cnm sevgilinle ne zamandır birliktesin?Yani gerçekten tanıyo muydun onu?
Ben anlamadım duyguların tamamen bitti mi yoksa sinirli oldugun için mi böyle davranıyosun?Bence ilk önce kendini toparla ve kalbinin ne hissettiğini anla,daha sonra da mantıklı hareket et.Sağlam adımlar at derim ben evlilik öle çabucak karar verilcek bişi değil ki...
canım erkek arkadaşın seni istemiyor.
sadece laf cambazlığı yapıyor.
almanyadaki çocukla görüştüğünü ve artık ona güvenmediğini bildiği halde hala sana EVLENME TEKLİFİ nde bulunmuyorsa...!!!!!!
bence erkek arkadaşınla yollarını ayır.
bulunacağın boşluktada hatalar yapma...!
canım erkek arkadaşın seni istemiyor.
sadece laf cambazlığı yapıyor.
almanyadaki çocukla görüştüğünü ve artık ona güvenmediğini bildiği halde hala sana EVLENME TEKLİFİ nde bulunmuyorsa...!!!!!!
bence erkek arkadaşınla yollarını ayır.
bulunacağın boşluktada hatalar yapma...!
İntikam kadar tehlikeli bir durum olamaz çünkü döner dolaşır sizin canınızı yakar yaptığınız...
Öyle de olmuş zaten...
Erkek arkadaşınız romantikleşmiş falan değil, olayı hazmedemedi, sevgisinden değil yaptığınıza duyduğu öfkeden ağladı... Üzülerek şahit olacaksınız ki her şey süt liman olsa bile bu yaptığınız daima önünüze gelecek... Her kavgada altı çizilerek yüzünüze vurulacak... Zaten bir erkek kolay kolay bunu yüzünüze vuracağı içten bir ortama girmez artık kolay kolay... Yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunun farkındasınız madem bu kadar gerçekçilik yeter... Anlamadığım madem gerçekten onu seviyorsunuz mühendisin tipinin, işinin iyiliği neden bu denli cezbetti sizi... Madem sevmiyorsunuz, kapınızda ağlaması (tamamen egosunu kurtarmaya çalışıyor adam) neden bu kadar etkiledi... Ailenizin ve çevrenizin de etkisiyle evlenme niyetindesiniz siz, her şeyiyle cazip bir aday size tüm bu yaşananları unutturabilir, öncelikli gayeniz evlilik... O nedenle canınızı sıkmayın, herkes bir gün evlenir, o zaman bunları unutursunuz...
ama o beni sevmiyorsa niye iki sene benimle vakit geçirdi. benimle sevgili olana kadar peşimden koştu niye bıktımı artık. öylyse niye bunca zaman benden ayrılmadı bu soruların cevabını bulamıyorum.
Buradaki genç kızlara bakıyorum da hepsi aklını evlilikle bozmuş.. Kiminin erkek arkadaşı henüz evliliğe hazır değil diye gönlü hemen hoopp başkasına kayıyor, kimi evliliğe ikna etmek için taktik peşinde koşuyor.. Böyle yapmakla ileride mutlu bir evliliğiniz olacağını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Neden herşeyin bir zamanı olduğunu düşünmüyorda hemen şimdi istiyorum diye tutturuyorsunuz anlamıyorum...
Sözüm konu sahibi arkadaşa laf sokuşturmak, onun canını yakmak falan değil sadece böyle bir konu görünce uzun zamandır dikkatimi çeken şeyi yazmak istedim o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?