• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım Pişmanın Geri Dönmek İsiyorum Ne Yapmalıyım

Ee onun gibi düşünenler yüzünden ben neden çok sevdiğim bi arkadaşımla karisi yüzünden arami bozuyorum. Kızın doğumuna kadar gitmişim hastanede beklemişim hediyelerini almışım. Ne yapmışım da kıskanıyor. Böyle şeyler bana anlamsız geliyor. Ben fikrimi söylüyorum tıpkı sizler gibi . Yanlış olsa yanlış derim . Banane ya ben ne tasalanıyorum. Farklı fikirler zaten kimsenin hoşuna gitmez .
Kendi konunuz üzerinden eminim haklısınız yargısız infaz edilmişsiniz,Karşıdaki kadının karakteri buymuş sizi anlarım.Ama konu sahibinin konusu çok farklı adam bariz kadını aldatıyor veya bun kanka yalanı içinde yapıyor

Sağol canım benim, senin gibi düşünen kişilere de rastlamak güzel. Ben zaten arkadaşıma aynen şunu söyledim. Karin seni başka kadınlardan korusun zira benden sana zarar gelmezdi deyip kestirip attım.
Sınırları koruyunca gayet güzel arkadaşlık olabiliyor ama hemcinsler yanlış anlayabiliyor aşırı kıskanabiliyor özgüven meselesi

Kendi konunuz üzerinden eminim haklısınız yargısız infaz edilmişsiniz,Karşıdaki kadının karakteri buymuş sizi anlarım.Ama konu sahibinin konusu çok farklı adam bariz kadını aldatıyor veya bun kanka yalanı içinde yapıyor
Bilemeyiz , belki de öyle. Bunu ya sorarak ya zamanla öğrenecek.

Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba tatlım ❤️ Lütfen bunu kendine yapma sen kendini seçenek gibi sunma, biliyorum unut, boş ver demekle de olmuyor hani Yıldız Tilbe'de diyor ya çok ağladım çok üzüldüm yemedim içmedim ama ben başardım belki iki ay belki bir yıl sürdü ama ben başardım unuttum onu diyor.Sizi çok sevseydi tabi ki sizi seçerdi ayrıca geceleri konuşmalar Ayşemler falan demeler bunlar arkadaş gibi mi?sizce zaten uyarmışsınız rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz sizi kaybedeceğini bile bile devam etmiş.Sizi de tebrik ediyorum zoru başarmıssınız ayrılmışsınız 👏🏻Bir sevgi gösteremeyen duygu sömürüsü yapıp sizi kandırmaya çalışmış.Hayat enerjinizi,yüzünüz de ki gülümsemeyi soldurmalarına izin vermeyin.Unutmayın SEN MÜKEMMELSİN 😘🎉

Sınırları koruyunca gayet güzel arkadaşlık olabiliyor ama hemcinsler yanlış anlayabiliyor aşırı kıskanabiliyor özgüven meselesi
Evet genişlikle suçlandım dar görüşlüler tarafından :) farklı fikriniz var demiyor da genislik diyor . Bizim ülke bundan gelişmiyor işte. :)

Evet genişlikle suçlandım dar görüşlüler tarafından :) farklı fikriniz var demiyor da genislik diyor . Bizim ülke bundan gelişmiyor işte. :)
Malum Esra Erol'da o buna kaçmış bu buna kaçmış konuları olunca millet elindekini sıkı tutuyor 🤭valla adamın gideceği varsa zaten gider istediğin kadar kısıtla

Benim de böyle yakın bi erkek arkadaşım vardı. Bana da ismimi söylerken ' nazım '' şeklinde konuşur, samimi fotoğraflarımızı paylaşırdı ancak ben ona fotoğrafları kaldırması gerektiğini, buluşmalara da kız arkadaşıyla gelebileceğini bunu asla sorun etmeyeceğimi çünkü empati yaparak kıza hak verdiğimi söylerdim. Samimiyetim sevgilisi yokken olurdu ama o mesafe koymazdı ve '' hayır bunu kabullenecek, sen benim yakın arkadaşımsın beğenmeyen ayrılsın '' derdi. Açıkçası doğru değil. Ben zaten devamlı ayrılık hikayesinin sebebinin kendisi olduğunu söylerdim. Hepimizin arkadaşı olacak ancak bu arkadaşlığı mesafeli olarak korursan sorun olmaz. Ayşem, canım diye temas halinde olunması sevgiline yaptığın saygısızlık bence kıskançlıkla ilgisi yok. Aynısını siz yapsanız emin olun o da tepki gösterir. Pişman olmayın yani boşuna huylu huyundan vazgeçmez. Arkadaşlığından vazgeçmesine gerek yok arkadaşça yaklaşsın yeter.

Malum Esra Erol'da o buna kaçmış bu buna kaçmış konuları olunca millet elindekini sıkı tutuyor 🤭valla adamın gideceği varsa zaten gider istediğin kadar kısıtla
Var ya sen benim can dostum falan olmalısın. 😃 aynen de öyle. Sanıyorlar ki adamı sık boğaz edince adamlar da bunlara bayilacak . Benim eşim o kadar rahat ki asla gereksiz kıskançlığım yok. Her gün de bana evlenme teklifi eder benimle evlenir misin diye . :))

Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Yalan söylüyor, sen saf saf devam et ...

Sizin gibi insanları asla anlamıyorum. Bu olayın benzerini geçenlerde ben yaşadım. Erkek arkadaşımın karisi da bana sizin yaptığınızın aynısını yaptı ve bizim arkadaşımla onla evlenmeden önce samimiyetimiz vardı. Bu arada bende evliyim eşim de o arkadaşımı tanıyor. Karısı yüzünden arkadaşımı silmek zorunda kaldım çünkü kadın beni instagramdan engellemiş. Yazık oldu arkadaşlığımıza. İlişkinin içine ediyorsunuz sonra aşığım seviyorum.. eğer birbirinizin hayatını kolaylaştırmak yerine zorlastiracaksanız ona aşk demeyin, yorgunluk deyin geçin.
Demek ki arkadaşınız için o kadar da önemli biri değilmişsiniz 🤷🏻‍♀️

Var ya sen benim can dostum falan olmalısın. 😃 aynen de öyle. Sanıyorlar ki adamı sık boğaz edince adamlar da bunlara bayilacak . Benim eşim o kadar rahat ki asla gereksiz kıskançlığım yok. Her gün de bana evlenme teklifi eder benimle evlenir misin diye . :))
Ben de aşırı kıskanmam evlilik belli bir kerteye geldikten sonra onun buna bunun ona gitmek gibi bir durum söz konusu olmaz yahu gidiyorsa zaten benle ilişkisi bitmiştir yeni macerası mübarek ola der geçersin ben eşimin bazı iş arkadaşlarıyla iyi anlaşırım hatta eşime de derim ya şu abilere oturmaya gidelim muhabbeti özleniyor diye yani eşim şükürler olsun yanlış anlamıyor çünkü bakış tarzımız farklı o bizim için bir dosttur arkadaştır muhabbetin dibine vurduğumuz insanlardır.

Demek ki arkadaşınız için o kadar da önemli biri değilmişsiniz 🤷🏻‍♀️
Arkadaşım bana durumu açıklamaya çalıştı. Ben arkadaşımı sildim. Çünkü karısının kendine olan güvensizliği ile daha fazla mücadele edemem.

Ben de aşırı kıskanmam evlilik belli bir kerteye geldikten sonra onun buna bunun ona gitmek gibi bir durum söz konusu olmaz yahu gidiyorsa zaten benle ilişkisi bitmiştir yeni macerası mübarek ola der geçersin ben eşimin bazı iş arkadaşlarıyla iyi anlaşırım hatta eşime de derim ya şu abilere oturmaya gidelim muhabbeti özleniyor diye yani eşim şükürler olsun yanlış anlamıyor çünkü bakış tarzımız farklı o bizim için bir dosttur arkadaştır muhabbetin dibine vurduğumuz insanlardır.
Benim eşim de sizin eşiniz gibi. Biz böyle mutluyuz çok şükür. Size de mutluluklar dilerim. 😊

Arkadaşım bana durumu açıklamaya çalıştı. Ben arkadaşımı sildim. Çünkü karısının kendine olan güvensizliği ile daha fazla mücadele edemem.
Sizin zannettiğiniz kadar güçlü bir arkadaşlığınız olsaydı karısının kıskançlığını size yansıtmak yerine araya mesafe koyarak ara sıra en azından iletişiminizi canlı tutardı. Karım seni kıskanıyor kusura bakma demesinin aranızı bozacağı zaten belli. Sizi huzursuz etmek uğruna karısının rahatsızlığını dile getirmiş. Belki de siz tek taraflı olarak fazla anlam yüklediniz bu adama.

O yüzden adam dişi sinek görse üstüne sinek ilacı sıkıyor tabi. 🤪 kadın kontrol ede ede manyağa dönmüştür.
Beni anlayan bir kadın! Yasasin , teşekkürler. Tam olarak da böyleydi. Başından beri beni hep kıskandı karisi ki aşırı samimiyet görüşme de yoktu bizde . Arada konusma vardı. Ona rağmen. Sanırım arkadaşımın da bir iki farklı şeylerine şahit olmuş ama beni tanıyıp yapması da insanı üzüyor.

Sizin zannettiğiniz kadar güçlü bir arkadaşlığınız olsaydı karısının kıskançlığını size yansıtmak yerine araya mesafe koyarak ara sıra en azından iletişimizi canlı tutardı. Karım seni kıskanıyor kusura bakma demesinin aranızı bozacağı zaten belli. Sizi huzursuz etmek uğruna karısının rahatsızlığını dile getirmiş. Belki de siz tek taraflı olarak fazla anlam yüklediniz bu adama.
Konuyu baştan anlatmadım ki size ? Ben instagrami kapattım bi ara , sonra açtım arkadasimi göremedim. Sorgulamadim ama herhalde oda kapattı dedim . Bu arada karisi ile takiplesiyoruz o duruyor. Neyse birkaç gün geçti arkadaşım watsaptan bana yazdı instagrami kapattın mı diye. Bi ara kapattım ama simdi açtım sende yoksun dedim . Ben her zamanki yerimdeyim seni aradım yoksun esin duruyor dedi . Bende engellerine bak dedim öyle anladık ki karısı engellemiş. O bana açıklamaya çalıştı ne zaman yapti anlamadim telefonumu almadı eline vs derken ben çok sinirlendim kendisine gerekeni söyleyip hayatımdan çıkardım. Akşam eşime de anlattım, sileyim mi bende dedi sen bilirsin dedim oda sildi . Olay bu.

Konuyu baştan anlatmadım ki size ? Ben instagrami kapattım bi ara , sonra açtım arkadasimi göremedim. Sorgulamadim ama herhalde oda kapattı dedim . Bu arada karisi ile takiplesiyoruz o duruyor. Neyse birkaç gün geçti arkadaşım watsaptan bana yazdı instagrami kapattın mı diye. Bi ara kapattım ama simdi açtım sende yoksun dedim . Ben her zamanki yerimdeyim seni aradım yoksun esin duruyor dedi . Bende engellerine bak dedim öyle anladık ki karısı engellemiş. O bana açıklamaya çalıştı ne zaman yapti anlamadim telefonumu almadı eline vs derken ben çok sinirlendim kendisine gerekeni söyleyip hayatımdan çıkardım. Akşam eşime de anlattım, sileyim mi bende dedi sen bilirsin dedim oda sildi . Olay bu.

İyi de konu sahibine sizin gibi kadınlar diye başlıyorsun ama kocan acaba biriyle geceleri Ayşe’m diye konuşsa sana normal mi gelir? Normal geliyorsa ben mağarama döneyim hiç konuşmayalım.Nasıl benzerini yaşadınız mesela? Sizce sizin anlattığınızla kızın anlattığı benziyor mu?

gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm.

Sizin gibi insanları asla anlamıyorum. Bu olayın benzerini geçenlerde ben yaşadım.

İyi de konu sahibine sizin gibi kadınlar diye başlıyorsun ama kocan acaba biriyle geceleri Ayşe’m diye konuşsa sana normal mi gelir? Normal geliyorsa ben mağarama döneyim hiç konuşmayalım.Nasıl benzerini yaşadınız mesela? Sizce sizin anlattığınızla kızın anlattığı benziyor mu?
Ben genel olarak sık boğaz etmeleri açısından öyle yazdım. O kadar guvenmiyorsa zaten birlikte olmasın. Ona evlen diyen yok .

Back