişmek için sevmek, aşık olmak gerekir.

Ya çıldırıcam.
Siz ciddi ciddi her boku yiyip bir bekaretiniz bozulmayınca günah işlemiyorsunuz mu sanıyorsunuz.
Ya inşallah fake dir. Böyle kızların olabileceğine inanmak istemiyorum.

Heh demek istediğim buydu. Sonra evlenip " iyi kadın " oluyor değil mi? O ete zarar gelmiyorsa temizim zannediyorlar. Ağzına sağlık ya

X