Kaprisli insanlardan hiç hoşlanmıyorum.....
şimdi beni kaybedeceği için böyle ilgili davranıyor herşey normale dönünce oda eskiye dönecek. bunu çevremde o kadar çok görüyorum ki mantık evliliği yapmakla daha mı mutlu olurum diye düşünüyorum. annem almanyada ki çocukla arkadaşlık etmemi istiyor. çünkü serkan seni hak etmiyor çok üzüyor seni diyor. almanyada ki çocuğun ailesinin falan çok iyi tanıyoruz hem maddi hem manevi anlamda mutlu olursun diyor.
kaprisli derken benmi çok kaprisli davranıyorum
bana yaptıkları aklıma geldikçe kendime kızıyorum. bundan iki ay önce falan bizim aramız yine bozuktu sebep olarakda hafta sonu birlikte boluya gidecektik ama arkadaşı arayıp maç var diyince bizimki istanbula gitmeyi tercih etmişti. aşkım boluya haftaya gideriz diyip gönlümü almaya çalışıyordu. surat yaptım ama yine gitti. gelincede beni aramadı bile neyse bir akşam işyerinin toplantısı vardı gece 11 gibi bitti arkadaşlarımın ısrarı sonucu aradım beni gelip alırmısın dedim tamam dedi. bu arada saçlarıma su dalgası yaptırmıştım farketmedi bile beş karış surat deli oldum beni eve götürüyordu eve mi gidiyoruz biryerde otursaydık dedim ne biliyim dedi geç oldu saat dedi gittik burger kıng oturduk tek laf konuşmadı sinirlendim kalkalım dedim eve bıraktı iki gün sonra ıphone almış birde özür diledi. bendeki salaklığa bakarmısınız ben yine onu affettim
şu cümle dikkatimi çekti sadece: "SIRF sevgilim var diye gelenleri geri çevirmek zorunda kalıyorum."
sevmiyorsun bu belli. biri çıkınca karşına alttan almana gerek kalmamış artık. demek ki aslında sevgiline kızgınmışsın aynı zamanda.
bir de şunu sor kendine SIRF evlenmek için mi yaşıyorsun şu aralar? bana öyle geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?