sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Bunları bizden duyarak ikna olman bana senin durumunun vehametini gösteriyor. Sapık herifin söylediklerini kafana taktın yani

Bence uyu artık

Kac kere dedim. Bekaretini bozmam Allah korkum var ama bazi seyler yasamak isterim dedi...
Bekaretini bozmadan yapinca cok mu namuslu olmus oluyo bu simdi. Yav he he. Namus ahlaktir, edeptir. Bu olmayinca o dedigi sey'de olmuyo malesef.

Edit: kendini cok safmis gibi konusmaya zorluyosun. Ben konuna pek inanmadim. Neyse yemis gibi yapayim.

TABİKİ.
AMA 1 HAFTADİR BENİ SUCLUYOR BUNU YAPAMAM DEDİM. SOZ YAPSAN DA O İMZA OLMADAN OLMAZ DEDİM...

AMA SU BİİKTE YASAYAN VE EVLİ OLANLAR BENİ İKİLEME GOTURFU.

KARDESİYLE NEDEN TANİSTİRMİYOR SİZCE
Evladım sen anlamıyor musun. Nesi seni ikilemede düşürüyor beraber yaşayanların? Bu konunun bu manyakla ne ilgisi var?
Bende eşimle iki ayrı evimiz olsa da kısmen aynı evde yaşadım evlenmeden önce. Biz senin bekaretinden yada sevişip sevişmemenden bahsetmiyoruz. Biz senin görüştüğün adamın sapkınlığından, tavrının yanlışlığından bahsediyoruz.

Ha bu arada git pazar günü de gör gününü, bir tecavüz eder yada taciz eder, ömrün boyunca unutamazsın. Kendine gel.

Onceki konun sevgilim ikinci gorusmede beni kucakladi cinsel uzvunu degdirdi, bu konun sevgilim ikinci gorusmede yatmak istiyo cinsel uzvumu yala diyo, diger konun da INTERNET SITESI YAPTIM ADI NE OLSUN? Bu kadar erkek uzvu meraki ve webmasterlik yarin da okullarin tatil olmasiyla birlikte bu bir meslek liseli oglan mi sorusunu getiriyor

Kızım saf mısın? Adam kullanacak enayi arıyor! Hiç kusura bakma yani. Seni saf bulmuş kandiriyor! Fakesin sen! Git ne halt ediyosan et, sanki derdi beni aldı gece gece. Git git sabahı bekleme, şimdi çık git. Allah' ım sen akıl ver!
Fake olmayabilir bunlar gibiler Yüzünden kadınlar bu halde. Birsürü saf var bunun gibi. Tuvalette doğurup çöpe atanlar, aldatılanlar.... Kınamıyorum ama akıllı olalım artık ya

Onceki konun sevgilim ikinci gorusmede beni kucakladi cinsel uzvunu degdirdi, bu konun sevgilim ikinci gorusmede yatmak istiyo cinsel uzvumu yala diyo, diger konun da INTERNET SITESI YAPTIM ADI NE OLSUN? Bu kadar erkek uzvu meraki ve webmasterlik yarin da okullarin tatil olmasiyla birlikte bu bir meslek liseli oglan mi sorusunu getiriyor

:KK70::KK70::KK70: çok fenasın ya.:KK70::KK70::KK70:

alin diger mesaji " Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor.. "

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

Fake olmayabilir bunlar gibiler Yüzünden kadınlar bu halde. Birsürü saf var bunun gibi. Tuvalette doğurup çöpe atanlar, aldatılanlar.... Kınamıyorum ama akıllı olalım artık ya

Dediğine gulsem mi uzulsem mi bilemedim. Haklısın ama diğer konusu da böyle bunun

X