- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- Konu Sahibi dilaragusel
Bunları bizden duyarak ikna olman bana senin durumunun vehametini gösteriyor. Sapık herifin söylediklerini kafana taktın yani
Bence uyu artık
Bence uyu artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bır ıkılemden bahsedıyorsunuz kı ? ne yaparsan yap ruhun huzurlu ve temız olsun, ama bu sekılde değil....
Fake dwgilim
Görmezden gelme konuşma cevap yazma. Bal bakalım bir haftaya napıyorKarim ol dedi yalvardi.
Ama kardesitle bile tanistirmiyo.
Bak senin badina bela olurum, ailem sorun cikarir dedim. Korksun gitsin diye ama
GUTMİYORRRRRRRR
Bekaretini bozmadan yapinca cok mu namuslu olmus oluyo bu simdi. Yav he he. Namus ahlaktir, edeptir. Bu olmayinca o dedigi sey'de olmuyo malesef.Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...
Evladım sen anlamıyor musun. Nesi seni ikilemede düşürüyor beraber yaşayanların? Bu konunun bu manyakla ne ilgisi var?TABİKİ.
AMA 1 HAFTADİR BENİ SUCLUYOR BUNU YAPAMAM DEDİM. SOZ YAPSAN DA O İMZA OLMADAN OLMAZ DEDİM...
AMA SU BİİKTE YASAYAN VE EVLİ OLANLAR BENİ İKİLEME GOTURFU.
KARDESİYLE NEDEN TANİSTİRMİYOR SİZCE
Fake olmayabilir bunlar gibiler Yüzünden kadınlar bu halde. Birsürü saf var bunun gibi. Tuvalette doğurup çöpe atanlar, aldatılanlar.... Kınamıyorum ama akıllı olalım artık yaKızım saf mısın? Adam kullanacak enayi arıyor! Hiç kusura bakma yani. Seni saf bulmuş kandiriyor! Fakesin sen! Git ne halt ediyosan et, sanki derdi beni aldı gece gece. Git git sabahı bekleme, şimdi çık git. Allah' ım sen akıl ver!
Tabiki.
Bu olmamali. Opmek olur sarilirsin ama bu olmaz
Görmezden gelme konuşma cevap yazma. Bal bakalım bir haftaya napıyor
Onceki konun sevgilim ikinci gorusmede beni kucakladi cinsel uzvunu degdirdi, bu konun sevgilim ikinci gorusmede yatmak istiyo cinsel uzvumu yala diyo, diger konun da INTERNET SITESI YAPTIM ADI NE OLSUN? Bu kadar erkek uzvu meraki ve webmasterlik yarin da okullarin tatil olmasiyla birlikte bu bir meslek liseli oglan mi sorusunu getiriyor
Fake olmayabilir bunlar gibiler Yüzünden kadınlar bu halde. Birsürü saf var bunun gibi. Tuvalette doğurup çöpe atanlar, aldatılanlar.... Kınamıyorum ama akıllı olalım artık ya
Artık bende aynı şeyi düşünüyorum bence git yat sen de bi sapıklık olabilir miKızlar ugrasmayin diğer açtığı konudaki mesaja bakın. Sen kasiniyorsun bence
Artık bende aynı şeyi düşünüyorum bence git yat sen de bi sapıklık olabilir mi
Gece gece tepemi attırdın başka şeylerde derdim ama anla artık .....