• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

dün akşam işten çıkınca kapının önünde serkan bekliyordu. eve bırakıyım dedi konuşalım dedi. olmaz ben dolmuşla gidecem dedim. bağırarak senin işin işi bıraktım geldim dedi. gelmeseydin dedim. benle dolmuş durağına kadar yürüdü. hiç konuşmadık hadi dönelim arabayla ben götürüyüm dedi. hayır istemiyorum dedim. dolmuş geldi benle birlikte dolmuşa bindi. bana yolda biz niye böyle olduk dedi. senin yüzünden dedim yaptığın son olayı unutamıyorum dedim. tamam eşşeklik yaptım yok tanışmaya geldiler falan diye birşeyler zırvaladın sinirlendim dedi. dolmuşta olduğumuz için sakin sakin konuşuyoruz. başka biriylel görüştüğüne inanmıyorum dedi bunlar basit kadınların yapacağı oyunlar dedi sen öyle biri değilsin dedi. sesimi çıkarmadım. evin önünde indik bekliyorum seni burda gidelim biryerde konuşalım dedi. boşuna bekleme gelmiyorum dedim. ayrılmadı evin önünden o çocukla konuşmaya gidecektim kaldım evde. telefon açtım yarın öğlen işyerine gelebilirmisin dedim biraz rahatsızım dedim zaten grip olmuştum yalan söylememiş oldum. lütfen kusura bakma dedim.yarın ben yemek ısmarlayım dedi. tamam dedi yarın akşam da ben döneceğim dedi.
serkanla konuşmadım akşam saatlerce bekledi evin önünde

öğlen bu çocukla görüştüm. yarın dönecekmiş zaten. bana sen benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. bende şuan için bişey düşünmüyorum aileler her nekadar birbirini tanısa bile ikimizde birbirimizi tanımıyoruz dedim. haklısın dedi. bana türkiyeye dönüş yapacağım dedi. bizimkilerde almanyada çalışmamı istemiyor dedi. aselsan firmasından okulu bitirdiğinde teklif gelmiş ama almanyaya gitmek daha cazip gelmişti dedi. artık almanyada kalmak istemiyorum dedi. aselsanla görüşmüş başlayabilirsiniz demişler. türkiyeye döndüğümde birbirimizi daha iyi tanırız dedi. telefonla aramamda bir sakınca varmı dedi. bende arayabilirsin dedim. ben istemeden bazı olaylar kendiliğinden gelişiyor.ne yapayım ben bu çocukla bir şansımı denesem belki serkanı unuturum ona aşık olurum.

peki ya serkanı unutamazsan bu cocuga yazık olmaz mı bence içindekini tamamen bitirmeden baska bir ilişkiye baslama ama sen bilirsin tabi karar senin kararın

aa senin hediyeni almadı başkasınınkini aldı çok yanlış yapmış yaa
ama sende iyi yapmışsın baksana yumuşamış seninki ve seni kaybetme duygusu yaşıyor şuanda işte tam bu sırada evlenme teklifi etmeli sana etmezse bilemiyorum bişey diyemem sana kalmış...

peki ya serkanı unutamazsan bu cocuga yazık olmaz mı bence içindekini tamamen bitirmeden baska bir ilişkiye baslama ama sen bilirsin tabi karar senin kararın

bende bundan korkuyorum. dua ediyorum bu çocuğa aşık oluyum diye. kuzenim mantık evliliği yapmıştı. zamanla seversin diyor ama ya birde ısınamazsam karşımdaki insana haksızlık etmiş olmazmıyım

dün akşam işten çıkınca kapının önünde serkan bekliyordu. eve bırakıyım dedi konuşalım dedi. olmaz ben dolmuşla gidecem dedim. bağırarak senin işin işi bıraktım geldim dedi. gelmeseydin dedim. benle dolmuş durağına kadar yürüdü. hiç konuşmadık hadi dönelim arabayla ben götürüyüm dedi. hayır istemiyorum dedim. dolmuş geldi benle birlikte dolmuşa bindi. bana yolda biz niye böyle olduk dedi. senin yüzünden dedim yaptığın son olayı unutamıyorum dedim. tamam eşşeklik yaptım yok tanışmaya geldiler falan diye birşeyler zırvaladın sinirlendim dedi. dolmuşta olduğumuz için sakin sakin konuşuyoruz. başka biriylel görüştüğüne inanmıyorum dedi bunlar basit kadınların yapacağı oyunlar dedi sen öyle biri değilsin dedi. sesimi çıkarmadım. evin önünde indik bekliyorum seni burda gidelim biryerde konuşalım dedi. boşuna bekleme gelmiyorum dedim. ayrılmadı evin önünden o çocukla konuşmaya gidecektim kaldım evde. telefon açtım yarın öğlen işyerine gelebilirmisin dedim biraz rahatsızım dedim zaten grip olmuştum yalan söylememiş oldum. lütfen kusura bakma dedim.yarın ben yemek ısmarlayım dedi. tamam dedi yarın akşam da ben döneceğim dedi.
serkanla konuşmadım akşam saatlerce bekledi evin önünde

çocuğu güzel yola getirmişsin tebrikler canım saatlerce beklemiş ohhhhh
ama bekleyene kadar evlenmek teklifi etsene be adam......
sevgilin seni istemeye geleceklerine inanmamış keşke bunu gözleriyle görebilse ama inanmamakta biraz haklı çünkü bazı kızların evlenebilmek için en basit yöntemleri oldu bu "beni istemeye gelicekler" e adamlar zor durumda kalıyor vay seni kimseyi yar etmem diye hemen evliliğe kalkışıyorlar..ama bu numara bayatladı malesef herkezin dilinde bu yalan var çünkü...senin işin gerçek ama kurunun yanında yaş da yanarmış olayına döndü seninki..umarım şahit olur seni istediklerine ozaman teklif eder sana işte

aa senin hediyeni almadı başkasınınkini aldı çok yanlış yapmış yaa
ama sende iyi yapmışsın baksana yumuşamış seninki ve seni kaybetme duygusu yaşıyor şuanda işte tam bu sırada evlenme teklifi etmeli sana etmezse bilemiyorum bişey diyemem sana kalmış...

bugün aradı aradı açmadım mesajlda yazmış. ikimizede yazık ediyorsun ben seninle evlenmek istiyorum ama sen bu aralar evlenme konusuna çok taktığın için gerildim. herşey senin istediğin gibi olsun demiş. ama inanın bu sözler içim çok acıttı. beyefendi gerilmiş bu saatten sonra yollarıma gül dökse inanın hevesim kalmadı ama aklımdan da çıkaramıyorum.

bugün aradı aradı açmadım mesajlda yazmış. ikimizede yazık ediyorsun ben seninle evlenmek istiyorum ama sen bu aralar evlenme konusuna çok taktığın için gerildim. herşey senin istediğin gibi olsun demiş. ama inanın bu sözler içim çok acıttı. beyefendi gerilmiş bu saatten sonra yollarıma gül dökse inanın hevesim kalmadı ama aklımdan da çıkaramıyorum.

aniden hevesinin geçmesinde belki vardır bir hayır çok ii düşünmen lazım bu günlerde

canim almanyadaki cocuga yavas yavas tani bence.., ama su serkan denen iletten iyice bir kopmalisin artik.. bitirmelisin kafandada.., sen bu cocugu hala seviyormusun?? sevmiyormusun?.. bunu dürüstce cevapliyabilirsen.. sevmiyorum diyebiliyorsan icinde birsey kipirdamadan ozaman bitirebilirsin iyice.., ama eyerki sevmiyorum derken icin ciz ediyorsa ve hala deli gibi seviyorsan.. iste ozaman almanyali cocuga cok yazik olur.., tamamen bitirmek zorundasin.. yoksa hem almanyali cocuga hemde kendine yazik edersin...

almanyadaki çocuk türkiyeye döndüğünde sevgili olarak değilde arkadaşça görüşelim diycem. serkanı düşündükçe içim cız ediyor midemde sürekli bir ağrı yemek bile yiyemiyorum. ilk defa bu kadar ona karşı tepkisiz durabiliyorum normalde bir özür dilese hiçbirşey olmamış gibi davranırdım ama bu sefer öyle olmadı.

Almanyadaki çocuğu tanımaya çalışmalısın ama ilişkine son vererek. Öteki türlü olmaz canım. Yani sonuçta o çocuğun sana hangi niyetle yaklaştını biliyosun. Bunu bile bile serkanla çıkarken gidip o çocukla görüşüyosun. Tamam serkanın yaptıklarını çok ayıpladım ama aldatış gibi olmuyor musun

Almanyadaki çocuğu tanımaya çalışmalısın ama ilişkine son vererek. Öteki türlü olmaz canım. Yani sonuçta o çocuğun sana hangi niyetle yaklaştını biliyosun. Bunu bile bile serkanla çıkarken gidip o çocukla görüşüyosun. Tamam serkanın yaptıklarını çok ayıpladım ama aldatış gibi olmuyor musun

ama bunu serkana çocukla görüşmeden önce söyledim bana ne dese beğenirsin beni evliliğe ikna etmek için uydurma dedi. bende o sinirli gittim görüştüm evet aldatmış oluyorum ama inan bana yaptığının yanında bu masum kalır.

Canımm ben seni suçlamadım. Hani sadece ilerde geriye dönüp baktığında için rahat olsun diye söyledim. Yoksa evet haketmiş serkan bunu

eeeeeeeeeeee bu erkekler böyle... ellerinden kaçmadıkça değerini kıymetini anlamazlar.
ama ellerine geri konunca o değerli şey tekrardan unutuverirler. sonra hooop sil baştaan.
bence çok mantıklı bi karar vermişsin. kaç yaşında adamsın sen hala çocuk gibi davranıyorsun.
bi kere evlilik muhabbeti o yaşta o bi adam için sevdiği bi kız varsa germemeli!
geriliyorum triplerine giriyorsa salla zaten. sonra evlensen ne yazar ilerde sen istedin evlenmemizi diye başına kakarsa ne yapıcaksın?
yani bilmiyorum bütün erkekler böyle mi ama bana evlenme talebinin asıl erkeklerden gelmesi gerekiyor gibime geliyor. belki kendi ilişkimi genelliyorum yanlış olarak.
yalnız soğumana hak veriyorum. ben de sen gibi olurdum. en sinir olduğum şey basit oyunlar.
kendim değer verip hediye alıcam kabul etmicek üstüne bir de oyun yaparak benle buluşmasına giyecek üstelik istersa kankam olsun o kız, başka bi kızın aldığı hediyeyi he? ben olsam kıramadım arkadaşımı dediğinde beni kırdın ya? derdim dayanamazdım. 2 yıldır birlikte olduğun adam artık bunu dememeli!
ben senin yerinde olsam burnunu sürterdim iyice sonra da defederdim başımdan. o şuan senin ona oyun yaptığını sanıyor aslında öyle inanmak istiyor. o yüzden tüm kozlarını öne sürüyor ki bak sürtüyor burnum hadi beni affet demeye çalışıyor ama aslında işin ciddiyetinin farkında değil. bi süre sonra iyice anlayacak o zaman daha beter bela olucak başına ama boşver sen bunu bacım bundan fayda var gibi gelmedi sana.
alamanyalı çocuk için de çok acele etme bence daha dur aynı yaştayız kız evlenirsin elbet :) ama bi önce iyice tanı için ısınsın bi sev sonra bak evlilik olayına.

ben senın yerınde olsam kesınlıkle serkanı secmem.

senı kaybedecegını anladı o yuzden uzerıne gıdıyor bırde bız bayanlar cıcek gul romantızm dedınkı balıklama atlıyoruz serkanda bu sekılde aklına gırmeye calısıyor.kanma bence

erkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dedi:KK53: küstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
Bence seni kaybedeceğini anladığı ve zoruna gittiği için böyle davranıyor. Eğer geri dönersen eskisinden daha kötü olacağınıza eminim. Senden bunun intikamını almak için böyle yapıyor belki de senle evleneceğine inanmıyorum. Bence kesinlikle Almanyadakini değerlendir. Çok da iyi yapmışsın aferin

Bence seni kaybedeceğini anladığı ve zoruna gittiği için böyle davranıyor. Eğer geri dönersen eskisinden daha kötü olacağınıza eminim. Senden bunun intikamını almak için böyle yapıyor belki de senle evleneceğine inanmıyorum. Bence kesinlikle Almanyadakini değerlendir. Çok da iyi yapmışsın aferin
Yalniz Konu nerdeyse 13 Yil önce acilmis. Almanyadaki coluk cocaga karismistir bile 😅

erkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dedi:KK53: küstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.
Bence zaten sende duygu anlamında bir şeyler bitmiş ki başka kişileri düşünebilmişsin. Mesela sevgilini cok sevseydin ve ona baglı olsaydın ona dargın olsan bile almanya da ki o cocuk aklina bile gelmezdi. Keza aynı şekilde erkek arkadaşında sen ona taş almış olsan onu bir hatıra olarak saklamalı. Sana olan hediye konusunda ki davranışı berbat. Ayrıca kızın ev düzmesine yardım etmesi, onun hediyesi de bisiklet yaka olmasına rağmen giymesi çok kırıcı ve yanlış. Bence sevgilinden ayrıl ve bu ilişkiyi tamamen bitir. Almanyadaki cocuga keske o hediyeyi vermeseydin cünkü ciddi bi ilişkiniz olacak belki ve sen eski sevgiline aldığın hediyeyi ona vermiş olmana üzüleceksin.

Back