Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

sizin ilişkinizde saygı kalmamış ki sevgi namına birşeyler olsun...
resmen ikinizde karşılıklı aldatmışsınız bu illa çıkma başka biri ile flört değil ama sizin yaptığınız hareketlerede başka bir kalıp bulamadım doğrusu.

iyi hoş ikinizde aklı başında insanlarsınız dieceğim yaşınıza bakarak ama kusura bakmayın bu yaptıklarınız (ikinizinde) ancak liseli çocuklar yapıyor bu zamanda bu nasıl iş ya sevgilin var sen görücü adayın ile görüşüyorsun o gidiyor bir kızdan hediye alıyor sen ona aldığını umut vererek senden haber bekleyen birine armağan ediyorsun.

bu nasıl sevgi nerde saygısı???

bana kalırsa 28 yaşındaki sevgilim dediğiniz kişi ile bir birliktelik çok uzak bu adam bir kaç zaman böyle ilgili devam eder sonra birden yine aynı kalıba girer odun ilgisiz kaba saba bir tip olur.
ki zaten size tlfda küfür eden bir insan şimdi evlenmeden böyle yapıyorsa evlenince neler yapmaz !!!!
iyi düşün arkadaşım benim gördüğüm sizin aranızda saygı kalmamış...ki var dersen bile sana daha sevgili iken küfür eden bir insana saygılı deyip laf kondurmamaya çalışırsan tek diyeceğim herkes hak ettiğini yaşar hayatta...!

(not: Amacım kırmak, rencide etmek değil göz yumduğunuz gerçekleri görmenizi istemek...)

Son düzenleme:
Bence bu adamdan sana yar olmaz zaten gereçekten seven biri 2 yıl geçmiş birr engelde yok bu zamana kadar evleme teklif ederdi.Hakaret falanda etmiş ben sonunu iyi görmedim. zaten sen biriyle birikteyken başka biriyle görüşebiliyorsan demekki sende onu o kadar çok sevmiyorsun diğer seçenekleri değerlendir. anladığım kadarıyla sen evlenecek birini arıyorsun bu doğrultuda alternatiflere bak...

acaba sevgilinin evlenmemek için senin bilmedigin gerekcelerimi var? bence acık acık konuş evlilik konusundaki düşüncelerini sor ögren sonra kararını ver yeni tanıstıgın cocuk cok iyi diyorsun ama unutma ki canım erkek arkadasın da basta öyleydi ve sonradan degişti bu cocugunda degişmeyecegi ne malum sırf evllilik için evlenme dogru düşün gec olsun güç olmasın bence içindeki hislerin bitmedgii sürecede kimseye umut verme ve kimseyle görüşme bu benim düşüncem tabi...

bence siz bazı şeyleri sinirle yaptığınızı düşünseniz bile, sizdede bir takım duygular bitmiş aslında..
çünkü bence gerçekten seviyor olsanız, ne kadar sinirlensenizde, başka bir erkekle görüşme kararı alıp, üstelik sevdiğinize(!) aldığınız hediyeyi ona vermeye dayanamazdınız..
sinirinizi başka şekilde çıkarır, ama başka bir erkeği sevdiğinizin yerine koymaya çalışmazdınız ne olursa olsun..
bana kalırsa sizinde artık bu kişiye ve ilişkinize dair hiç inancınız kalmamış...
kaldı ki bende sizin yerinizde olsam, bu kadar olayın ve yaşanmışlığın üzerine hala evlenme teklifi etmeye yanaşmayan birine dair inancımı yitirirdim..
umarım kendi adınıza en doğru kararı verirsiniz..

erkek arkadaşın gerçekten seni hak etmiyor. ondan kurtulmaya bak ama diğer çocukla evliliği aceleye getirme . ayrıca sevgilinden ayrılmadan diğer çocukla görüşmen yanlış. önce bu hastalıklı ilişkinden kurtulmalısın.

Gercekten seven adam baskasiyla görüstünü anladigin an
ceker gider, bi dahada yüzüne bakmazdi...

ben baska erkekle görüscem, esim bana zamaninda arayi düzeltmek icin jestler yapicak?
duydugu an ya beni hayatindan sonsuza dek def ederdi,
yada beni hayattan sonsuza dek ucururdu.

Hic bi seven adam bunu kabullenemez, resmen aldatmisiniz.
Ne sacmalik ya? Sevgilin var baskasiyla görüsüyorsun,bunu sevgiline söylüyosun,
söyledikten sonra dam tepkiden hediyeni almayinca kötü oluyor

ne yapsaydi sana madalya mi taksaydi baskasiyla bulustun diye?
bide o hediyeyi gitmis yeni sevgilinize vermisiniz ya
ooo may gaat diyorum baska bisi demiyorum

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

canim ilgisiz bir erkek var karsinda..., seninle ilgilenmeyen, evlenmek istemeyen bosuna oyalamasin seni , yasin olmus 23 genc kizsin , gencligii güzeligini harcatma birak ne hali varsa görsün.., simdi sade o almanyali cocukla evlenip mutlu olma diye sana nummaralar cekiyor bence cicek yollamalar falan.., seni gercekten sevseydi evlenmek isteseydi deger verseydi ozaman bunlari coktannnn yapardi.., ve ayricada hediyeni asla geri cevirmezdi ister sacma sapan hediye bile olsaydi alirdi , düsünmen yeter derdi..., gurruunu yidiremiyor ayrilmak istedigini terk edilecegini ondan hirs yapiyor.. , bence canim yollarini ayir derim.., o almanyali cocukla bir kac daha bulus iyice bir bak nasil bir insan.., ailenle sorup sorusturun eyer gercekten adam gibi adamsa.., bence cikma teklifini kabul et derim tanimaya basla ve adam gibi adamsa evlen derim.. zamanini harcama bosa , sende birgün anne olmak istiyorsundur.. gencligin güzeligin gecmeden firsati degerlendir.. simdi bu adamin pesinden gidersin bir sans daha verirsin gelir yasin 30 a hala evlenmemis olursunuz ve seni yine ayni sekilde üzer... bence..

konuyu okurken o kadar üzüldüm ki aldığın hediyeyi geri vermesi ne kadar ayıp bişey , seni sevseydi beğenmiyorsa bile senin gönlünü yapmak için giyerdi hediyenin geri verildiğini de ilk defa duydum sonra gidip o kızdan beğenmedim dediği sweetin aynısını alıyor çok saçma ben olsam çok kırılırdım kırılmakla kalmaz ayrılırdım ya sonra siz de ilişkiniz bitmeden gidiyorsunuz başkasıyla görüşüyorsunuz .Zannedersem yarı intikam için yarı da çocuğun ilgisizliğinden bunalıp sığınacak başka bir liman aradığınız için sırf işi gücü iyi diye bir başkasıyla görüşüyorsunuz .Sonra dönüp o siz Almanya'dan gelen çocukla evlenmeyesiniz diye romantik olmaya çalışıyor ki bence hiç samimi değil bence niyeti de ciddi değil gerçekten kıskansa o anda evlenme teklifi ederdi oyuncak arıyor kendine ve sizi kaybetmek istemiyor.SİZE TAVSİYEM ÖNCELİKLE BU SAÇMA SAPAN İLİŞKİYİ BİTİRİN SONR DA ALMANYA'DAN GELEN ÇOCUĞUMU İYİCE TANIR EVLENİRSİNİZ YOKSA BİR BAŞKASIYLA MI EVLENİRSİNİZ BİLEMEM

desteğiniz için teşekkür ediyorum dün gerçekten çok zor şeyler atlattım. işten çıkınca arkadaşlarımla bir yerde oturmaya gittim onlarda sağolsun çok destek oldular. erkek arkadaşımdan kesin olarak ayrılmaya karar verdim. diğer almanyadaki çocukla da aceleye getirmiycem önce bir kendimi toparlamak istiyorum. eve gittim bana aldığı tüm hediyeleri toparladım bir poşete doldurdum en son bir ay önce ıphone ve hat almıştı onuda kutusuna koydum. bir tane altın kolyesi vardı değerli olarak hepsini toparladım. arkadaşına telefon açtım zaten olanları biliyordu bize geldi poşaeti verdim. götürmüş vermiş hepsini bizimkide telefonu kırmış atmış diğer şeyleride çöpe atmış sonra oturmuş ağlamış iki senedir hiçbir erkeğe bakmayan biri nasıl yaptı diye anlamıyorum demiş. sabah arkadaşı aradı çok üzgün diye bir daha düşün dedi. sabah mesaj atmış çok kötüyüm konuşalım bu şekilde bitemez yazmış. hiç cvp yazmadım. akşam evde çok ağladım babam şehir dışında annem kızım geçecek herşey çok taze. barışsan yarın birgün bu çocuk seni yine üzecek sonradan üzülmektense şimdi üzül dedi. baban gelene kadar toparlan dedi. diğer çocuk içinde acele etme dedi.

ayrılmadan başka biriyle nasıl görüştün demişsiniz ama inanın ilk defa böyle birşey yaptım. en son yaşadığım olay beni çok üzdü bende onun canını yakmak istedim evet o an çok mutlu oldum ama şuan içim çok acıyor. bugüne kadar gelen tekliflerin hepsini geri çevirmiştim ama şuan düşünüyorum nereye kadar böyle gidecek. yaşım daha 23 ama en güzel günlerim üzüntüyle geçiyor

Sen 2 yıl kimseye bakma , sadece onla ilgili hayaller kur
Sonra başkasıyla görüşecem dediği andan hala seviyorumlar
Bu erkekler hep birşeyleri kaybedince , kadir kıymet biliyorlar
2 yılda on kere evlenme teklifi ederdi niyeti ciddi adam ..

Son düzenleme:
çok mutsuzum gözümü ilk onla açmıştım ilk zamanlar benimle arkadaş olmak için nasıl peşimden koşmuştu. biraz önce annesi aradı açmadım telefonu. işte olduğum için uygun olmadığımı düşünmüştür. arasammı acaba aramasam ayıp olurmu

almanyadan gelen çocuk arıyor akşam yemeğe çıkalımmı konuşmak istediğim şeyler var dedi. iki gün sonra dönmek zorundaymış. bende tamam dedim ama çok kötüyüm uykusuzluktan ve ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. masamda bir sürü iş var hiçbirine bakamıyorum kafam almıyor.

Yani, önce üzülerek okudum... Sevgilin bu kadar öküz (kusura bakma) olduğu için ama seni de anlıyorum çünkü bende hediye vermeye korkuyorum. Mağaza gezdiğim zaman, bazen onun üzerinde hayal ediyorum almak istiyorum ama hediye konusunda beni çok kırdı. Daha önce sürprizler yapmak istedim, hep hevesim yarıda kaldı. Bi de benim en çok sevdiğim şeydir hediye alıp vermek...
Sana bu kadar üzülürken, yazının sonuna doğru kahkahalarımla kendimi tutamadım. Ona aldığın bisiklet yaka kazağı bir başka erkeğe verme intikamı... Aslında trajikomik bir durum bence.
Hareketin yanlış. Hediyeyi kabul etmediyse, at çöpe. Kime niyet ettiysen ona kısmet et.
Bi de ona kızıp, başka erkeklerle görüşme, diğer üçüncü kişiyede yazık.
Serkan'ın odunluğunu gurbetçi mühendis çekmek zorunda değil.
Aslında o kazağı ortak arkadaşınız Candan'a hediye edebilirdin, o da Serkan'a verirdi. Serkan yine Candan'ı kıramazdı, amaç yerini bulurdu :)
Evlilik kararına gelince de, daha 23 yaşındasın, çok acele etmene gerek yok. Adayları kafandan sil bir kere çünkü sen sadece hırsından görüşüyorsun onlarla. Serkan'a bir süre daha şans verip izle hareketlerini, duygularına hitap etmiyorsa birbirinizi üzmeye gerek yok.
Bu arada M beden giyiniyorum, bisiklet yaka da giyerim, eğer bir gün yine hediyen geri çevrilirse, ben seve seve kabul edip giyerim :)

evet canım m beden almıştım. aslında hediye almak istememesinin sebebi bence bana kızdığı için yaptı. ben serkana dönsem evlendik diyelim annem bu çocuk şimdiden böyleyse evlendikten sonra hiç çekilmez hale gelir diyor. iki senedir birlikteyiz hep ben seninle ciddi düşünüyorum seni başka bir erkekle düşünemiyorum diyor hemde evlilik için daha erken seneye falan düşünürüz diye geçiştiriyor yanlış anlamayın ben evlenme meraklısı değilim ama böyle davranınca tahammül edemiyorum. hediyeyi de başkasına vermek tam bir aptallık farkındayım ama gerçekten canım çok yandı

Asıl hediyeyi başkasına vermek aptallık değil
Sevgilinin yaptığı aptallık , başkasına kırmamak için o kızın hediyesini alıyor ama seni kırıyor ve hediyeyi almıyor..
Şu erkeklere bu kadar yüz vermeyin ya
Dışarda erkekmi kalmadı
Zorla güzellikte olmaz
Anlaşamıyorsan ayrılacaksın
Zaman en iyi ilaçtır , zamanla herşey unutulur..

dün gece çok ağladım annem sakinleştirici falan verdi. ağla dedi istediğin kadar sıkma kendini canım annem o olmasa ne yaparım ben. sabah çok kötü geldim işe şuan bile boş boş internette geziniyorum hiç iş yapamıyorum. ama dün geceden sonra rahatladım biraz birde sabah kalkınca dolaptan annem güzel bir elbise çıkarmış yeni aldığım ama kısa olduğu için serkanın giymeme izin vermediği bir elbise. bugün bir ara gittim saçlarıma fön çektirdim birde makyaj yaparım toparlamam lazım kendimi.
annesi birdaha aradı açmak durumunda kaldım yoğun olduğum için açamadım dedim. serkan hiçbirşey anlatmadı dedi ne oldu diye sordu. akşam gönderdiğin telefonu kırdı sana aldığı hediyeleri çöpe attı ne oldu böyle dedi. bende telefonda olanları anlattım. çok üzüldü bunları serkan mı yaptı inanamıyorum dedi kendi oğlumu tanıyamamışım dedi. bir şans daha ver çok kötü bugün işe gitti inan ruh gibiydi dedi. duygularını belli edemez ama inan seni çok seviyor buna eminim dedi. hiçbirimizle konuşmuyor dedi. ben onu çok affettim olmuyor dedim telefonda değilde yüz yüze konuşalım dedi. tamam dedim ama görüşmeme gerektirecek br durum yok aslında sonuçta annesi oğlunu ne kadar değiştiricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…