Sevgilim ona aldığım hediyeyi kabul etmedi

sazan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
432
6
46
Ankara
erkek arkadaşımın doğum günüydü. aramız biraz bozuktu evlenme kararı verme aşamasında kendini naza çekiyor çünkü ben bir bayan olarak ona artık evlenelim dedim.. iki yıldır görüşüyoruz ama hep ben seninle ciddi düşünüyorum diyor ama evlenme teklifi etmiyor bu arada yaşım 23 sevgilimde 28 yaşında. bende hiç üstelemiyordum ama içten içten niye evlenmiyoruz diye düşünüyorum. annem ilişkimizi biliyor evlencekseniz resmiyete dökün yoksa niye birbirinizi oyalıyorsunuz olmuyorsa ayrılın diyor. ikimizinde işi gücü var oturacağımız evimiz bile hazır yani maddi anlamda durumumuz iyi. neyse uzaktan bir tanıdığımız beni oğluna istedi almanyada mühendismiş oğlu beni bir düğünde görmüş ve çok beğenmiş annesi bize geldi. annem ailesini çok iyi tanıyorum rahat edersin çok iyi bir kısmet iyi düşün taşın dedi. geçen haftada bir komşumuz yeğenine istedi oda öyle mühendismiş. ben sırf erkek arkadaşım yüzünden bu kısmetlerimin hepsini geri çevriyordum. ama artık dayanamadım ve bu almanyadaki çocukla görüşmeyi kabul ettim. erkek arkadaşıma da beni istemeye geldiler dedi bana ne dese beğenirsiniz beni evliliğe ikna etmek için uydurma dedi küstük beni günlerce aramadı. çok ağladım üzüldüm sonra aradı özür diledi görüşelim dedi bende hediyesini alıp koymuştum kaliteli bi yerden bisiklet yaka bir sweet aldım. neyse oturduk bana surat yaptı kendimi hemen başka erkeklerin kollarına atıyormuşum. hediyesini verdim daha paketi bile açmadı ne var bunun içinde dedi bende sweet aldım dedi yuvarlak yaka mı dedi evet dedim. ben yuvarlak yaka giymiyorum dedi geri verdi bunu değiştir kendine bişey al dedi. resmen ağzım açık kaldı. gözlerim doldu kendimi sıktım eve gidince saatlerce ağladım. ertesi gün yüksek lisanstan tanıştığı bir kız arkadaşı vardı ev yerleştiriyormuş ona yardıma gitmişti. kızı bende tanıyorum bizde samimi arkadaşız. ev taşımaya yardım ettiği için sevgilime bisiklet yaka sweet almış. bizimki kabul etmiş. birde giymiş benle buluştuğunda hemen dikkatimi çekti. filanca almış dedi kıramamdım aldım dedi. hiç tepki vermedim. kafamda intikam alma planları vardı. bu arada almanyadaki çocuk aradı türkiyeye gelmiş. ertesi gün onla buluştum sevgilime aldığım sweeti ona verdim (yaptığım tam bir saçmalık) oda çok şaşırdı ve mutlu oldu. tamda bedeni uydu. oda bana bir hediye getirmişti. oturduk konuştuk. sevgilimin odun hareketlerinden sonra bu çocuk çok samimi ve kibar geldi. tipide maddi durumuda iyiydi. şuan çocuk hala türkiyede bir cevap vermedim. o akşam sevgilim aradı sweet ne yaptın kendine ne aldın dedi. bende almanyadaki çocukla görüştüğümü ve ona hediye ettiğimi söyledim. telefonda bağırıp küfür etmeye başladı. ağladı telefonda bende artık seni istemiyorum dedim kapattım telefonu canını yaktığım için acayip mutluydum. evin önüne geldi. çıktım yanına ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ben seni başkasının kollarında düşünemiyorum diye yine ağlamaya başladı karşımda ağlayan bir erkek düşünün. bende düşünüp karar vermem lazım dedim. artık sana güvenmiyorum dedim. şuan sevgilim beklemedi ve her saat başı arıyor birden romantikleşti çiçek göndermeler. aşk sözcükleri ama ben çok soğudum şuan öfkeli olduğum içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum ama diğer çocukta benden haber bekliyor eğer onun teklifini kabul edersem bir süre sevgili olacağız ve sonra evlenmek istiyor. siz olsaydınız ne yapardınız.

Son düzenleme:
cnm sevgilinle ne zamandır birliktesin?Yani gerçekten tanıyo muydun onu?
Ben anlamadım duyguların tamamen bitti mi yoksa sinirli oldugun için mi böyle davranıyosun?Bence ilk önce kendini toparla ve kalbinin ne hissettiğini anla,daha sonra da mantıklı hareket et.Sağlam adımlar at derim ben evlilik öle çabucak karar verilcek bişi değil ki...

iki yıldır birlikteyiz. çok sinirliyim ona bu son yaptığını unutamıyorum öncekileri anlatmıyorum bile. herkes bu çocuk seni hak etmiyor sen ona haddinden fazla değer veriyorsun diyor. gerçekten öyle bıktım artık ilgisizliği falan bezdirdi beni. oysa ilk zamanlar benimle sevgili olmak için neler yapmıştı.

ilk defa ona karşı bu kadar kararlıyım. önceleri aman küsmesin kızmasın diye hep alttan aldım benden bu çıkşı beklemiyordu.

şimdi beni kaybedeceği için böyle ilgili davranıyor herşey normale dönünce oda eskiye dönecek. bunu çevremde o kadar çok görüyorum ki mantık evliliği yapmakla daha mı mutlu olurum diye düşünüyorum. annem almanyada ki çocukla arkadaşlık etmemi istiyor. çünkü serkan seni hak etmiyor çok üzüyor seni diyor. almanyada ki çocuğun ailesinin falan çok iyi tanıyoruz hem maddi hem manevi anlamda mutlu olursun diyor.

canım erkek arkadaşın seni istemiyor.

sadece laf cambazlığı yapıyor.

almanyadaki çocukla görüştüğünü ve artık ona güvenmediğini bildiği halde hala sana EVLENME TEKLİFİ nde bulunmuyorsa...!!!!!!

bence erkek arkadaşınla yollarını ayır.

bulunacağın boşluktada hatalar yapma...!

İntikam kadar tehlikeli bir durum olamaz çünkü döner dolaşır sizin canınızı yakar yaptığınız...

Öyle de olmuş zaten...

Erkek arkadaşınız romantikleşmiş falan değil, olayı hazmedemedi, sevgisinden değil yaptığınıza duyduğu öfkeden ağladı... Üzülerek şahit olacaksınız ki her şey süt liman olsa bile bu yaptığınız daima önünüze gelecek... Her kavgada altı çizilerek yüzünüze vurulacak... Zaten bir erkek kolay kolay bunu yüzünüze vuracağı içten bir ortama girmez artık kolay kolay... Yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunun farkındasınız madem bu kadar gerçekçilik yeter... Anlamadığım madem gerçekten onu seviyorsunuz mühendisin tipinin, işinin iyiliği neden bu denli cezbetti sizi... Madem sevmiyorsunuz, kapınızda ağlaması (tamamen egosunu kurtarmaya çalışıyor adam) neden bu kadar etkiledi... Ailenizin ve çevrenizin de etkisiyle evlenme niyetindesiniz siz, her şeyiyle cazip bir aday size tüm bu yaşananları unutturabilir, öncelikli gayeniz evlilik... O nedenle canınızı sıkmayın, herkes bir gün evlenir, o zaman bunları unutursunuz...

bende öyle düşünüyorum. onu hayatımdan çıkarmma lazım ama sürekli arıyor yalvarıyor ama evlenme teklifi yok zaten etse de artık benim için eski önemi kalmadı

arkadaşa baştan sona kadar katılıyorum :13:
sözünde duran bir erkek olsa anında evlenme teklifi ederdi bunlar oyalama taktikleri:98:

kendime kızıyorum niye iki senemi niye heba ettim diyor hep gözünün içine baktım gerçekten çok değer verdim ona.
diğer çocuğu her yönüyle düşünüyorum annem evlendikten sonra aşk kalmaz böyle ilgisiz bir adamla evlilik yürümez diyor. şuan çok etki altındayım ve serkanı evet seviyorum ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevdiğini zannetmiyorum. dediğin gibi sadece egosunu kurtarmak istiyor.

ama o beni sevmiyorsa niye iki sene benimle vakit geçirdi. benimle sevgili olana kadar peşimden koştu niye bıktımı artık. öylyse niye bunca zaman benden ayrılmadı bu soruların cevabını bulamıyorum.

ama o beni sevmiyorsa niye iki sene benimle vakit geçirdi. benimle sevgili olana kadar peşimden koştu niye bıktımı artık. öylyse niye bunca zaman benden ayrılmadı bu soruların cevabını bulamıyorum.

Kadın olsa "Sevgi zamanla tükenebiliyor" derdim...

Erkek olduğu için "Yeni birini bulana kadar elinin altındakiyle idare etmiştir" diyorum...

Bence diğer çocukla yola devam et sen..böyle kararsız bir adamla evlilik olmaz..alışkanlığı olabilirsin sadece bu nedenden dolayı vazgeçemiyordur senden..evlendiğinde bu davranışlarının 3 misli fazlasını görüceksin umursamaz tavırların...nasıl hediyene bu şekilde tepki gösterir çok ilginç sana önem vermediğide bariz ayrıca..ben eşime küçük bir not yazıp cebinre koysam bile havalara uçuyor mutluluktan aldığım şeylere okadar mutlu oluyorki çok muhteşemler ne sevdiğimi biliyorsun diyor halbuki hayatında hiç giymediği ve giyenlerede laf söylediği mor renk bir kazak aldım...veren gözünde kıymetliki sevmesede belli bile etmedi bana giyiniyor..

valla iyi düşün kararını ver...eğer serkan seninle ciddi değilse niyetini iyice öğren özellikle o almanyalı çocuktan sonra romantikleşmiş ölç tart ve annenş dinle..
sonradan pişman olcağın şeyde yapma ama ,ilk başta bütün erkekler nazik kibar oluyor önemli olan seneler sonrası ...

ayy okurken ben sinirlendim senin hediyenizi almayıp kızın hediyesini alıyo.. madem kırmak istememiş almış sizide kırmasın ne gerek var ki terbiyesizlik yapmış.. sevmesen bile sevdiğin alıyo teşekkür ederim bitanem vs diyip gönlünü almak var.. yok yok sen boşver bu çocuğu adam olmaz zannetmiyorum

Buradaki genç kızlara bakıyorum da hepsi aklını evlilikle bozmuş.. Kiminin erkek arkadaşı henüz evliliğe hazır değil diye gönlü hemen hoopp başkasına kayıyor, kimi evliliğe ikna etmek için taktik peşinde koşuyor.. Böyle yapmakla ileride mutlu bir evliliğiniz olacağını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Neden herşeyin bir zamanı olduğunu düşünmüyorda hemen şimdi istiyorum diye tutturuyorsunuz anlamıyorum...
Sözüm konu sahibi arkadaşa laf sokuşturmak, onun canını yakmak falan değil sadece böyle bir konu görünce uzun zamandır dikkatimi çeken şeyi yazmak istedim o kadar..

hediyeyi kabul etmemesi gercekten buyuk bir saygısızlık insan gıymese bıle tesekkur eder..
o davranısta bulununca ne hale dustun kımbılır..çok sınır bozucu bi durum gerçekten benım aldıgımı almicak ve kızın aldıgı sweeti alıp giyicek birde onun varya o hareketten sonra yüzüne bakmam bir daha :88:
ne kadar seveersem sevim yediremem o durumuu kolay kolay

çok fazla katıldım belirtmeden geçemedim arkadaşım ben de tam şöyle yazmak üzereydim...

"ben ne yapardım....erkek arkadaşım varken bir başkası ile asla görüşmezdim..." kimseyi yedekte tutmazdım....

Son düzenleme:
Yerinde olsan sevgilini bırakır
Başkasıyla görüşürdüm
Kimse için tatlı canımı sıkmazdım
Hem sevgilinden sana artık yar olmaz..

annenle konuş, unutma anneler hem hisseder hem senin göremediklerini dışarıdan görür ve bu hayatta annenden başka kimse senin iyilğini çok fazla düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…