Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

İlk söylediğin cümlenin olasılığı bana da çok yüksek geldi , kesin diyemem tabi ki ama olasılığı çok fazla. Anladığım kadarıyla sevgilin sendeki saygısını yitirmiş yaptıkları yüzünden yani bu saatten sonra özürler dilese yollarına güller serse bile artık eski saygısını kazanması zor. Ayrıca bu Almanya'daki mühendis senden geçer not almış ki , bir şans vermeyi istediğini hissettim. Sen ne istiyorsun? önemli olan soru bu.

Hediyeyi beğenmemesini geçtim , evliliğe ikna etmek için yalan söylediğini düşünen biriyle evlilik yapmak sorunlara yol açar bunu da eklemeliyim.

Sevgilin olacak kişi fazlasıyla şımarmış canım. Senin onu sevdiğini biliyor ve onsuz yapamayacağını düşündüğü için seni bir güzel parmağında çeviriyor. Taki sen şu Almanyadaki çocukla görüşene kadar. Baktı kuş yuvadan uçacak, debelenmeye başladı. Peki evlilikle ilgili bir vaadi, yaptırımı varmı? halen eski hamam eski tas ise, kararını iyi ver canım, böyleleriyle anca vakit kaybı oluyor...

sevgilin saygısız ve nasılsa bu kız beni bırakmaz diye düşünüp saygısızlığını saklama gereği bile duymamış.. ne demek aldığın sweeti beğenmeyip kabul etmeyip de başkasının aldığını giymek, ne kadar ayıp bişey... sen çok doğru ve yerinde bişey yapmışsın, tebrik ederim, okurken içim soğudu valla :) sana değer verecek insanlar çıkıyorken karşına, bunun kıymetini bil, o oduna da haddini bildir derim..

iki yılın sonunda ilk defa emin olarak verdim bu kararı öncesinde hep annem bu çocuk seni almayacak hep oyalıyor diyince hayır anne ciddi düşünüyor derdim hep onu savunuyordum ama savunacak bir yanı kalmadı artık. son hediye olayı beni çileden çıkardı. diğer çocuğu tanımak istiyorum. akşam inanın ona aşık olayım diye dua ettim. çocuğun ailesi çok iyi bir aile tanıyan herkes anneme bu çocukla çok mutlu olur eşinin kıymetini bilir demiş. kafam o kadar karışıkki ama artık şuna eminim serkanı hayatımdan sildim kesinlikle geri dönmem.

bana yaptıkları aklıma geldikçe kendime kızıyorum. bundan iki ay önce falan bizim aramız yine bozuktu sebep olarakda hafta sonu birlikte boluya gidecektik ama arkadaşı arayıp maç var diyince bizimki istanbula gitmeyi tercih etmişti. aşkım boluya haftaya gideriz diyip gönlümü almaya çalışıyordu. surat yaptım ama yine gitti. gelincede beni aramadı bile neyse bir akşam işyerinin toplantısı vardı gece 11 gibi bitti arkadaşlarımın ısrarı sonucu aradım beni gelip alırmısın dedim tamam dedi. bu arada saçlarıma su dalgası yaptırmıştım farketmedi bile beş karış surat deli oldum beni eve götürüyordu eve mi gidiyoruz biryerde otursaydık dedim ne biliyim dedi geç oldu saat dedi gittik burger kıng oturduk tek laf konuşmadı sinirlendim kalkalım dedim eve bıraktı iki gün sonra ıphone almış birde özür diledi. bendeki salaklığa bakarmısınız ben yine onu affettim

canim ayril bence..., en dogrusu inan , bak ask insaninin gözünü kör eder derler yemin ederim cok dogru..., okuyorumda yorumlarini yemin ederim agzim acik kaliyor.., 1 mac senden önemliymis demek, 2. bir kiriyor bir özür diliyor, 3. yanlis yaptigini üzdügünü bile biilee yinede yapiyor kafasinin dikine gidip , nasil olsa beni yine af edecek diye düsünüyor..., , simdi eminimki cok ama cok pismandir cok kötüdür ve degerinide yaptigi yanlislarida anlamisdir.., bir sans daha versen belki cok degisik bir insan olacak ama bence oda sadece bir süre sürer.., bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur canim , annesiyle konus ama sans verme bence.., almanyadaki cocukla görüs konus.., her nekadar üzgün olsadanda , kendine ceki düzen ver sacini basini yap makjayini yap güzel bir sey giy ve yemege git.., kesinlikle üzgün oldugunu belli etme yoksa oda yanlis düsüncelere kapilir..., acele etme.. yavas yavas tanimaya basla oglani..

diger insanı iyice tanıyın ondan snra evlılık kararı verin.. aglayan sevgilinize de yol verın gitsin..

gidiyor başkasının aldığı yuvarlak yakayı kabul ediyor
sevgilisinin aldığı hediyeyi de ben onu sevmem,git kendine başka bir şey al diyor
ben olsam bırakırdım
seni kaybedince mi aklı başına geldi
erkek milleti işte

saat başı mesaj gönderiyor. en son mesajı çok özlüyorum seni sensiz yapamam yazmış. arama artık dedim akşam giderken yeni bir hat alıcam. yoksa bu mesajlarla kafamı bulandırıyor yumuşamak istemiyorum.

almanyadan gelen o çocukla görüştüğüne inanmıyorum sen böyle birşey yapmazsın beni kıskanrımak için söylüyorsun bunları demiş. hala oyun yaptığımı zannediyor

canim bencede yeni bir hat al , beni biradaha arama yazmada hatimi kapatiyorum yaz baskada bisey deme..., yumsama bence.. o pismanliktan yaziyor seni yumsatmak icin sen takma bence

Sana bu şekilde yaparak seni ilişkiye devam etmen için ikna etmeye çalışıyor gibime geldi..
Sen affediceksin herşey bi süre hemde çok kısa bi süre güzel olucak ve daha sonra yine aynı olaylarla aynı davranışlarla karşılaşıcaksın..
Ve durmadan sana, sen şöyle yaptın böyle yaptın diyerek başının etini yicek...
Sonuç olarak ortada ne evlilik olucak ( ki zaten böyle bi ilişkide evlilik olmasın) Ne sen onunla devam etmek isticeksin, nede seni isteyen diğer taliplerden eser kalıcak herşeye güle güle demiş olucaksın... İyi düşün

erkek arkadaşın peşine bırakacağa benzemiyor. sen nekadar kafanda bitirsende yumuşayabilirsin yazdıklarından bunu anladım. geri dön veya dönme demiyorum ama döneceksen bile hemen dönme iyice bir süründür

şu cümle dikkatimi çekti sadece: "SIRF sevgilim var diye gelenleri geri çevirmek zorunda kalıyorum."

sevmiyorsun bu belli. biri çıkınca karşına alttan almana gerek kalmamış artık. demek ki aslında sevgiline kızgınmışsın aynı zamanda.

bir de şunu sor kendine SIRF evlenmek için mi yaşıyorsun şu aralar? bana öyle geldi.

iki senelik bir ilişkiden bahsediyorum hemde çok seviyorum her dakika aklımda hep onu düşünüyorum. son aylarda bana yaptıkları yüzünden öfkem sevgimden önde gidiyor. bu ilişkiyi bitirmeyi istiyorum ama buna gücüm yetecek mi bilmiyorum. onunla konuşmaktan bile korkuyorum beni ikna edecek diye.
sırf evlenmek için değil sadece ona acı çektirmek istiyorum. zaten ben ona bu ilişkiyi bitirdiğimi söyledim. diğer çocuğu bilmiyorum işi falan çok iyi, dış görünüşüde iyi ama tabi ki duygusal anlamda bişey hissetmedim ama belki arkadaşlık ettikçe sevmeye başlarım diye düşünüyorum zaten evlilik şuan söz konusu değil o çocuğun teklifini kabul etsem bile evlenmeye karar vermemiz en az bir seneyi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…